Şimdi Ara

Video günlük tutmayı denediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim uzun zamandır yaptığım hatta evlendikten sonra eşimide dahil ettiğim video günlüklerim var. Şahsen sizede tavsiye etmek istiyorum.

Özellikle ben yapı olarak çok unutkan bir insanım. İnsanların anlata anlata bitiremediği askerlik anılarını ben ancak sayılı durumları hatırlayabiliyorum. (15 ay yaptım) Eşimle evlilik öncesi 7 yıl beraberliğimiz var ve bu birliktelikle alakalıda çok az şey hatırlıyorum. Balık hafızam var gibi. Neyse nasıl başladığıma geliyim;

2 sene önce askerde karaladığım bir günlüğüm vardı. Bilenler bilir, içerisinde asker şiirleri vs yazanlardan. Onu bulmuştum eve okudukça “Allah Allah ben böyle bir şeyi hakikatten yaşamıştım” ancak okuyunca hatırladım. Aslında hafızamda bir yerlerde ve uyarılmayı bekliyorlar. Bende kendimi biliyorum üşengeç ama bir o kadar da teknoloji meraklısı bir adamım bende video karşısına geçip aklıma geldikçe video çekiyorum kısa kısa ve yakın dönemde eski videolarıma göz attıkça vay be diyorum.

Velhasıl hayatımızda bir çok güzel anılar, kötü tecrübeler ve unutmayacağınızı sandığınız olaylar olup, aslında unutabiliyorsunuz. Bazı şeyleri hem ölümsüzleştirmek hemde belki ilerleyen yıllarda evlatlarınıza hoş anılar bırakmanızı sağlayacak bir durum olabilir.

Çok uzun yazmışım, umarım benle aynı sıkıntıları yaşayan kimselere iyi bir tavsiye olmuştur. Saygılar..

• bulgur kazanı gibi kafa komodo ejderi gibi boyunla bir de bu tipimi video ile kayıt altına mı alacağım?

• Yaşın kaç bilmiyorum dostum ama şu an kendinle barışık değilsen bile ileride barışıcaksın. (Barışmalısın) Ayrıca sen benim 10 sene önceki tipimi görecektin ah çekseydimde şu an kendimle dalga geçseydim. Çok eğlenirdim.

5 yıl sonraki sen için çek o videoları 5 yıl sonraki sen teşekkür edecek sana eminim 👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symposium

Yaşın kaç bilmiyorum dostum ama şu an kendinle barışık değilsen bile ileride barışıcaksın. (Barışmalısın) Ayrıca sen benim 10 sene önceki tipimi görecektin ah çekseydimde şu an kendimle dalga geçseydim. Çok eğlenirdim.

5 yıl sonraki sen için çek o videoları 5 yıl sonraki sen teşekkür edecek sana eminim 👍

kamera bozulur hocam bu nasıl tip arkadaş ben ne kaydediyorum diye

• hocma bi tanesini paylaşsana günlükleri merak ettim

• Benim için özel videolar hepsi ve özel hayatımla ilgili detaylar çok fazla var. Adı üstünde günlük. Eşim harici anam babam olsa izletmem. Ben öldükten sonra da kimler izlerse izlesin 🌞
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symposium

Benim için özel videolar hepsi ve özel hayatımla ilgili detaylar çok fazla var. Adı üstünde günlük. Eşim harici anam babam olsa izletmem. Ben öldükten sonra da kimler izlerse izlesin 🌞

haklısın hoam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen geçen ben de buldum günlüğümü.

Tarih: 03.08.2001
    "Sevgili günlük bu gün üç posta attım. Çok hassas durumdayım."

Bu anımı unutmuşum. Meğerse uyarılmayı bekliyormuş zihnimde.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan hala hassassınız, bu tip yorumlar yapıp insanlar tarafından hassas kişiliğinize zarar gelebilir. Bilginize.
  • Symposium kullanıcısına yanıt
    E posta attım diye kim bana zarar verecek anlamadım hocam biraz daha açar mısınız?
    Açmayı gerektiricek bir durum yok. Bence gayet açık ve net. Kolay gelsin.
    Kurduğun cümlede anlatım bozukluğu var. Anlaşılmıyor. Tehdit mi ediyon sen beni?
    Siz kimsiniz ki ben sizi tehdit etmeye çalışacağım? Tanımam etmem, tanımak ise hiç istemem. Bir şeyi eleştirmek istiyorsanız daha düzgün şekilde eleştirin. Eleştiri altında laf dokundurarak değil. Neyse uzatmaya gerek yok blokluyorum sizi, sizede aynısını tavsiye ederim.

Yok çok hassasmış da, uyarılmayı bekliyormuş da aman ne komik.
    Kardeşim seni neden eleştireyim? Nasıl bir eleştiri var yorumumda söyler misin?
  • Hocam videoları saklama yöntemi olarak ne kullanıyorsunuz. Bende başlamak istiyorum artık.
  • cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Depolama yöntemi olarak icloud tercih ediyorum. Her ay belli meblâ ödemesi yaparak bulutta tutuyorum 👍
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.