Şimdi Ara

Videoyu Tersten Oynatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana bir videoyu tersten oynatabilen bir yazılım önerebilirmisiniz?

• Yokmu hiç?
  • Elbet vardır bi video vardı youtubede
  • Hiç mi yok yaa
  • Güncel
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    videoyu ileri sarma programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok herhalde Öyle Bişey Bilen olsa yazardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varol53

Yok herhalde Öyle Bişey Bilen olsa yazardı

Youtube de görmüştüm losttaki bir sahneyi önce düzden sonra tersten oynatıyordu. Bana da o lazım. Elbet bilen biri vardır. Konu dışından bir arkadaş bir program önermişti ama çalışmadı...
  • başka bir alternatif de "Super© video converter" ile video'yu tersine çevirebilirsin kalıcı olarak.diyelim ki videoyu böyle kaydettin video uçtu gitti diye üzülme bi daha tersine çevirirsin düzelir.ters çevirirsin çevirmesine ancak otomatik olarak sesler de ters olacaktır konuşmaları anlayamazsın müzikler için de geçerli bu ne işine yarayacak merak ediyorum doğrusu

EDIT:dostun düzeltiyorum power DVD programında böyle bir özellik var ancak videoyu durdura durudra geriye alıyor ve ses gelmiyor.daha önce bu özelliğini kullanmadığım için bilmiyordum yanlış bilgilendirğiğim için afedersin.ancak şu diğer program videoyu çevirebiliyor.istersen biraz bekle belki bu özelliğin olduğu bir program öneren çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Temmuz 2008; 20:13:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

videoyu tersten oynatabilen bir yazılım sanırım power DVD 5'te böyle bir özellik var.terstern 1X olarak okutuyorsun ama videonun sonundan başlatman lazım.
    başka bir alternatif de "Super© video converter" ile video'yu tersine çevirebilirsin kalıcı olarak.diyelim ki videoyu böyle kaydettin video uçtu gitti diye üzülme bi daha tersine çevirirsin düzelir.ters çevirirsin çevirmesine ancak otomatik olarak sesler de ters olacaktır konuşmaları anlayamazsın müzikler için de geçerli bu ne işine yarayacak merak ediyorum doğrusu

Öncelikle sağol..
    İsteme nedenime gelince bana özellikle sesin tersten olması lazım
    Lost izliyormusun falan bilmiyorum ama bir sahne var
    Acayip sesler duyuluyor
    Tersten oynatınca anlamlı cümleler var
    Hem kendi videolarımı da tersten izlemek eğlenceli olabilir
    Tekrar teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Kimyasal Denge

quote:

videoyu tersten oynatabilen bir yazılım sanırım power DVD 5'te böyle bir özellik var.terstern 1X olarak okutuyorsun ama videonun sonundan başlatman lazım.
    başka bir alternatif de "Super© video converter" ile video'yu tersine çevirebilirsin kalıcı olarak.diyelim ki videoyu böyle kaydettin video uçtu gitti diye üzülme bi daha tersine çevirirsin düzelir.ters çevirirsin çevirmesine ancak otomatik olarak sesler de ters olacaktır konuşmaları anlayamazsın müzikler için de geçerli bu ne işine yarayacak merak ediyorum doğrusu

Öncelikle sağol..
    Acayip sesler duyuluyor
    Tekrar teşekkürler

lostu izlemem mi ayıpsın 4. sezon bitti diğer sezonları iple çekiyorum bu arada tersten oynatınca anlamlı cümleler çıkyıo demişsin daha önce bilseydim silmezdim pcden sezonları ya. neyse.
    bu bahsettiğim "super©" programının asıl amacı video ve ses dosyalarını birbirne çevirmek ama böyle ek özellikler de koymuşlar hatta video dosyasını gif resime bile çevirebilirosnuz.videonun başında ve sonun da ekran karartma açma fln yapailiyorsunuz en güzeli böyle bir programın free olması ancak. programın arayüzü kötü onu söyleyim ve ingilizce.program tamamen ücretsiz böyle bir programın ücretisz olduğuna inanmaks istemiyorum arayüze sağ tıklayınca meni açılıyo oradan bakarsın.aşıtğında ne akdar güzel program olduğunu anlayacaksın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kimyasal Denge

quote:

Öncelikle sağol..
    Acayip sesler duyuluyor
    Tekrar teşekkürler

lostu izlemem mi ayıpsın 4. sezon bitti diğer sezonları iple çekiyorum bu arada tersten oynatınca anlamlı cümleler çıkyıo demişsin daha önce bilseydim silmezdim pcden sezonları ya. neyse.
    bu bahsettiğim "super©" programının asıl amacı video ve ses dosyalarını birbirne çevirmek ama böyle ek özellikler de koymuşlar hatta video dosyasını gif resime bile çevirebilirosnuz.videonun başında ve sonun da ekran karartma açma fln yapailiyorsunuz en güzeli böyle bir programın free olması ancak. programın arayüzü kötü onu söyleyim ve ingilizce.program tamamen ücretsiz böyle bir programın ücretisz olduğuna inanmaks istemiyorum arayüze sağ tıklayınca meni açılıyo oradan bakarsın.aşıtğında ne akdar güzel program olduğunu anlayacaksın.

xxxxSPOILERxxxx
    3X07 -Not In Portland bölümünde var 1 tanesi
    şu room23 te beyin yıkama durumu varya ryan ı almak için girdikleri
    orada ters çevrilince "only fools are enslaved by time and space " deniyormuş
    ilginç bi durum
    video fake mi diye merak ettim

• ülkerin reklam filmini tersden oynatıp deneyen varmı ?
  • Easy Video Reverser Full 3.9.5

Linki: https://www.****larindir.com/easy-video-reverser-full-indir-3-9-2.html

Pu broğramı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyotocu -- 5 Nisan 2017; 21:11:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.