Şimdi Ara

VIDEO: Xbox One'da SmartGlass ile Müzik Kontrolü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xbox One'da bir çok farklı uygulamayı 'Snap' adı verilen yöntem ile oyun oynarken ya da TV izlerken kullanabilirsiniz...

Bunun için aynı zamanda SmartGlass akıllı telefon uygulamalarını da kullanabilirsiniz. Xbox One SmartGlass uygulaması iPhone, Android, Windows Phone 8, Windows 8 için şu an mevcut ve kullanımı oldukça basit.

Hatta bir şey ile ilgilenirken akıllı telefonunuz aracılığıyla yapmak istediğinizi seçip uygulamak oldukça pratik, deneyimi hissedebilmek için videomuzu izleyin:

Alıntı: MyXbox.net

• MyXbox.net ile bir bağlantınız var mı?
  • 2003 yılında kurulan MyXbox.net'in kurucusuyum, zaten alıntı linklerinde yazar olarak jakobyen'i görebilirsin, burada da siteyi takip etmeyenlere içeriği komple post edip Xbox One hakkında bilgilendirme yapıyorum umarım hepinize yardımcı olur. Ancaak bugünlük bu kadar ;)
  • Smartglass uygulaması daha güzel olmuş One için , beğendim.Açıkçası aynı işlevi Android telefonumla Xbox 360 üzerinden müzik,resim,video izleme işlemini gerçekleştirebiliyorum wi-fi üzerinden ancak bunun kontrolünü tek bir uygulama üzerinden yapılıyor olması daha kolaylık sağlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 1 Aralık 2013; 15:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Smarglass uygulaması daha güzel olmuş One için , beğendim.Açıkçası aynı işlevi Android telefonumla Xbox 360 üzerinden müzik,resim,video izleme işlemini gerçekleştirebiliyorum wi-fi üzerinden ancak bunun kontrolünü tek bir uygulama üzerinden yapılıyor olması daha kolaylık sağlamış.

İşlevselliği iyi değil hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Smartglass'in ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Smartglass'in ?

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.