Şimdi Ara

Videolarda Görüntü Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz bir iki gün önce yeni nvidia driver'ını yükledim ve başıma şöyle bir problem geldi; youtube ve normal pc'deki videoları oynattığımda belirli bir süre geçtikten sonra görüntü donuyor ses devam ediyor, bir harfe falan bastığımda sıkıntısız görüntü devam etmeye devam ediyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu. Ekran kartında mı sorun var diye, pc'deki bir kaç oyuna girdim; MGS, Mad max, Witcher gibi oyunlarda fps düşmesi ya da görüntü donması yok aynı performansı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Eski driverları yükledim ama sorun çözülmedi. (Bütün nvidia dosyalarını kaldırmadım tabii)

• tarayıcı kaynaklı bir sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

tarayıcı kaynaklı bir sorun olabilir.

Merhaba hocam, hem mozilla firefox hem potplayer (video oynatma programı tarayıcı değil) hem de chrome'da aynı sıkıntı var. Donanımsal bir sıkıntı olsa aynısının oyunlarda da olacağını düşünüyordum. Lakin oyunlarda dediğim gibi negatif hiçbir yan etki görmedim, oyunlarda sıkıntı yok. Müziklerde de yok ama görüntülü bir şey olunca dediğim oluyor. Kontrol panelinden bütün nvidia programlarını kaldırıp, ardından c'deki nvidia dizinini silip, tekrar driver mı yüklesem? Son çare format atacağım. Ancak temiz driver kurulumu böyle oluyor değil mi? Başka yapmam gereken bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

tarayıcı kaynaklı bir sorun olabilir.

Merhaba hocam, hem mozilla firefox hem potplayer (video oynatma programı tarayıcı değil) hem de chrome'da aynı sıkıntı var. Donanımsal bir sıkıntı olsa aynısının oyunlarda da olacağını düşünüyordum. Lakin oyunlarda dediğim gibi negatif hiçbir yan etki görmedim, oyunlarda sıkıntı yok. Müziklerde de yok ama görüntülü bir şey olunca dediğim oluyor. Kontrol panelinden bütün nvidia programlarını kaldırıp, ardından c'deki nvidia dizinini silip, tekrar driver mı yüklesem? Son çare format atacağım. Ancak temiz driver kurulumu böyle oluyor değil mi? Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Evet hocam yazılımsal işlemler anlattığınız sırada yapılır. Sanırım son çare format atmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULANIK GÖRÜNTÜ SORUNU !
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.