Şimdi Ara

Video Kamera + fotograf makinasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar , bu islerden hic anlamayan biri olarak 3000 tl butceyle video kamera + f.makinasi ariyorum boyle yazmamin sebebi f.makinalari video cekerken zorlaniyormus ,islemci yetmiyormus sanirim .Daha cok kullanim amacim video cekmek olacak ama guzelde fotograf ceksin yeter .. video 1 saat boyunca ugrasabileyim mesela .. kullanim yeri youtube icin ozgun bir kanal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mumru M kullanıcısına yanıt
    şimdi büyük sensörlü full hd video çeken kameralar çok pahalı hepsi 3000tl nin üstünde. şimdi diyeceksinki full hd video çeken 600-700tl lik video kameralar da var. evet var ama onların sensörleri ufacık cep telefonu sensörleri kadar küçük.
    http://fotografium.com/sony-nex-vg30eb-profesyonel-video-kamera#.VP7uYvmsXCZ bak aps-c sensörlü video kanera fiyatı 4200tl.
    Türkiye de youtube kanalları için inceleme videoları çeken kişiler genelde canon 5d m2 veya canon 60d kullanıyor. 650 d kullananlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 10 Mart 2015; 15:28:05 >

• Anladim hocam bu 4200luk makina foto cekermi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mumru M kullanıcısına yanıt
    bilmem çekmesi lazım, ben video kameraların da fotoğraf çektiğini duymuştum,ama bu çekiyor diye kesin bi şey de söyleyemem.
    DSLR makineler en uzun 30 dakika video çekebiliyormuş. isteseler daha uzun süre de çekebileni de yapabilirlermiş. ama uluslar arası kanunlara göre 30 dakikadan uzun süre video çeken makineler video kamera sınıfına giriyormuş ve video kamera sınıfına giren makinelerin de vergileri yüksekmiş. o yüzden dslr ları video kamera sınıfına sokmamak için maxsimum 30 dakika video çekebiliyor.
    bak bu videoyu seyret sana faydalı olacaktır.https://www.youtube.com/watch?v=6cMqAmUOhDw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.