Şimdi Ara

VİDEO KAYITTA PROBLEMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.benim problemim şöle:

şimdi bende bir sony handycam kamera var.bunda usb yok.kayıtları ise bilgisayara şu şekilde aktardım.elimdeki uydu cihazının aux vcr çıkışına kamerayı skartla takttım.uydu cihazının tv çıkışınıda bilgisayarda tv kartıma taktım.ve inter video win dvd programında kanal araması yapıp görüntüyü gördüm.bu programda kayıt yaptım gayette güzel oldu.ancak sorun bundan sonra başladı.şimdi ben bu kaydettiğim video dosyalarını nero progreamıyla cd ye VCD formatında kaydetmek istedim ancak mpeg2 gibi bi uyarı aldım.sonra NERO EXPRES i kurdum bundada nero vcd formatında kayıt yaparken başlangıçta dosya formatını otomatik değiştirmek istedi ve değiştirdi.VCD formatında CD ye kayıtta yaptı.ancak sorun görün kalitesi baya bi bozuldu.yani hiç bişi farkedilmiyo.şimdi ben bu görüntü kalitisini bozmadan veya çok az bozularakta olur CD ye VCD formatında nasıl kaydederim.Bunun için intervideo dan başka bi program varmı yoksa aynı programla nasıl yaparım.yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• arkadaşlar bu konuda fikri olan yokmu sorun hala devam ediyor
  • Capture yapacak olan TV kartınız var sadece sanırım, TV kartınız ne marka bilmiyorum (Aver Media Studio benim kisi) video dan çıkan görüntüyü kaydederken avi formatında kaydedin daha sonra Nero da VCD seçeneği ile yazdırın. Daha iyi görüntü alabilmeniz için iyi bir capture kartı, iyi bir yazılım ve iyi bir makina gerekir. Nero 7.13 Premium kullanıyorum iyi sayılır bir görüntü alıyorum.

VİDEO KAYITTA PROBLEMM

VİDEO KAYITTA PROBLEMM

VİDEO KAYITTA PROBLEMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xax -- 3 Ekim 2006; 22:06:58 >

• tv kartım GENESİS kullandığım program inter video ama programda vcd formatında kayıt yaptığı sölüyo ama seçemiyosun sadece kayıt seçenekleri var kayıttan sonra otomatik mpg yapıyo
  • aver media al ve avi formatında kaydet
  • ya ben tv kartı almayımda en iyisi bi fotoğrafçıya götüreyim adamda iş yapsın hem.ama bu tv kartını da biraz para bulduktan sonra bi değiştiremteşekkürşer
  • Bence de ya bir Aver Media Studio ( yeni olanı ) veya bir capture kartı kullanın derim.

VİDEO KAYITTA PROBLEMM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.