Şimdi Ara

VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV İLK GÖRÜNTÜLER.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte bilinçli tüketici platformu böyle bişi
    tecrübe deyenimlerin paylaşılması bizler için çok ii..
    paylaşım için teşekkürler..
  • Doktor bey. Birazda g13 panellerin farklarından bahs edebilirmisiniz. ? Sonucda bu bir plazma . Ekran yanması , enerji tüketimi, vs vs bunlarıda mutlaka arastırmıssınızdır. Verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler bizim için önemli.

4 mt izleme mesafesinde %90 sd uydu yayını + divx , % 10 Ps3 ve 720 p hd film izleyecek olan bana @signore ve sizin verdiğiniz bilgiler ışığında bu plazmadan gerisi yalan oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

quote:

Orijinalden alıntı: celik55
    quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34
    Şaka gibi İstanbul bilişimde peşin 1645tl ye satılıyor...

Stokta yok

STOKTA hiç açılmamış, kapalı kutu olsaydın dün alacaktım 1 tane.

Hocam stokta kalmamış olmasına üzüldüm açıkçası.. Umarım en kısa zamanda gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

işte bilinçli tüketici platformu böyle bişi
    tecrübe deyenimlerin paylaşılması bizler için çok ii..
    paylaşım için teşekkürler..

Ben bu paneli almaya karar vermeden önce donanımhaber den çok faydalandım.. Tek eksik bence bu modele ait fotoğrafların olmayışıydı.. Almayı düşünenlere yardımcı olabileceğini düşünerek bu başlığı açtım.. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

Doktor bey. Birazda g13 panellerin farklarından bahs edebilirmisiniz. ? Sonucda bu bir plazma . Ekran yanması , enerji tüketimi, vs vs bunlarıda mutlaka arastırmıssınızdır. Verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler bizim için önemli.

4 mt izleme mesafesinde %90 sd uydu yayını + divx , % 10 Ps3 ve 720 p hd film izleyecek olan bana @signore ve sizin verdiğiniz bilgiler ışığında bu plazmadan gerisi yalan oldu :)

Sayın Dr.Serdar
    Açıkçası G13 panelle G12 panel arasında görüntü olarak bir fark görmedim. Panel teknolojisinin gelişmiş olmasının en büyük avantajı enerji sarfiyatı.. Artık plazmalar LCD lere göre çok fazla elektrik tüketiyor demek bence yanlış.. Artık arada fark kalmamıştır, hareketli görüntü izlemeyi seviyorsanız, oyun oynamak istiyorsanız plazmayı tavsiye ederim.. Ekran yanması, aşırı parlama yada panel kapatıldığında ekranda logo kalması gibi bir sorun yok..

En son cümle olarak.. Sizin izleme şartlarınızda bu panelden gerisi hakkaten yalan ve fuzuli masraf..:)

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drabilge -- 19 Mayıs 2010; 22:13:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drabilge

quote:

Doktor bey. Birazda g13 panellerin farklarından bahs edebilirmisiniz. ? Sonucda bu bir plazma . Ekran yanması , enerji tüketimi, vs vs bunlarıda mutlaka arastırmıssınızdır. Verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler bizim için önemli.

Sayın Dr.Serdar
    Açıkçası G13 panelle G12 panel arasında görüntü olarak bir fark görmedim. Panel teknolojisinin gelişmiş olmasının en büyük avantajı enerji sarfiyatı.. Artık plazmalar LCD lere göre çok fazla elektrik tüketiyor demek bence yanlış.. Artık arada fark kalmamıştır, hareketli görüntü izlemeyi seviyorsanız, oyun oynamak istiyorsanız plazmayı tavsiye ederim.. Ekran yanması, aşırı parlama yada panel kapatıldığında ekranda logo kalması gibi bir sorun yok..

En son cümle olarak.. Sizin izleme şartlarınızda bu panelden gerisi hakkaten yalan ve fuzuli masraf..:)

Saygılarımla..

