Şimdi Ara

VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV İLK GÖRÜNTÜLER.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son ayarlardan son hdmı kabloyuda iyi bir kabloyla degişdim ve fark cıkdı sorun kablodaymış gercekten harika görüntü şimdi içim rahatladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: realuydu

son ayarlardan son hdmı kabloyuda iyi bir kabloyla degişdim ve fark cıkdı sorun kablodaymış gercekten harika görüntü şimdi içim rahatladı

Çok seviindim. . Bir an hayallerimi yıkmıştın
  • quote:

son ayarlardan son hdmı kabloyuda iyi bir kabloyla degişdim ve fark cıkdı sorun kablodaymış gercekten harika görüntü şimdi içim rahatladı

Selam realuydu,

Şu an almayı düşündüğüm iki televizyondan birinin sahibi sensin; diğeri de SAMSUNG 50C450 alan Braveheart11.

HDMI bağlantıyla aldığın görüntüden memnun kaldığını yazmışsın. Peki cihazın Scart bağlantılı SD görüntülerdeki performansını nasıl buluyorsun? drabilge'nin resimlerinde gayet başarılı gözüküyordu. Son olarak, İ.B'deki 50X25 özelliklerinde cihazın PC bağlantısı yok diyor. Bu konuda bir bilgin var mı, yani cihazı laptop'umuza bağlayabilecek miyiz?

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: oknus

quote:

Selam realuydu,

Şu an almayı düşündüğüm iki televizyondan birinin sahibi sensin; diğeri de SAMSUNG 50C450 alan Braveheart11.

HDMI bağlantıyla aldığın görüntüden memnun kaldığını yazmışsın. Peki cihazın Scart bağlantılı SD görüntülerdeki performansını nasıl buluyorsun? drabilge'nin resimlerinde gayet başarılı gözüküyordu. Son olarak, İ.B'deki 50X25 özelliklerinde cihazın PC bağlantısı yok diyor. Bu konuda bir bilgin var mı, yani cihazı laptop'umuza bağlayabilecek miyiz?

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

slm skart baglantısını denemedım ama deneyecegım pc baglantısını hdmı üzerinden gayet başarılı monitör cıkışı yok ..ressimleri yakın zamanda ekleyecegım..

• slm skart baglantısını denemedım ama deneyecegım pc baglantısını hdmı üzerinden gayet başarılı monitör cıkışı yok ..ressimleri yakın zamanda ekleyecegım..

Arkadaşlar,

Bu akşam Panasonic'in global internet sitelerini ziyaret ettim. Avrupa, Asya ve Amerika için hazırlanan siteleri ayrı ayrı dolaştım ve X serisi plazma modellerine baktım. Fakat bu sitelerin hiç birinde, şu an İ.B'de satılan "VIERA TX-PF50X25" isimli bir televizyona rastlamadım. Buna en yakın ürün ismi "VIERA TX-PF50X20" var. Tamam, kabul ediyorum belki İ.B'de bir imla hatası yapılmış olabilir ama işin garip tarafı İ.B'nin ürün listesinde "VIERA TX-PF50X20" isimli ayrı bir model de var. Yani bu ikisi farklı televizyonlar gibi gözüküyor. Ama nasıl oluyor da Panasonic'e ait hiçbir internet sayfasında yer almıyor anlam veremedim. Kendimce şöyle bir çapraz kontrol yaptım; Google'da "VIERA TX-PF50X25" ismini arattım; karşıma çıkan sayfalar dolusu bilginin tamamı İ.B'ye ait sayfalardı. Aynı şey "VIERA TX-PF50X20" modeli için geçerli değil çünkü dünya üzerinde bu ürünün satıldığı başka ülkeler de var. Şimdi yarın ilk işim İ.B'yi arayarak bu çelişliyi ve televizyonun ithal edildiği ülkeyi soracağım. Yani Panasonic artık "VIERA TX-PF50X20" yerine "VIERA TX-PF50X25" modelini üretiyor ve de bunu sadece İ.B mi biliyor, valla garip.

sayın realuydu ve drabilge; sizin aldığınız cihazların içerisinden çıkan kullanım kılavuzları "VIERA TX-PF50X25" modeline ait mi gözüküyor yoksa "VIERA TX-PF50X20" mi? ve de hangi ülkede üretildikleri konusunda ne yazıyor?

