Şimdi Ara

VİDEOLARI HİÇBİR PROGRAM İLE KAYIT EDEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 1 hafta öncesine kadar birçok siteden videoları flv recorder veya orbit grab ile indirebiliyordum. şimdi ise bu programların hiçbiri, videonun linkini dahi göstermiyor. internet download manager i yükledim o bile göstermiyor. bilmeden pc birşeylerimi engelledi. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• Mozilla Firefox a DownlodHelper Eklentisini kur hiç surun yaşamadan indirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilek

Mozilla Firefox a DownlodHelper Eklentisini kur hiç surun yaşamadan indirirsin

indirdim ve onun gibi birçok program indirdim hiçbiri yakalayamıyor videoyu. benim cp de birşey bu videoların gösterilmesini ve indirilmesini engelliyor. ama ne bilmiyorum 1 hafta önce böyle bir sorun yoktu. modem mi engelliyor diye düşündüm ama başka bir laptop ta hiç sorun olmadan indirdim flv recorder ile. nolur başka bir çare söyleyin aklımı kaçıracağım artık
  • lütfen biri bu konu hakkında yardımcı olsun
  • Gizlenme yapmışsın.Yani hangi sitelere girdiğini senin pc de kimse görmesini engellemişsen öyle olur.Bu tür bir eklenti yada ayar yaptıysan düzelt düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Astirek

Gizlenme yapmışsın.Yani hangi sitelere girdiğini senin pc de kimse görmesini engellemişsen öyle olur.Bu tür bir eklenti yada ayar yaptıysan düzelt düzelir.

nasıl düzeltebilirim bunu öyle 1-2 program yükledim ama hatırlamıyorum hangileri olduğunu. birde download studio diye programı kurdum sniff e bastım herşeyi görüyor sadece videoları görmüyor. bu çok ilginç geliyor bana
  • pc yi gizlilikten nasıl çıkarabilirim eğer sebep bu ise. bu sorunuma yanıt bulmadan bu konunun 2. sayfaya geçmesine izin vermeyeceğim. gerekirse şarkı yazarım hep ilk sayfada tutarım. bu konuda yardımcı olun bende sizde kurtulun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekliyorum hala, o kadar kişi bu sorunu nasıl çözeceğim konusunda yardım edecektir diye umuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.