Şimdi Ara

Video İzlerken Ekran Kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Youtube'da, Netflix'te veya BS Player üzerinden video izlerken ekran aşağıdaki gibi oluyor. Bazen 5-10 saniye sonra düzeliyor bazen pc kendini resetliyor ya da ben reset atmak zorunda kalıyorum.

İşlemci ve ekran kartını söktüm temizledim. İşlemcinin termal macununu yeniledim. Format attım. DVI giriş üzerinden görüntü alıyodum HDMI denedim yine oldu. Tarayıcı Opera'ydı, Chrome'a geçtim tekrar yaptı. Denemediğim şey kalmadı. Bunun çözümü ne olabilir?

Video İzlerken Ekran Kararması

• Videonun üzerine sağ tıklayın ayarlarda hızlandırmanın etkin olduğu bir seçenek olcaktır onu kapayıp tekrar deneyin sorun çözülmezse Chrome önbellek silin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulpro

Videonun üzerine sağ tıklayın ayarlarda hızlandırmanın etkin olduğu bir seçenek olcaktır onu kapayıp tekrar deneyin sorun çözülmezse Chrome önbellek silin

videoda sağ tıklayınca ayarlar çıkmadı. genel ayarlarda "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" var. onu kapadım.

• Stains kullanıcısına yanıt
    Tamam o işte sorun çözülmüş olması lazım
  • quote:

Tamam o işte sorun çözülmüş olması lazım

valal düzelmiş gibi görünüyor. sorun yaşamadım şu ana kadar Video İzlerken Ekran Kararması 

• Bir daha sorunun olursa burdan yaz 7 24 aktifim mesaj kirliliği yapıyor herkes :D
  • quote:

Bir daha sorunun olursa burdan yaz 7 24 aktifim mesaj kirliliği yapıyor herkes :D

ahahah eyvallah valla sağolasın Video İzlerken Ekran Kararması 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.