Şimdi Ara

Video Dosyası Birleştirme-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinicem.
    bu video_ts dosyalarını birleştirmeyi nasıl yapabilirim?

2.resimdeki gibi tek dosya haline getirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welle_est_posse -- 7 Eylül 2011; 2:25:26 >

• hiç video birleştirmedim ama google da video combiner yada video birleştirme programı diye arattığımızda bazı programlar çıkıyor, bunlardan size güven duygusu yaratan bir tanesini deneyebilirsiniz.
  • gösterdiğin şey dvd yapısı onu dvd rip programları ile divx yada mkv ye dönüştürebilrsin video converter programları işini görecektir

vdeo ts doyalarıı birleştiremezsin onlar dvd yapılanmasıdır dvd kısım kısım oynatır dvd player da (pc değil)

bu kesintiyi farketmezsin direkt sonraki dosyayı okur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcteknikizmir -- 7 Eylül 2011; 7:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcteknikizmir

gösterdiğin şey dvd yapısı onu dvd rip programları ile divx yada mkv ye dönüştürebilrsin video converter programları işini görecektir

vdeo ts doyalarıı birleştiremezsin onlar dvd yapılanmasıdır dvd kısım kısım oynatır dvd player da (pc değil)

bu kesintiyi farketmezsin direkt sonraki dosyayı okur

yani demek istediğiniz mesela 0.99 gb 600mb gibi parça parça olan video_ts dosyaları misal 4gb'lık tek bir dosya haline getirelemez mi
  • tek dosya yapıp ne yapacaksınız onu merak ediyoruz..göz zevkinize mi kötü geliyor?sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

tek dosya yapıp ne yapacaksınız onu merak ediyoruz..göz zevkinize mi kötü geliyor?sebebi nedir?

hayır göz zevkiyle alakası yok.filmi windows media player'da açıyorum.mesela filmi ileriye yada geriye alamıyorum istediğim gibi.altyazılar erken geliyosa yada geç geliyosa bunu değiştiremiyorum.bunun gibi sebepler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welle_est_posse

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

tek dosya yapıp ne yapacaksınız onu merak ediyoruz..göz zevkinize mi kötü geliyor?sebebi nedir?

hayır göz zevkiyle alakası yok.filmi windows media player'da açıyorum.mesela filmi ileriye yada geriye alamıyorum istediğim gibi.altyazılar erken geliyosa yada geç geliyosa bunu değiştiremiyorum.bunun gibi sebepler.

Şimdi bir dakika..DVD filmi ileri geri alamamanız imkansız..Media playerdaki çubuktan alabilmelisiniz..Altyazı derken?
    DVD filmde altyazı ile alakalı bir sorun da olamaz..Eğer oluyora bu orjinal bir dvd değildir,öyle ise aldığınız yere götürüp kafalarına atın.
    Orjinal değil, sonradan dvdye çevrilmiş ise sizin sıkıntınız başka,konuyu başka yöne çekmek lazım.
    media playerda da açamamak olamaz..dvdden mi deniyorsunuz yoksa bilgisayara kopyalayıp mı açmaya çalışıyorsunuz?
    dvdden direk ise bilgisayarıma girin DVD sürücüsüne sağ tıklayın media player ile aç deyin olur.

• Arkadaşlar benim sizden istediğim Telefonumla çekmiş olduğım parca parca olan HD Videoları birleştirmek, sizden ricam bildiğiniz bir program veya bir yöntem varsa sevinirim...
  • DVDX isimli bir ücretsiz program var...
    bu program işinize yarayabilir...

normal dvd içindeki dosyaları riplemek için kullanılıyor...
    dvd içindeki 4,5 gb. filmi 700 mb. lık xvid(avi) dosyası haline getiriyordum...

program içimdeki disket logosuna tıklayıp...
    açılan ekranda ts dosyalarınızın olduğu klasörü gösterip...
    içinden sadece yüksek boyutlu vts dosyalarını seçin...
    program bir ön tarama yapıyor...
    input-output ayarları var yapıyorsunuz...
    daha sonra başlat tuşuna basıyorsunuz...
    işlemcinin gücüne göre 2 saatlik bir filmin işi 40-60 dakika sürüyor...
    ayarladığınız formatta ve tek dosya halinde istediğiniz yere çıktıyı veriyor...
    divx-xvid-mp4-avi gibi formatta çıktılar için gerekli codecleri önceden yükleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

DVDX isimli bir ücretsiz program var...

divx-xvid-mp4-avi gibi formatta çıktılar için gerekli codecleri önceden yükleyin...

yalnız ben videonun kalitesinde düşme olmasın istiyorum ve birleştireceğim videolar enfazlası 1 GB bunu nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: romeo156

quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

DVDX isimli bir ücretsiz program var...

yalnız ben videonun kalitesinde düşme olmasın istiyorum ve birleştireceğim videolar enfazlası 1 GB bunu nasıl yapabilirim?

Yanlış anlaşılma olmasın birleştireceğim videoların en fazlası 1 GB, 500 MB da var 250 MB da bunları birleştirip gerekirse DVD de kopma olmadan izleme imkanımız olması için...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.