Şimdi Ara

Vidzone kullanabilirsiniz ve flOw oyununu bedava indirim :) ACELE EDİN!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmedi arkadaşlar. Şimdi indirmeye başladım. Proxyden dolayı çok çok yavaş geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

dikkat edinde 10 paralık bi oyun için ban yemeyin. forumda arkadaşın biri bi psn oyunu yüzünden ban yemişti sony den. tr için o oyun paralı olarak satılıyor. yakmayın aleti

ben önce indirmeye aldım ama sonra sildim acaba yine sırf bu nedenden ban atsa millete banada atarlarmı
  • Bu oyunda trophy alabilen varmı ? ben baya oynadım ama trophy alamadım hiç . sanırım beleş diye trophyleri kısıtlamış çakallar
  • Arkadaslar hata veriyor bunları nasıl yapıldıgını anlatırmısınız

-US PSN'inize girin
    -Yeniden ağa bağlanın ama custom olsun.
    -Proxy'e gelene kadar herşeye otomatik diyin
    -Proxy'e gelince Use'a basın,
    IP: 80.193.72.145
    port: 8080

birsey anlamadım.:S
  • oyun bencede indirmeye değmez,nokia daki yılan oyunu gibi
  • Arkadaşlar niye ban yiyesiniz. Zaten oyun şu anda bedava yayımlanıyor. Hileyle birşey yapmıyorsunuz. Sizin proxy kullanmanız bir sorun teşkil etmiyor o zaman cihaza proxy girme bölümü eklemeselerdi. Farklı nedenlerden dolayı proxy kullanabilirim bu onları ilgilendirmez. Ayrıca psn den banlanan kaç kişi var merak ettim. Kredi kartı ile ilgili bir durum söz konusu olmadığı sürece böyle birşeyin olacağını düşünmüyorum. Banlanma korkusu nereden çıktı onuda anlamadım.

Bu proxy ölmüş o yüzden bağlanamıyorsunuz.
  • proxy nasıl degistiriyor ?
  • değmez ya indirmeye.
  • Oyun halen bedava.

Bu tarz ip sınamalar PSN'deki movies/rent gibi kısımlarda da var. Film indiremiyorsunuz, dijital olarak kiralayamıyorsunuz. Bu ip'leri sınama olayını ileride PSN üzerindeki herşey için yaparlarsa, içimden bir ses çok fena patlarız diyor. Proxy üzerinden bağlantı çok yavaş oluyor çünkü, çok çileler çekilir.
  • ya indirmeye değmez bi oyun hani derler ya beleş sirke baldan tatlıdır o mesele işte
  • ne yalan soyleyeyim elim beleş diye gitmedi valla indirmeye,gecen sana kungfu lu bir oyun vardi indirmistim oda belesti ama oynamadim hala o gun bugundur.Bu oyun nasil acaba?Guzel midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ya indirmeye değmez bi oyun hani derler ya beleş sirke baldan tatlıdır o mesele işte

Evet yapsalar bir kaliteli oyunu bedavaya mesela COD: MW 2
  • Fena değil öylesine zaman geçirmek için oynanabilecek bir oyun bana zevkli geldi. Tabiki psnde bundan 10 kat daha kaliteli ve zevkli oyunlar var sonuçta şuanda bedava bir oyun ve 125 mb indirin deneyin beğenmezseniz silersiniz. Beklentiniz fazla olmasın kimse kimseye çok kaliteli birşeyi bedava vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 13 Şubat 2010; 23:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopata

-US PSN'inize girin
    IP: 67.159.31.133
    kullanın.
    -PS Store'a girin.
    -fl0w'u bulun.
    -Tam oyunu bedave indirin.

teşekkürler
  • 125 mb nasıl iyi bi oyun bekliyosunuz anlamadım sensitivity motion özelligi oldugundan bi cezbettirici tarafı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

ya indirmeye değmez bi oyun hani derler ya beleş sirke baldan tatlıdır o mesele işte

PlayStation Network'ün çökme sebebi olur

• Vay be, Flow denen oyundan Flower a uçurum var gerçekten, PSN nin artıklarını hediye ederler zaten, biraz kalite bi oyun verseler şaşardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

PlayStation Network'ün çökme sebebi olur

Ama süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Arkadaslar hata veriyor bunları nasıl yapıldıgını anlatırmısınız

-US PSN'inize girin

birsey anlamadım.:S

Bende ilk başta anlamamıştım deli gibi pc'den yapmaya çalıştım ayarları.Sonradan dank etti kafama ps3'ün network settings kısmından yapacaksın bu ayarları.Yani eğer benimle aynı hataya düştüysen diye yazayım dedim.

Oyun iyi kötü diyemicem ama inanılmaz bir huzur verme potansiyeli var diyebilirim.Müziklerini çok beğendim ben özellikle.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.