Şimdi Ara

Video konsollarına ek vergi geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
2
Favori
26.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Behzat Ç. - Yok Size Araba Maraba
    https://www.youtube.com/watch?v=NBGhQB-d1mU&feature=youtu.be

0:55

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin içinden geçti halen vergi peşinde

• Yav zaten konsollar kurdan ve vergilerden çok pahalıyken. Gelen bu vergi artışı daha da berbat etti. Ağam bizimle eğlenir gerçekten.

• Bi Kulağımızın arkası kaldı

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    Eş dost getirirse valizinde vergi ödemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

Arkadaşlar sıkın dişinizi... diyeceğim ama, biliyorum dişimiz de kalmadı. Şuna emin olun ki, bir sonraki seçimde gidiyor bunlar.
    Pek sanmıyorum gideceklerini. Ülkede muhafazakarlık ve taraftarlık çok fazla olduğu için ülke batsa da çoğu vazgeçmez gibi partilerinden. Zaten çoğu başka parti olmasın ne olursa olsun modunda.Umarım yanılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 18 Nisan 2020; 15:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 yıl önce 1000 liraya aldığım ps4’ün piyasası 3000lere dayanmış herhalde bu dünya da başka bir ülkede yaşanmıyordur :)

• alito kullanıcısına yanıt
    Herseferinde boşuna umutlanıyoruz hocam
    Yaşlı kesimin nüfusu azalmadıkça bunlar gitmez

• Selam ve dua ile.

• kafaladığı "baby boomer" neslini ha bire beslerken ülkenin geleceği olan gençleri avrupanın en ucuz iş gücü haline getiren, karın tokluğuna çalışmaya mecbur bırakan hükümet gençlerin elindeki her şeye gözünü dikmiş durumda, insan gibi yaşamamaları için elinden gelen her şeyi yapıyor.

• Bu bir kâbus sanırım.

• bu berat çok zeki ha tam bir ekonomi uzmanı. yeni konsolların çıkışını anında fırsat bildi

helal olsun
  • Ne biçim bir şans vardı da bu ülkede doğduk yahu?
  • Arkadaşlar bu vergi ithalat yoluyla iç pazara sunulan ürünlerde geçerlidir, bireysel yurtdışı getirdiğiniz ürünlerde Amazon vb %18 KDV vereceksiniz sadece.

Habere göre aralarında video oyun konsolları, hoparlörler, saatler, kronometreler,  transformatörler ve redresörlerin bulunduğu çok sayıda ürünün ithalatında ilave gümrük vergisi uygulanacak.

• Bu ulkede yasamak istemiyorum artık. Keşke Allah bi imkan verse de kurtulsam bu ülkeden.

• Beni asıl üzen, vergi oranı artışıyla vergi kazancının artacağını zannedenlerin yönetimde olması...

• 2 sene önce temiz ps4 standart 1700 almıştım şimdi demek satsam kar ederim şu korona günlerinde de iyi sarıyor ps4

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Bu ulkede yasamak istemiyorum artık. Keşke Allah bi imkan verse de kurtulsam bu ülkeden.
    Hep merak etmişimdir,herkesin öyle bir imkanı olsa ülkeden kaç milyon kişi kaçar?

• Devletin gelirleri ciddi oranda düştü. Çoğu sektörün vermesi gereken beyannameler virüs nedeni ile ertelendi. Devlet vergi tahsilatı yapamıyor şu an.

Üstüne birçok sektörde işler tedbirler nedeni ile durmuş/durma noktasına gelmiş vaziyette. Bu sektörler gelir beyan edemeyeceği için (çünkü iş yok) burada ciddi bir kayıp var.

Üstüne akaryakıt satışlarının durma noktasına yaklaşması ciddi bir kayıp olarak karşımızda. Buradan gelmesi gereken KDV ve ÖTV gelirinde ciddi bir azalma olacak.

Ayrıca ücretsiz izne çıkarılan personeller nedeni ile stopaj gelirlerinde de düşüş olacak. Ayrıca bunun üstüne bir de SGK prim kaybı olacak.

Seyahat yasakları nedeni ile kullanılamayan köprü otoyol ve tünellerin ödenmesi gereken garanti bedelleri var.

Tüm bunların bir yerden çıkarılması gerekiyordu. Virüs 2020 bütçesini çok fena vurdu. Öyle böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 18 Nisan 2020; 15:21:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende şaşırıyordum nasıl es geçtiler o bölümü diye maşallah gözlerinden bir şey de kaçmıyor. Vergi cenneti canım Türkiyem

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.