• Gözden kaçırdınız Sanırım. Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesser -- 7 Haziran 2010; 1:06:13 >
  •  VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV İLK GÖRÜNTÜLER..

VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV İLK GÖRÜNTÜLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realuydu -- 8 Haziran 2010; 0:26:06 >

• en doğru 2 ci resim olmus ..gayet güzel

1 resim çok parlamıs 3 de görüntüde resimde contrast olmus

bide şu jelatini çıkar istersen kenarlarda çok sırıtıyo.

ufaklık tv ye bayılmıs galiba içine girmek istiyo sanki....
  • slm evet bayıldı jlelatin olayını ilk 7 gün cıkarmak istemiyorum üründe sorun cıkması durumunda iade işleminde cok sorun cıkarıyolar
  • Selam Arkadaşlar, Uzun araştırma ve kararsızlık dönemlerinden sonra bende bir 50X25 aldım. Tv dün kuruldu. Kablo tv üzerinden Sd yayınla izliyorum, henüz Teledünya almadım ama bu halde bile görüntünün başarılı olduğunu söyleyebilirim. Laptop üzerinden HDMI ile bağlayarak 2 film izledim görüntü kalitesi ve renk derinliği muhteşemdi. Sadece biraz yansıma sorunu(m) olduğunu söyleyebilirim.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bol ve keyifli seyirler...
    "Yansıma" yı artık bir sorun olarak görmemek lazım ÇÜNKÜ; az veya çok, tüm Plazma TV'lerde mevcut bu DURUM.
  • bu tv nin kullanım süresi nasıl öğreniliyor,??
  • bu tv 1080p kaynağı destekliyor yani ps3 ve xbox da 1080p yayınım aktif durumda. Aslında full hd nin ne kadar gereksiz olduğunu gözler önüne seren bir tv sadece 1024x768 açıkçası dvd ve bluray arasında fark göremedim. Yani dvd 576p gayet doyurucu artık bluray almayı pek düşünmüyorum. dvd riddick izledim. bluray tokyo drift olmazsa olmaz değil tabi bu plazmada böyle lcd de farkı hissediyorsunuz. Ayrıca menüden oyun süresi gibi bişi açtım oyun oynuyordum ekrana oyun süresi 30dk diye yazı geçti uyarıyor yani 30dk da bir anlaşılan. Birde 50 den ufak ve lcd de oyun oynuyorum diyenlere sadece acıyorum :P bu giriş seviyesi plazma böyle ise üst serileri çok merak ediyorum ben tatmin oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

bu tv 1080p kaynağı destekliyor yani ps3 ve xbox da 1080p yayınım aktif durumda. Aslında full hd nin ne kadar gereksiz olduğunu gözler önüne seren bir tv sadece 1024x768 açıkçası dvd ve bluray arasında fark göremedim. Yani dvd 576p gayet doyurucu artık bluray almayı pek düşünmüyorum. dvd riddick izledim. bluray tokyo drift olmazsa olmaz değil tabi bu plazmada böyle lcd de farkı hissediyorsunuz. Ayrıca menüden oyun süresi gibi bişi açtım oyun oynuyordum ekrana oyun süresi 30dk diye yazı geçti uyarıyor yani 30dk da bir anlaşılan. Birde 50 den ufak ve lcd de oyun oynuyorum diyenlere sadece acıyorum :P bu giriş seviyesi plazma böyle ise üst serileri çok merak ediyorum ben tatmin oldum.

FullHD nin gereksizliği ilginç bir yorum olmuş.