Tşk ederim

• Hayırlı olsun paneliniz,Benim iyice kafam karıştı,Darısı bizim başımıza hadi hayırlısı bakalım.
  • Teşekkür ederim.. Sizi çok iyi anlıyorum.. Kolay gelsin..
    Bu arada arkadaşlar PM atamıyorum.. Sorusu olanlara burdan yardımcı olmaya çalışacağım..
    Saygılarımla..
  • Hayırlı olmasını dilerim yeni tvnizin...Ama benimde kafam karıstı hadi plazmada full hd den gectik bari 720p olsun derken
    sizin tv benim aklımı iyice celdi...şimdi mesela bu tvye wd live hd baglayıp 1080p mkv oynatmaya calısırsak sonuc ne olur bunu merak ediyorum acıkcası
    sd de de cok basırılı oldugunu tahmin ediyorum bu tvnin 720p yede rahatlıkla cıkar sanırım fakat 1080p konuusnda cekinceliyim...
    lcdlerdense en azından 720p alıp uygun butceyle 50" alma taraftarıyım ve kesinlikle PANY bu işte iyi samsungdanda lg dende...okudugum kadarıyla tabiki..
    ama model olarak tam nokta atışı yapamadım hadi yaptık diyelim ben eminimki o tvyide bulamam :D
  • quote:

quote:

Şaka gibi İstanbul bilişimde peşin 1.645 TL ye satılıyor.

O şaka benim aklımı çok fena çeliyor AMA gerek sadece İ.B.'de satılması gerekse çözünürlüğün 1024x768 olması da biraz düşündürüyor.
    "ARTIK şu devirde HD-Ready bile olsa EN AZ 1366x768 olsun, hiç değilse 720p (1280x720)'yi TAM desteklesin, YATAY çözünürlüğü 1280'den az olMAsın" diyorum.

bu çözünürlük işine fazla takılma ..bunlar lcd değil..
    bende px80 var ps3(3gün) -xbox(3k) ve devamlı pc den film izlerim 1080p bağlı..
    arkadaşıma g20 aldırdım bi farkı yok .
    ki sd de benimki daha güzell gösteriyo..

@drabilge

hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 25 Mayıs 2010; 15:22:19 >

• merhaba arkadaşlar bende 42g20 aldım bugun kuruldu ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim digi+ kullanıyorum ayarlarını nasıl kullanmalayım bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizfbc

Hayırlı olmasını dilerim yeni tvnizin...Ama benimde kafam karıstı hadi plazmada full hd den gectik bari 720p olsun derken
    sizin tv benim aklımı iyice celdi...şimdi mesela bu tvye wd live hd baglayıp 1080p mkv oynatmaya calısırsak sonuc ne olur bunu merak ediyorum acıkcası
    sd de de cok basırılı oldugunu tahmin ediyorum bu tvnin 720p yede rahatlıkla cıkar sanırım fakat 1080p konuusnda cekinceliyim...
    lcdlerdense en azından 720p alıp uygun butceyle 50" alma taraftarıyım ve kesinlikle PANY bu işte iyi samsungdanda lg dende...okudugum kadarıyla tabiki..
    ama model olarak tam nokta atışı yapamadım hadi yaptık diyelim ben eminimki o tvyide bulamam :D

Sayın edizfbc
    Öncelikle teşekkür ediyorum.. Panel sizinde bildiğiniz gibi 1080p desteklemiyor.. Ancak NatGeo HD, Eurosport HD, LigTV HD ve Spormax HD 1080i yayın yapıyor.. Görüntü kalitesi resimlerde görüldüğü gibi..(Sizi temin ederim resimlerdekinden daha iyi..) 1080p mkv denemedim ancak aman aman bir fark olacağını sanmıyorum.. Ben 720p mkv uzantılı mkv filmleri çok kaliteli olarak izleyebiliyorum..
    Bence ümitsizliğe kapılmayın.. Herkese uygun bir panel mutlaka var.. Benim tavsiyem ufak piksel farklarına dünya para ödememenizdir.. Yazık parayı yoldan toplamıyoruz..
    Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

quote:

Şaka gibi İstanbul bilişimde peşin 1.645 TL ye satılıyor.

O şaka benim aklımı çok fena çeliyor AMA gerek sadece İ.B.'de satılması gerekse çözünürlüğün 1024x768 olması da biraz düşündürüyor.
    "ARTIK şu devirde HD-Ready bile olsa EN AZ 1366x768 olsun, hiç değilse 720p (1280x720)'yi TAM desteklesin, YATAY çözünürlüğü 1280'den az olMAsın" diyorum.

bu çözünürlük işine fazla takılma ..bunlar lcd değil..
    bende px80 var ps3(3gün) -xbox(3k) ve devamlı pc den film izlerim 1080p bağlı..
    arkadaşıma g20 aldırdım bi farkı yok .
    ki sd de benimki daha güzell gösteriyo..

