Şimdi Ara

Video izlerken sorun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Elimde HP Pavilion Dv6000 laptop var. Özelliklere gelirsen T5450 işlemci 8400m GS ekran kartı 4 GB ram var. Film veya yüksek çözünürlükte 720p - 1080p video izlerken bile kasıyor. İzlenmiyor, bilgisayar çok yavaşlıyor. Bir yerde T9400 işlemci buldum. Bu sorun işlemci ile çözülür mü ? Yoksa ekran kartı artık miladını doldurdu mu sizce ? HDMI girişi vs var. Yani yüksek çözünürlükte video izleyemiyorsak onu oraya koymanın anlamı nedir ? Herkese saygılar.

• Help meee :(
  • Kaliteye gore kasacagini sanmıyorum,
    1. Antimalwarebyter ve ccleaner kur sistemi temizle
    2. Cmd.exeyi yönetici olarak çalıştır sfc/scannow yazip enterla(%100e kadar dolacak), ardından chkdsk /c /r /f yaz enterla çıkan yazı türkçe ise e yaz, inglzce ise y yaz enterla ve sistemi yeniden başlat(sistem haya doğrulaması yapacak)
    3.disk birleştirmesi yapin

Bunları mutlaka yapin performansta artış goruceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 23 Ocak 2016; 9:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Kaliteye gore kasacagini sanmıyorum,
    1. Antimalwarebyter ve ccleaner kur sistemi temizle
    2. Cmd.exeyi yönetici olarak çalıştır sfc/scannow yazip enterla(%100e kadar dolacak), ardından chkdsk /c /r /f yaz enterla çıkan yazı türkçe ise e yaz, inglzce ise y yaz enterla ve sistemi yeniden başlat(sistem haya doğrulaması yapacak)
    3.disk birleştirmesi yapin

Bunları mutlaka yapin performansta artış goruceksiniz

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Yalnız bilgisayara xp,vista,7,8,8.1,10 kurmama rağmen hepsinde aynı sorun var. işlemci t5450. Acaba yetersiz mi kalıyor.
  • Formattan sonra driverları kuruyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Formattan sonra driverları kuruyor musunuz?

evet. Zaten artık bunaldığım için en son çare buraya yazıp sizden yardım istiyorum :(
  • Donanımsal hızlandırma konusunda eski olduğunu düşünüyorum grafik kartınızın. İşlemciden ziyade grafik kartı düşük kalıyor olabilir. İşlemci çözüm de olabilir ikinci el denemelik bir cpu varsa ve değiştirme olanağı olursa denemeniz faydalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Donanımsal hızlandırma konusunda eski olduğunu düşünüyorum grafik kartınızın. İşlemciden ziyade grafik kartı düşük kalıyor olabilir. İşlemci çözüm de olabilir ikinci el denemelik bir cpu varsa ve değiştirme olanağı olursa denemeniz faydalı olabilir.

8400m gs ekran kartı 1080p video oynatamıyor mu acaba o kadar araştırdım ancak birşey bulamadım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.