İyi akşamlar arkadaşlar iphone 5 cihazımda video çektikten sonra izlediğimde ses yerine hışırtı gibi bir ses oluyor ancak ön kamera ile video çekince hiç bir sorun yok ve hoparlör ile konuşma da yapabiliyorum sizce sorun yazılımsal mı yoksa mikrofonlarda mı bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim
Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak
Donanımsal, aynı sorun bende de vardı garantiye yolladım cihazı değiştirdiler
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
Cihaz hangi garanti firmasından değiştirildi hocam bir de sizde de aynı sorunlar mı vardı ? teşekkürler cevabınız için
quote:
Orijinalden alıntı: In Flames
quote:
Cihaz hangi garanti firmasından değiştirildi hocam bir de sizde de aynı sorunlar mı vardı ? teşekkürler cevabınız için
cihazım 4s teleservice değiştirdi aynı sorun vardı evet.
quote:
quote:
quote:
benim cihazım Genpa cihazı umarım değişim yaparlar teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için
quote:
quote:
quote:
quote:
benim cihazım Genpa cihazı umarım değişim yaparlar teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için
Rica ederim kullanıcı hatası vs derlerse bağırın çagırın gözlerini korkutun Burası Türkiye
Genpa garantili olup bu sorunu yaşayan arkadaşlar da yardımcı olabilirse çok sevinirim
cihazda üst kısımdada microfon vardır video moduna aldığınız zaman dış ortam sesini başka microfon üstlenir donanımsal sıkıntı garantili ise güzel
quote:
Orijinalden alıntı: kenbu
cihazda üst kısımdada microfon vardır video moduna aldığınız zaman dış ortam sesini başka microfon üstlenir donanımsal sıkıntı garantili ise güzel
Hocam ön kamera ve aramalarda hoparlörde sıkıntı olmaması ilginç geldi genpa garantili ancak üst tuş arızasında değişim yapmamışlardı telefonu açıp yapmaya kalkarlar mı ?
değişim olması gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme