Yorumlarınız altyazısına gerek olmadan söyleyeni anlayıp saniyesinde istediğin dile çevirebilen bir uygulama senelerce süren 2-3 dil öğrenmek artık tarih mi olacak |
Videodaki yabancı dili istediğin dile çevirebilen yapay zeka uygulaması
-
-
Yaw Angaratıp translate uygulaması çıktı diye işsiz mi kaldılar, iş alanı daraldı ama bitmedi di mi
Ayrıca dil öğrenmenin tek sebebi bu mu? zeka gelişimine katkısı var, zevk veriyor, öğrenmek beyni diri tutuyor ayrıca. Üstün zekalı(!) angaratıp milleti böyle sorularla kışkırtma
-
translate uygulaması mı? hiçbir zaman gerçeğe uygun çeviremiyordu şimdi insanlar chat gptden çeviriyorlar ve kat ve kat memnunlar ve çevirmenlerden daha iyi çevirdiğini söylüyorlar
yapay zekadan niye bu kadar korkuyorsun,
sanayi devriminin başlangıcında da insanlar çıkıp sanayi devrimine karşı gelmeye çalıştılar, böyle şey olur mu dediler ve inkar edenler karşı koyanlar oldu, 2000li yılların başında internet her yere yaygınlaşmaya başladı o zaman da böyle iş olur mu internete karşı çıkanlar oldu ve interneti reddedip işleri internetsiz yapmaya çalıştılar sonucu görebiliyoruz
şimdi de her şey otonomlaşmaya başladı yapay zeka baya ileri konuma geldi ve ona karşı olanlar elbette olacak
-
ve bu bir soru değil
bu bir yapay zeka uygulaması ve şu an mevcut ve gitgide geliştiriliyor
-
ve yapay zeka o kadar hızla yaygınlaşmaya başladı ki ilk kısa filmini de çıkardı geçtiğimiz günlerde
gelecek aydaki yapay zeka gelişmeleri iple çekmeye başladım, o kadar hızla geliyor ki takip etmekte zorlanıyoruz
Birol ALKAN (@_BirolALKAN) on XtwitterYeni bir film; Wild Robot, "muhtemelen" yapay zeka tarafından hazırlanan/üretilen ilk filmlerden biri… İronik olan şu ki, fragmanın sonunda gelecekte olacakların bir anlatımı var gibi görünüyor.. Daha doğrusu yapay zekanın ne olmayı planlayabileceğine dair ipuçları veriyor gibi…https://twitter.com/_BirolALKAN/status/1767804369993428993
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 15 Mart 2024; 0:45:28 > -
yaw sen nasıl ankara tıp kazandın daha okuduğunu anlamıyorsun, dinlediğini hiç anlamıyorsun
-
inkar etmeyin siz işsiz kalmaz diye konuyu başka yere çekiyorsunuz ve muhtemelen yapay zekanın insanların birçoğunu işsiz bırakacak düşüncesiyle buraya yazdınız
ama açılan konuda siz düşüncenizle ilgili değil
ben yapay zekanın da aynı sanayi devrimi, internet devrimi gibi bir devrim olduğunu düşünüyorum ve her alanda yaygınlaşacak sizin düşüncenize gelecek olursak elbette çoğu kişiyi işsiz bırakacak ama çoğu kişiye de yeni istihdam alanları yaratacak
-
Hocam bir limiti varmı? Örneğin 1dk dan uzun olunca üyelik istemesi gibi bir durum varmı? Hesap açmamı istediği için sordum hesap açmaya değermi diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ileride ücretsiz olur bu uygulamalar para vermeye değmez daha yeni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 15 Mart 2024; 1:2:15 > -
10dakikalığı geçen videolarda ücretli youtube için ama twiterdaki videolar için ücretsiz
-
ankaratıplı sence ne okuyalım meslek kalmadı
10 dakika aslında iyiymiş. Genellikle videolar 8-10dk arası olur. Teşekkürler deneyeceğim.
en iyisi mevcut mesleği okuyarak oradaki yapay zeka süreçlerinde etkin rol almak olacak, yapay zekanın sisteme entegre edilmesi için bir süreç gerekecek
-
? ne okuyalım yani
bilgilsayar mantıklı yapay zeka dönüşümün merkezinde yer alacaklar
-
Yazık sana 80iq
-
hocam bu bahsettiğiniz AI'leri yapan/geliştiren/yöneten ekipler sektöre göre çok küçük bir büyüklükte, örneğin OpenAI 500 civarı mühendise sahip fakat neredeyse yaklaşık 27 milyon kişilik bir yazılım geliştiriciliği sektörünü tehdit ediyor. AI işimi alamaz ben AI'ı geliştiren olacağım diyen kişilerin söyledikleri bomboş bir hayal, gündemdeki AI'leri geliştirmiş olan ekiplerin hepsini toplasan 1000 kişilik bir mühendis ekibi yapmıyor.
soruya gelecek olursak tıp/hukuk gibi alanlar yapay zekanın ele geçirmesinin mümkün olduğu en son alanlardan birisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 15 Mart 2024; 16:7:1 > -
aynaya bakarak mı konuşuyorsun çünkü ortaokulda iq um 140 çıkarak bilseme kabul almıştım
-
tıpın çoğu alanda yer alacak çoğu uzmanlıkta yapay zeka yer edinecektir bence
-
Benim IQ 85-90 civarı bi sıkıntı yaratır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 80 tyt 40 ayt kaç bin
- tyt türkçe kaç günde biter
- kunduz yorumlar
- adana alparslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesi yorumları
- işletme nerede okunur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X