Şimdi Ara

Videoların Oldugu Klasöre Girince 'explorer.exe'kapanıyor? : S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar .videoların oldugu klasore gırınce explorer.exe Bir hatayla karsılastı ve kapatılması gerekıyor uyarısı alıyorum .gırıyorum,hatayı alıyorum .
    ''AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.3156 ModName: mpeg2decfilter.ax
    ModVer: 1.0.0.3 Offset: 000300b5''

ımzasıda budur ?sorun nedendır ?cozumu nedır ??

artı olarak, bılgısayarda , işe yaramayan dosyalar,nasıl tespıt edılır ,yanı sıstemdekı gereksız dosyalar bır yere bırıkırmı ?bunları tespıt etmek , duzenlı larak temızlemek için bı program varmıdır ?bence vardır neden olmasın ama nedır?

tesekkurler sımdıden ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rh -- 15 Mart 2008; 10:20:40 >

• k lite mega codec pack kurup denedin mi?kurulu ise tekrar kur,tazelemiş olursun.
    2.sorunagelince CC Cleaner programını kullan.
  • büyük ihtimal küçük resim olarak görüntüde seçilmiş olduğu zamn videoları önbelleğe alıyor video boyutu kadar bellek yiyo bende de bi ara olmuştu daha sonra format atınca düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rh

evet arkadaslar .videoların oldugu klasore gırınce explorer.exe Bir hatayla karsılastı ve kapatılması gerekıyor uyarısı alıyorum .gırıyorum,hatayı alıyorum .
    ''AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.3156 ModName: mpeg2decfilter.ax
    ModVer: 1.0.0.3 Offset: 000300b5''

ımzasıda budur ?sorun nedendır ?cozumu nedır ??

artı olarak, bılgısayarda , işe yaramayan dosyalar,nasıl tespıt edılır ,yanı sıstemdekı gereksız dosyalar bır yere bırıkırmı ?bunları tespıt etmek , duzenlı larak temızlemek için bı program varmıdır ?bence vardır neden olmasın ama nedır?

tesekkurler sımdıden ..

Arkadaşlar klasöre hiç giremiyormuş yoksa ben mi yanlış anladım.

Neyse arkdaşım belki o klasörün içerisine klasöre tıkladığında çalışmasını sağlayan zararlı bir dosya girmiş olabilir.

Önce Herhangi bir klasörde araçlara, sonra klasör seçeneklerine tıklat.
    Açılan pencerede görünüm menüsüne geç. Gizli dosyları göster tıkını işaretle ve korunan işletim sistemi dosylarını gizle tıkını kaldır tamam de çık.

/>

Sonra winrar veya firefox gibi herangi bir programı açarak o klasöre gir. Değişik bir dosya varsa sil....

Biraz karışık oldu kursura bakma.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.