Şimdi Ara

VİDEO İZLEME PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sormadıgım kimse kalmadı yardımınız dokunursa şimdiden teşekkurler.kısaca acıklamaya calısayım.
    internetten indirdiğim çeşitli uzantılardaki video dosyalarını(.avi,.mp4..vs) D nin içinde oluşturdugum bi klasorde topluyorum.son zamanlarda videoyu çalıştırmak istediğimde sırasıyla d yi,olusturdugum klasoru,herhangi bir film klasorunu acıyorum.buraya kadar bi problem yok ama actıgım fılm klasoru ıcındekı film dosyasının uzerıne gelınce(sag click ve uygun player secmek için)bırden hersey kapanıyo pc masaustune donuyo ve bıkac sanıyelıgıne masaustu kısayollarını bıle goremıyorum.bı kac sanıye sonra hrsey gerı gelıyo ve normale donuyo ama fılmlerın oldugu klasor kapanmıs oluyo.....yanı vıdeo dosyasını acamıyorum ve dogal olarak fılmı ıslıyemıyorum.nedır ne deıldır bı turlu cozemedım...hatta bıraz zorlayıp fılm klasorunu acmadan player uzerıne surukleyıp calısmasını saglamyı denedım ama bu seferde fılm basladıktan bırıkı dakıka sonra pc kendıne reset atıp tekrar baslıyo ve acıldıktan sonra bilgisayırnız buyuk bir tehlıkeden kurtarıldı bunu rapor etmek ıstermısınız gibi bi uyarı verıyo..bilgisi olup beni aydınlatcak ve varsa bunun bı cozumunu acıklıcak arkadasa sımdıden tesekkur ederim.

• benzer problem arkadaşın başına gelmişti. film klasorlerinin hepsi exe uzantıya donuşmuş ve gb larca boyutu olan klasor sadece 32 kb gorunuyodu. sorun virus tu ve 1 kaç programla anca temizlik yapabildi. istersen sende bi dene.
  • codec paketini tekrar kur.k lite mega codec pack öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

codec paketini tekrar kur.k lite mega codec pack öneririm.

K-Lite Mega Codec Pack
    Çek!
  • Hoam sizin sayenizde o programı bende indirdim ve işime yaradı demek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

codec paketini tekrar kur.k lite mega codec pack öneririm.

JANT! ye tşk var ama Arkadaşımıza yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.