Şimdi Ara

VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV İLK GÖRÜNTÜLER.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm ben bugun ib den teslim aldım akşam kurup izlenimlerimi sd ve hd olarak fotoy la beraber paylaşacagım bende 50c450 almaktan son anda vaz gecdim ve 50x25 aldım bakalım ne görecegiz
  • realuydu, Panasonic 50X25 TV'niz hayılı olsun. İNŞALLAH bir olumsuzluk yaşamaz, içinize sinerek, yıllarca keyifle seyredersiniz.
  • sagol dostum seninde inş sendende tv hakkıında haberler bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: realuydu

slm ben bugun ib den teslim aldım akşam kurup izlenimlerimi sd ve hd olarak fotoy la beraber paylaşacagım bende 50c450 almaktan son anda vaz gecdim ve 50x25 aldım bakalım ne görecegiz

hayırlı olsun

annemlerede önümüzdeki ay bulursam 42" alabilirim..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-viera-tx-pf42x25e-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,15606.html

• bu nasıl bir cihaz öyle yaa..fiyat/performans harikası..nasıl bi fiyattır bu böyle ?????

1900 TL bile olsa alırım bunu..

alanlar kaça aldı ????

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullanın

ama Full HD 1080p değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 4 Haziran 2010; 21:52:44 >

• Braveheart hayırlı uğurlu olsun dostum.. Konu açtın mı bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

bu nasıl bir cihaz öyle yaa..fiyat/performans harikası..nasıl bi fiyattır bu böyle ?????

alanlar kaça aldı ????

Ben 1900 e uzatılmış garantili ve tek çekim aldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: drabilge
    Braveheart hayırlı uğurlu olsun dostum.. Konu açtın mı bu arada..

Sayın drabilge, "Hayırlı olsun" dilekleriniz için teşekkür ederim. İNŞALLAH hayırlı olur, bu kez hiç başımız ağrımaz, evdeki 51cm tüplü (CRT) Samsung televizyonumuz gibi uzun yıllar boyu, hatasız, hasarsız, keyifle kullanırız.

Yeni konu açmadım, araştırma yaparken açtıpım konunun başlığını değiştirdim, aynı konudan devam ediyorum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_36361596/mpage_2/key_/tm.htm
    HD Smart yayınları ile Samsung 50C450 güzel bir ikili oldular MAŞALLAH! Nazar değmez İNŞALLAH !

• bu arada bende duvara montaj yaptıkdan sonra hd smart görüntülerini şöyle bi normal ayarda gezindim gerek sd gerekse hd görüntüler beklentilerimi karşılamadı ve bunun ıcın gercekten cok uzuldum ayarları acasanızda canlılık geliyor ama bekledigim cözünürlük yok yakın zamanda ressimlerini ekleyecegim samsun 50c450 modelini son anda vaz gecmiş olmamda beni ayrı uzuyor....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

bu nasıl bir cihaz öyle yaa..fiyat/performans harikası..nasıl bi fiyattır bu böyle ?????

alanlar kaça aldı ????

Ben 1900 e uzatılmış garantili ve tek çekim aldım..

Full HD olmayan HD ready olan bir tv için sizce pahalı değil mi ? Uzatılmış garantili hali o fiyata geliyorsa bir şey diyemem hayırlı uğurlu olsun..

http://www.hizlial.com/lcd-plazma-tv/lcdtelevizyonlar/lg-42lh4000-100hz-106cm-full-hd-lcd-tv_05.011.1165.0023.htm?utm_source=Donanimhaber&utm_medium=728x90_1&utm_campaign=LG&refid=695

bu model ne derece daha iyidir bilemiyorum ama özelliklerde her şey "var"

• 50" bi tv için iyi fiyat full hd diye yırtınmayın diye dilimizde tüy bitti ama herkes kafasına takmıs bi kere full hd olsun diye

evet full hd olsun
    digiturk hd ayda 100 tl verecekesn
    blue ray yada 1080p video arşivim var dersen
    ps3 çok oynarım dersen
    evet full hd al en az g20 panel neopdp olsun.
    ama zaten bunlarııda ben bağladım ve iyi sonuçlar aldım

LG 42LH4000 ise forumda kullanan vardır muhakkak sormak lazım lcd alıncaksa en azından 2,500 verip led lerden almalı..