@drabilge

hayırlı olsun

Sağol Yarbayım..:)

SD Yayında HD Ready panellerin daha iyi görüntü sağlağı apaçık ortada.. %90 Kanallar SD yayın yaptığına göre ve bi 5 yıl daha HD yayın yapan kanal sayısında aman aman bir artış olmayacağı düşünülürse bu paneli almak daha da mantıklı olacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: electribe

merhaba arkadaşlar bende 42g20 aldım bugun kuruldu ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim digi+ kullanıyorum ayarlarını nasıl kullanmalayım bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Öncelikle panelinizi iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.. Hayırlı olsun..
    Panelim yeni olduğu için şu an Normal modda izliyorum.. Zaten önerilen de bu.. Ne kadar sorusu için forumda gerekli cevapları bulabilirsiniz.. Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drabilge

quote:

Orijinalden alıntı: electribe

merhaba arkadaşlar bende 42g20 aldım bugun kuruldu ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim digi+ kullanıyorum ayarlarını nasıl kullanmalayım bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Öncelikle panelinizi iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.. Hayırlı olsun..
    Panelim yeni olduğu için şu an Normal modda izliyorum.. Zaten önerilen de bu.. Ne kadar sorusu için forumda gerekli cevapları bulabilirsiniz.. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Serdar -- 31 Mayıs 2010; 13:27:23 >
  • Dün bir ara İ.B. web sitesinde "stoktan hemen al" linkinin aktif olduğunu gördüm. Şimdi ise yine stokta yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 3 Haziran 2010; 8:00:02 >
  • quote:

Dün bir ara İ.B. web sitesinde "stoktan hemen al" linkinin aktif olduğunu gördüm. Şimdi ise yine stokta yok gibi.

Umarım plazmanız elinize ulaşmıştır. Samsung 50C450 ile VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV nin farkları hakkında bilginiz var mı ?
  • quote:

Umarım plazmanız elinize ulaşmıştır. Samsung 50C450 ile VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV nin farkları hakkında bilginiz var mı ?

EVET, az önce ulaştı (Samsung 50C450), servisi bekliyorum kurulum için. Bakalım ne zaman gelecekler...
    Samsung 50C450 ile Panasonic 50X25 arasındaki farklardan sadece 1'ini biliyorum:
    Samsung 50C450: 1366x768 pixel
    Panasonic 50X25:: 1024x768 pixel
  • DOSTUM şimdiden hayırlı olsun senin daha once teknosadan aldıgın tv olayını ve tum arastırmalarını daha oncede takip ettim yuzde 90 aynı dusuncelere sahibiz ve aslında ne sececegini cok merak ediyordum...
    ve bana gore cok da iyi bir secim yaptın asıl şimdi neler dusundugunu ve onumuzdeki gunlerde neler anlatacını cok merak ediyorum...
    tekrar hayırlı olsun dusuncelerini merakla bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizfbc
    DOSTUM şimdiden hayırlı olsun .....
    ..... ve bana gore cok da iyi bir secim yaptın asıl şimdi neler dusundugunu ve onumuzdeki gunlerde neler anlatacını cok merak ediyorum ... tekrar hayırlı olsun .....

Çok teşekkür ederim. İNŞALLAH hayırlı olur, bu kez hiç başımız ağrımaz, evdeki 51cm tüplü (CRT) Samsung televizyonumuz gibi uzun yıllar boyu, hatasız, hasarsız, keyifle kullanırız. Şu anda kurulum için servise ulaşmaya çalışıyorum AMA bana bildirilen servisin tlf numarası cevap vermiyor. Hele bir kurulsun, hiç kullanılMAmış olduğundan emin olayım, karıca-kararınca izlenimlerimi paylaşırım ama bu konu altında değil ÇÜNKÜ burası benim de almayı düşünürken stoklarda tükenen Panasonic Viera TX-P50X25 hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 3 Haziran 2010; 17:19:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.