Bildirim
Videoyu HD yapma..!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Takipteyim -
bir arkadaş vardı resmin kalitesini bozmadan nasıl yakınlaştırabilirim diyodu -
küçük ayarlarla fitrelerle belki güzelleşebilir ama vga kamera ike çektiğin videoyu hd yapmak mümkün değil bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok öyle bir şey -
yok oyle bisey
Neden ? Yap... -
Kamera 5mp az biraz bile iyileşirse görüntü bana kafi hiçmi olasılık yok? Eski filmleri HD yapıyorlar usta studyolarda bununda bi yolu vardır gibi geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: BFMontes
bir arkadaş vardı resmin kalitesini bozmadan nasıl yakınlaştırabilirim diyodu
çok eskiden mayonez nette o programı bulmuştum gerçektende belli oranda bozmadan büyültebiliyordu. sonra kaybettim programı adı B ile başlıyordu gri bir arayüzü vardı -
35 mm film şeridindeki bütün filmler değil HD, HD'nin 3 - 4 katı çözünürlüğe yükseltilebilir. Senin durumun bambaşka ve en azından benim bildiğim bir çözümü yok. -
kamera kötüyse ne kadar iyileştirebilirsin ki hd olması çok zor. o senin dediğin profesyonel görüntü işleme yöntemleriyle yapılıyo mühendisler para alıyo bunun için. görüntüye göre düzeltme yapıyolar bi program yapiyim o netliği artırsın gibisinden değil. -
Format Factory -
Upscale diye aratabilirsin
hayır malesef yapamazsın
kalitesi artarmı bilemem ama hd olacağını sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixteki Neo -- 11 Nisan 2013; 1:27:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eren1meren
Kamera 5mp az biraz bile iyileşirse görüntü bana kafi hiçmi olasılık yok? Eski filmleri HD yapıyorlar usta studyolarda bununda bi yolu vardır gibi geliyor
35mm kamerayla mı çektin de kaliteli hale getirebilecen?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X