------------------------------------
    @realuydu

düşündüğün gibi çıkmaması kötü oldu
    zaten normalde kullan dinamik bence çok abartılı oluyo
    ilk kullanımda alısmak zor olabiliyo kullandıkça gözün alışır
    başka kaynak varsa onları dene
    kanalların yayın kaliteleri ile olabiliir mi?
    ben px80 ile dreambox 500 süper diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 5 Haziran 2010; 12:18:11 >

• P50X25E acaba sd kart yuvansından hangi video formatını okuyor bilgisi olan varmı yada bununla ilgili döküman ?
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_PS-50C530-PLAZMA-TV,16144.html

Bu panelde iyi bir alternatif olabilir.. Aynı panel Panasonic te 3600 tl yalnız.. Artık aradaki farkı siz hesap edin..
  • Orijinalden alıntı: realuydu

bu arada bende duvara montaj yaptıkdan sonra hd smart görüntülerini şöyle bi normal ayarda gezindim gerek sd gerekse hd görüntüler beklentilerimi karşılamadı ve bunun ıcın gercekten cok uzuldum ayarları acasanızda canlılık geliyor ama bekledigim cözünürlük yok yakın zamanda ressimlerini ekleyecegim samsun 50c450 modelini son anda vaz gecmiş olmamda beni ayrı uzuyor....
    [/quote

Aynı paneli kullanıyorum, yukardaki resimler digiturk plus tan çekilmiştir. Ben çok memnunum.. Nelkide beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

50" bi tv için iyi fiyat full hd diye yırtınmayın diye dilimizde tüy bitti ama herkes kafasına takmıs bi kere full hd olsun diye

evet full hd olsun
    digiturk hd ayda 100 tl verecekesn
    blue ray yada 1080p video arşivim var dersen
    ps3 çok oynarım dersen
    evet full hd al en az g20 panel neopdp olsun.
    ama zaten bunlarııda ben bağladım ve iyi sonuçlar aldım

LG 42LH4000 ise forumda kullanan vardır muhakkak sormak lazım lcd alıncaksa en azından 2,500 verip led lerden almalı..

------------------------------------
    @realuydu

düşündüğün gibi çıkmaması kötü oldu
    zaten normalde kullan dinamik bence çok abartılı oluyo
    ilk kullanımda alısmak zor olabiliyo kullandıkça gözün alışır
    başka kaynak varsa onları dene
    kanalların yayın kaliteleri ile olabiliir mi?
    ben px80 ile dreambox 500 süper diyebilirim.

Yarbayım..

• drabilge "aradaki farkı siz hesap edin" demişsiniz.

Fiyatının ucuz oluşu bir avantaj mı yoksa kalite açısından bizim için bir aldatmaca mı?
  • realuydu,
    BENCE bir yerlerde bir eksik veya yanlış bir ayar var. Tüm ayarlar, bağlantılar, kablolar, vs olması gerektiği gibi ise; Panasonic 50X25'in çok kaliteli görüntü vermesi gerek.
    EVET, 1080p bir kaynaktan gelen görüntünün kalitesi, Full HD bir paneldekine kıyasla daha düşük olacaktır AMA HD, hatta SD uydu yayınlarında sunduğu görüntünün kalitesi Full HD bir panelden çok geri kalmaz, hatta SD yayınlarda Full HD panelden daha iyidir...
  • quote:

Yarbayım..

Doktor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

realuydu,
    BENCE bir yerlerde bir eksik veya yanlış bir ayar var. Tüm ayarlar, bağlantılar, kablolar, vs olması gerektiği gibi ise; Panasonic 50X25'in çok kaliteli görüntü vermesi gerek.
    EVET, 1080p bir kaynaktan gelen görüntünün kalitesi, Full HD bir paneldekine kıyasla daha düşük olacaktır AMA HD, hatta SD uydu yayınlarında sunduğu görüntünün kalitesi Full HD bir panelden çok geri kalmaz, hatta SD yayınlarda Full HD panelden daha iyidir...

@realuydu,

bak adamın bile 50x25 aklında kalmıs keşke onu alsaydım diyo.
    neyse artık değiş tokuş edersiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.