Şimdi Ara

Video sansür programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
36.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videolarda hangi programlarla sansür koyabilrm acaba? Örn: filmlerdeki gibi sigaraya sansür koymak ..

• O senin dediğin "Mozaik"leme ya da "Blure"lama olarak geçer. Bu işlemi Adobe Premiere veya Sony Vegas gibi programlarla yapabilirsin
  • edisudan yapıyoruz biz kanalda
  • Sony vegas ile yapmak istediğini kolayca yapabilirsin
  • vegas 8 var bende pro mozaikleme yapıyor fakat tüm video mozaikleniyor hareketli yüzü mozaiklemek için nasıl yapılıyor kullanan varmı acaba? yada kısa yoldan yüz mozaikleme vegas dısında bir program varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur512

vegas 8 var bende pro mozaikleme yapıyor fakat tüm video mozaikleniyor hareketli yüzü mozaiklemek için nasıl yapılıyor kullanan varmı acaba? yada kısa yoldan yüz mozaikleme vegas dısında bir program varmı?

bu sorunun cevabını 3 aydır arıyorum bende bulamadım eger yapabilirsem resimli anlatıcam vallahi
  • Kısaca anlatalım o zaman:))
    Diyelimki 5 saniyelik bir yerde cola kutusunun üzeri kapatılacak.
    5 saniyelik klibi hangi yazılımı kullanıyorsan bilmiyorum ama farketmez. Time line atarsın. Sonra yeni bir layer(katman) açarsın. Aynı 5 saniyelik klibi ikinci katmana ilk klibin başlangıç noktasına eşit gelecek şekilde atarsın.
    2.katmandaki klibe isteğe göre mozaik yada blur efekti uygularsın. Tam ekran blur yada mozaiğimiz oldu. Bu mozaik yada blur'ı oval yada köşegen şeklinde kola kutusunu örtecek kadar ufaltırız yada croplarız. Kullanılan yazılıma göre değişsede aşağı yukarı hadise bundan ibaret. Umarım sade bir anlatım olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oynatılan Video'yu İndirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mozaiklenmiş videolarda ki mozaiği kaldırmak mümkün müdür?... Önemli...
  • Mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iko68

Mümkün değil.

bir program ile mozaikleme yapılıyorsa..neden kaldırmak mümkün olmasın...ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06YALNIZKURT -- 22 Ocak 2010; 22:29:28 >
  • mümkün olmaz çünkü videonun üstüne işliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iko68

Kısaca anlatalım o zaman:))
    Diyelimki 5 saniyelik bir yerde cola kutusunun üzeri kapatılacak.
    5 saniyelik klibi hangi yazılımı kullanıyorsan bilmiyorum ama farketmez. Time line atarsın. Sonra yeni bir layer(katman) açarsın. Aynı 5 saniyelik klibi ikinci katmana ilk klibin başlangıç noktasına eşit gelecek şekilde atarsın.
    2.katmandaki klibe isteğe göre mozaik yada blur efekti uygularsın. Tam ekran blur yada mozaiğimiz oldu. Bu mozaik yada blur'ı oval yada köşegen şeklinde kola kutusunu örtecek kadar ufaltırız yada croplarız. Kullanılan yazılıma göre değişsede aşağı yukarı hadise bundan ibaret. Umarım sade bir anlatım olmuştur.

Süpersin hocam, normalde tüm teknik bilgiye sahibim ama bunu yapmayı akıl edememiştim , sağol

• merhaba arkadaşlar bazen tv de denk geliyorum..sımdı mesela bır adam var örnegın magazanın önunden gecıyor magazanında yazısı kapanıcak ama orayı kapattıgında adam onunden gecerken adam kapanmıyacak hıc arkasında kalacak yani adam sanki keyliymiş gibi yürüyüp geçicek.bunu yapan programın adını bılmem lazım
  • Adobe After Effects ile blurun sınırlarını çizebilirsin. Ama o dediğin bayağı zahmetli iş benim bildiğim..
  • after effectsle görüntü üzerinde yapamıyacağın şey yok ama kullanımı, öğrenmesi çok zor. en azından bana çok zor geldi. bi ara uğraştım ama. en kolay bi maskemele bile bana çok zor gelmişti...
  • http://www.youtube.com/watch?v=slnTDtETMgg burda anlatıyor. benzer videolar var. dinleyince baya basit bir şekilde yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.