Şimdi Ara

Video konsollarına ek vergi geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
2
Favori
26.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hastalığa karşı elimizde güçlü bir koz var, o da verebildiğimiz kadar vergi vermek... Anlayana...

• PS5 = 10 BİN
    PS5 PRO = 14 BİN

• Yurtdışı Amazon aracılığı ile gelen ürünlerde bu vergiler yok sadece %18 KDV, ithalat yoluyla gelenlere bu vergiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Yurtdışı Amazon aracılığı ile gelen ürünlerde bu vergiler yok sadece %18 KDV, ithalat yoluyla gelenlere bu vergiler
    Eminmisin hocam. eğer öyle ise hiç yoktan iyidir. ötv ve gümrük yok en azından. bayi karıda yok.
  • Dünya ülkeleri salgından dolayı çöküşte en az zararla atlatmak için sert önlemler gerekiyor.

Üretimi etkileyecek ürünler hariç kalan her şeye %100 gümrük vergisi gelse çok daha iyi olur.

Devletimiz 2 senedir bunun hazırlığını yapıyordu sonunda hepsi sırayla yürürlüğe giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 18 Nisan 2020; 14:50:24 >
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar zaten konsollarda ek vergi vardı %20 ÖTV vb. Ama yurtdışı gelen bireysel alışverişlere sadece %18 KDV uygulanıyor.

• Olum %50 vergi nedir ?

vergilerin boku çıktı vergi dediğin %5-%3 olur zaten arabalarda uçuktu bu nedir

Bu cahiller yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı

• quote:

Bu zamana kadar zaten konsollarda ek vergi vardı %20 ÖTV vb. Ama yurtdışı gelen bireysel alışverişlere sadece %18 KDV uygulanıyor.
    Ötv yi biliyorum canım kardeşim zaten. ekstra gümrük vergisi geldi. ama sen diyorsunki amazondan alırken sadece kdv ödenir. doğrumu anladım?
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Evet ekstra gümrük vergisi ithalat yoluyla iç pazara sunulan ürünleri kapsıyor.

Habere göre aralarında video oyun konsolları, hoparlörler, saatler, kronometreler,  transformatörler ve redresörlerin bulunduğu çok sayıda ürünün ithalatında ilave gümrük vergisi uygulanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 18 Nisan 2020; 14:55:56 >
  • Zaten aşamıyorduk artık hiç alamıyacağız

• Ooohhh ohhh. Suyundan daaa. Bizi gısganiiiler

• Sizin ben yapacağınız işi demek geliyor insanın içinden.

• :D

• Ahan da şimdi virüs düşünsün.
  • quote:

Evet ekstra gümrük vergisi ithalat yoluyla iç pazara sunulan ürünleri kapsıyor.

Habere göre aralarında video oyun konsolları, hoparlörler, saatler, kronometreler,  transformatörler ve redresörlerin bulunduğu çok sayıda ürünün ithalatında ilave gümrük vergisi uygulanacak.
    Tamamdır o zaman. yurtdışı amazondan alırsak cihazı 3 verginin (kdv,ötv,gümrük) sadece birini (kdv) ödeyeceğiz. ps5 konusunada yzdım peki almanyadan akrabamız yanında getirse veya bulgaristana geçip alsak ülkeye girerken hehangibir vergi ödeniyormu?
  • Saraya para lazım vergi dediğin insanca olur bunun adı HARAÇ.

• Video konsollarına ek vergi geliyor

• Evden çık vergisi anliyorum ben bunu

• Yakında telefonlara mesaj gelir...

#Bizbizeyeteriz
    Konsol yaz sms gönder.
    Bağışta bulun...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.