ya dediginiz gibi yaptim oyunu storeden cektim ama indirmede 96kb de kaliyor ilerlemiyor
Oyun kaç MB acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Oyun kaç MB acaba ?
125 mb. Bende başlattım iniyo sağolasın sago
Arkadaşlar bunları yapıorum ama Internet Connecting : Failed diyo internet bağlantısı olumsuz diyo ip yi alıo ama internet bağlantısnı yapmıo nasıl olucak arkadaşlar bi yardım edin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: gangstarr34
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Oyun kaç MB acaba ?
125 mb. Bende başlattım iniyo sağolasın sago
Teşekkürler.
İlk başta 160KB inip dondu download. Pause ve ardından Resume yapıp inmeye başladı şuanda % 15.
quote:
Orijinalden alıntı: brknsmnc
Arkadaşlar bunları yapıorum ama Internet Connecting : Failed diyo internet bağlantısı olumsuz diyo ip yi alıo ama internet bağlantısnı yapmıo nasıl olucak arkadaşlar bi yardım edin lütfen
Internet connection test yapmaya gerek yok onu geçebilirsiniz, aynısı bana da oldu testten çıkıp psn e girdim, ara ara takılmalar oluyo proxy yüzünden
dikkat edinde 10 paralık bi oyun için ban yemeyin. forumda arkadaşın biri bi psn oyunu yüzünden ban yemişti sony den. tr için o oyun paralı olarak satılıyor. yakmayın aleti
quote:
Orijinalden alıntı: gangstarr34
quote:
Orijinalden alıntı: brknsmnc
Internet connection test yapmaya gerek yok onu geçebilirsiniz, aynısı bana da oldu testten çıkıp psn e girdim, ara ara takılmalar oluyo proxy yüzünden