Şimdi Ara

Video konsollarına ek vergi geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
2
Favori
26.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu en sevdigim vergi kulak arkasi vergisi. Dokunulmamis en hassas bolgem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müstahak kelimesi be güzel bi kelime değil mi?

• HERKESİ SİLKMEK İSTİYORLAR ARKADAŞLAR HER ŞEYİ

• Ekran kartları için de ek vergi bekliyoruz özellikle 8 gb vram'li modeller için %35 4 gb vram için %20 olmalı yeterli gelmezse ekran kartlarına dar boğaz yapmayan işlemciler için ekstra %15 vergi olabilir veya çekirdek başına %3 vergi düşünülebilir =)

• Play station ı Türkiye’de mağazaya gidip alan kaldı mı ya ? Telefon gibi kaydı da yok isteyen istediği yerden getirir 😀

• alito kullanıcısına yanıt
    ceketini koysa %40 alır sizi cok polyanna gördüm:)

• Her şeye vergi getirirler sonra IBAN atarlar olacak iş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legends06 L kullanıcısına yanıt
    Mevcut gündemde gidip gelmek de zor olacak dışarı
  • Video konsollarına ek vergi geliyor

• PS5 8999 TL ile önsiparişlerde olur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Bende sizi çok pinokyo gördüm.
  • Onları zenginler kullanıyor. Zam gelmez onlara.

• Mr.Metallurgist M kullanıcısına yanıt
    Elbet giden gelen olur çevrede :) bunlara para kaptıracağıma misket oynarım 😀

• Ama bana az geldi % 50. Alışmış bir halk var zaten, 75 koymak daha mantıklı olabilirdi.
  • Düşünsenize üretmekle uğraşmıyoruz boşuna. Adamlar üretiyor, bizim devlet koyduğu vergiyle üretmektense direk kazanıyor Bu gülmelerim sinirden.
  • Demek yıllardır oy verdiğim partiyi değiştirme vakti geldi. Bundan sonra oyum akpye. Battı balık yan gider.

• quote:

büyük kriz kapıda.

halk tenceresi kaynamıyorken ne ceket tanır ne başka bir şey.

bddk kararları da açıklanmış. kredi vermeye zorluyor insanlara. kısacası her türlü alanda büyük çıkmaza girmek üzere ülke

imf'den borç almadığı sürece akp'nin bu dönemi kurtarabilmesinin imkanı yok. eh imf'den borç alma gibi bir topun altına da girmek istemiyorlar yıllardır laf ediyorlar. seçim ekonomisi vs. de uygulayamazlar hem.

kısacası maalesef daha da kötü günler çok yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legends06

Elbet giden gelen olur çevrede :) bunlara para kaptıracağıma misket oynarım 😀
    Ahahaha, hocam bende maziden kalan bi' Ps2 var. Nostalji yaşayarak onu kurayım diyorum Bu gidişle yenilerine yer açılacak gibi değil
  • hoşgelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnsanlar AKP'ye, Erdoğan için veriyor.

AKP İstanbul seçimini "Erdoğanın partisi" olmasına rağmen 2 kere kaybetti. Şans eseri olmadığını gördük, kaybediyor. Yani gerçekci olarak çoğunluğu kaybettiğini defalarca gördük son seçimde. Yerel seçim farklı muhabbeti çevirmeyin, insanlar o kadar düşünmüyor. AKP'li yerel seçimde AKP'ye atıyor, muhalif ise AKP'nin karşısında kim varsa ona.(İlçe belediyelerinde isme atan olabilir) Bu böyle, kimse kimseyi kandırmasın.

Diğer bir konu: Her seçim yaklaşık 2 milyon kişi 18 yaşına basıyor. Ölenleri de hesaba katarsak, her geçen sene eklenen yeni seçmenin (sallıyorum) %65'i muhalif ise %35'i hükümet yanlısı oluyor. Yani her sene fark kapanıyordu ve bence Belediye seçimleri gösterdi ki 2019'da tam %50-50 oldu ülke. Bu bağlamda 3 sene sonra muhalif sayısının, hükümet yanlısı seçmeni geçeceğini düşünmek sadece gerçekçi olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.