• bende 42g20e düşünüyorum. Ancak gerçekten sadece sd yayın seyredicem. Ha ilerde belki hd falan yaygınlaşırsa alırım bi dmarthd vs.
    Bu takdirde g20 nin full hd olması bana hd ready modellerdekine göre bir kalite kaybına yol açar mı acaba?
    Bu saatten sonra hd ready bir modele yönelmekte istemiyorum nedense... Pazarlama taktikleri işe yarıyor sanırım :))
  • arkadaşlar bu arada ben tv satmaya karar cerdim ekran boyutu sebebiyle ben tek cekım almışdım tabı zararda edecegiz ama mecbur kaldım ilanı verdigim link aşagıda 60'' düşünüyorum bakalım araştırıyorum onuda o konudada önerisi olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-plazma-tv-panasonic-plazma-tv-viera-tx-pf50x25-sok-fiyat/detay
  • realuydu, daha alalı 1 hafta bile olmadan satmak istemenize üzüldüm. Anladığım kadarıyla daha büyük boyutta bir plazma istiyorsunuz.
    Size naçizane önerim plazma yerine en az 720p bir ev sinema projektörü almanız.
    HD-Smart aboneliğine geçtikten sonra (Plazma TV alıncaya kadar) 10 gün boyunca HD kanalları ev sinema projektörümden seyretttim.
    Duvara 3,5 m uzaktan en az 80", yani > 200cm görüntüyü, hele bir de Plazma'nın "image retention", "burn in" gibi dezavantajlarıyla uğraşmadan seyretmek çok keyifliydi ve ne yalan söyliyeyim, görüntü kalitesi de, sonradan kullanmaya başladığım Plazma TV'den daha iyi idi. Sanırım görüntüler bu konunun 1. sayfasında mevcut. Ne var ki; HD uydu alıcıdan projektöre kadar HDMi kablosu ve projektör'ün elektrik kablosunun neden olduğu görüntü konusunda eşim çok dır-dırlanınca + çocukların ortadaki kablolara takılmasınlar diye her seferinde projektörü yerinden çıkarıp kaboları bağlama, seyrettikten sonra da söküp geri yerine kaldırma seromonisinden sıkılınca, bir yerde mevcur kaldım Plazma TV almaya.

• hem hayırlı olsun hem iyi satışlar

mart sonunda tv yi gelir gelmez kredi kart tek çekim 2100 liraya aldım.2 hafta sonrada 1.800 küsür

bir fiyata düştüdandik digitürk dt 9001 ile tv den oldukça memnunum.lig tv için plus düşünüyordum

aldıgımda ama maç yayınlarının kaliteli olması nedeniyle ihtiyaç duymadım sonra.

dün diger odadan kasayı taşıyıp tv ye bagladım.onunla ilgili gözden kaçan bir bilgiyi vermek istiyorum.

pc baglantısında masaüstünde net görüntü alamıyorsunuz bu tv de.sanırım 1024x768 çözünürlügün

16:9 formatına sündürülmesi yüzünden böyle bi durum oluşuyor.hd filmlerde bir sorun yok.

avatarı biraz izleddim müthiş geldi gözüme.burda hd için 50 ve üzeri diyen üstadları saygıyla anıyorum

50" de street fighter 4 ise anlatılmaz yaşanır diyorum

• quote:

arkadaşlar bu arada ben tv satmaya karar cerdim ekran boyutu sebebiyle ben tek cekım almışdım tabı zararda edecegiz ama mecbur kaldım ilanı verdigim link aşagıda 60'' düşünüyorum bakalım araştırıyorum onuda o konudada önerisi olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-plazma-tv-panasonic-plazma-tv-viera-tx-pf50x25-sok-fiyat/detay

üstad, sizin 7 gün dolmadı diye hatırlıyorum, geri iade edemiyor musunuz?

• Full hd olacaksa 60" da olsun gerçektwn gereksiz , 1366x768 yeterli gelecektir her ihtiyaç için. bu arada tv izlemeyen ben plazma aldıktan tv izlemeye başladım dizi - abuk subuk showlar falan değil tabi maç - müzik - haber - belgesel izliyorum. 50 yi gözümde çok büyütmüşüm bidahaki tv im 60" olucak inşallah. 17m2 lik odamda çok da şık oldu salona alcaklar 60" alsın zevkini çıkarsın.Bu arada daha jelatinleri sökmedim demekki sevmişim bu tv yi :P
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.