Şimdi Ara

Video'yu projektöre baglamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bölümdeki vhs videoyu projektöre baglamak istiyoruz ama gezdigim elektronikçilerde bu ikisini birbirine baglayacak kablo bulamadim. video çikisindan projektordeki s-video girişine video baglamak mümkünmüdür acaba?

• Video çıkışında S-Video çıkışı varsa ve projektörün de s-video girşi varsa tabiki olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamastik

Video çıkışında S-Video çıkışı varsa ve projektörün de s-video girşi varsa tabiki olur.

sorun zaten ikisinide de aynı çıkıştan olmaması. vhs video'da eski türden bir çıkış var, projektörde ise ekran kartlarının arkasinda da olan video ve s-video girişleri var.. iki farkli şeyi birbirine baglamak mümkünmüdür?
  • Videonuzdaki çıkışın ne olduğunu bilemediğim için , böyle söyledim.Videonuzda scart çıkışı varsa , scart ile çıkıştan resmi alıp , kompozit ile projektöre girebilirsiniz.(scart-kompozit adaptörü ile) Daha kolay bir yolsa , videonuzun çıkışında muhtemelen kompozit video çıkışı vardır.(sarı renkli olan) O çıkışı projektöre bağlarsanız kolay yoldan çözülmüş olur.
  • video kompozit çikisa sahip olamayacak kadar eski videonun televizyon çikişi direkt olarak televizyonun sinyal girişine giriyor. scartı hiç kullanmıyor. ama sanırım sorunu bu şekilde anlatmam zor olacak.. pazartesi fotograflarını çekp koyarım belki daha açıklayici olur
  • Anladığım kadarıyla video'nun çıkışı (RF) Ama direkt olarak projeksiyon cihazına (RF) bağlantı yapmanın mümkün olacağını sanmıyorum. Projeksiyon cihazının girişlerinden herhangi biri ile (RF) bağlantı konnektörü olup olmadığını google'dan arayabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.