Şimdi Ara

VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV İLK GÖRÜNTÜLER.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @gprs78 ,Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.
    Kaça ve nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realuydu

arkadaşlar bu arada ben tv satmaya karar cerdim ekran boyutu sebebiyle ben tek cekım almışdım tabı zararda edecegiz ama mecbur kaldım ilanı verdigim link aşagıda 60'' düşünüyorum bakalım araştırıyorum onuda o konudada önerisi olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-plazma-tv-panasonic-plazma-tv-viera-tx-pf50x25-sok-fiyat/detay

üstat hayrola neden tv yi satıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

Full hd olacaksa 60" da olsun gerçektwn gereksiz , 1366x768 yeterli gelecektir her ihtiyaç için. bu arada tv izlemeyen ben plazma aldıktan tv izlemeye başladım dizi - abuk subuk showlar falan değil tabi maç - müzik - haber - belgesel izliyorum. 50 yi gözümde çok büyütmüşüm bidahaki tv im 60" olucak inşallah. 17m2 lik odamda çok da şık oldu salona alcaklar 60" alsın zevkini çıkarsın.Bu arada daha jelatinleri sökmedim demekki sevmişim bu tv yi :P
     VIERA TX-PF50X25 PANASONIC PLAZMA TV İLK GÖRÜNTÜLER..

Hayırlı olsun görüntü muhteşem görünüyor...

• ib 1679 12xtaksit aldım pişman değilim yine yaparım :P lcd - led dalgalarına kapılmayın plazmadan şaşmayın arkdaslar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: realuydu

arkadaşlar bu arada ben tv satmaya karar cerdim ekran boyutu sebebiyle ben tek cekım almışdım tabı zararda edecegiz ama mecbur kaldım ilanı verdigim link aşagıda 60'' düşünüyorum bakalım araştırıyorum onuda o konudada önerisi olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-plazma-tv-panasonic-plazma-tv-viera-tx-pf50x25-sok-fiyat/detay

42 olsaydı ben alabilirdim...

• 42 olsa rekabet olurdu demek, bende ilgilenirdim :)
  • arkadaşlar cihazda usb girişi yok, sd kart girişinden divx film oynatılıyor mu
  • Peki kullanan arkadaşlar sizin bu plazmalarda burn-in ve Image Retention olayı yok mu? bu gün okuduğum bir msj da g20 plazmada böyle bir olay olduğu yazılmış.

G20 modeli daha iyi bir panel olmasına karşı burn-in olayı yaşandığına göre mantıken bunda da yaşanması gerek!

Sizlerin kafasını karıştırıp içinize de şüphe düşürmek istemem ama bende bu paneller hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.

Nedense bende de bir panasonic hastalığı başladı kendimce bunların en iyisi olduğunu kabullendirmiş'im kendime ve kurtulamıyorum bu dertten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 14 Haziran 2010; 18:55:50 >
  • bende px80 var nerdeyse 1,5 yılı geçti

ilk başta bende dikkat ettim çıkıyormu çıkmıyormu ..

özelikle cinemascop film seyredince mormal modda bi iz kalıyordu siyah ekranda farkediliyordu

ama zaten kapanırken sen kapattım desen bile 2 dk sonra bi tık diye bi kapanma sesi geliyo yani bi işlem yapıyo

zaten bi film seyrettikten sonra bi tv kanalı acıp 20 dk bir şey izlenebilir..

gerçi son dönemde artık hep pc den seyrediyorum onuda full ekran yapıp size ları öyle izliyorum
  • tecrübelerime ve etrafımdan duyduklarımın toplamı olarak şunu söyleyebilirimki tv teknolojisi diğer teknolojilere göre 2 sene önde gidiyor o yüzden tv alırken fazla incelemeyin yeni ama ucuz olanı alın çünkü bu yeni özellikler daha tam denenmediğinden anca 2 sene sonra oturmuş bir şekilde giriş seviyesi tv lerde standart olarak sunulmuş oluyor , firmware falan kasmanın - pişman oolmanın gereği yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

Peki kullanan arkadaşlar sizin bu plazmalarda burn-in ve Image Retention olayı yok mu? bu gün okuduğum bir msj da g20 plazmada böyle bir olay olduğu yazılmış.

G20 modeli daha iyi bir panel olmasına karşı burn-in olayı yaşandığına göre mantıken bunda da yaşanması gerek!

Sizlerin kafasını karıştırıp içinize de şüphe düşürmek istemem ama bende bu paneller hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.

Nedense bende de bir panasonic hastalığı başladı kendimce bunların en iyisi olduğunu kabullendirmiş'im kendime ve kurtulamıyorum bu dertten

• Herkesin doğruları söylemesi de benim gibi daha panel almamış ve araştıran kişilerin kafasını karıştırıyor..

Hadi hayırlısı diyelim o zaman bahtımıza ne çıkarsa, beni aldıktan sonra servislerde süründürmesin de gerisi önemli değil :) kendi düşen ağlamaz misali..
  • Panelin performansinda bir supriz yasamak istemiyorsaniz Pioneer LX-5090 alacaksiniz ve keyifle izleyeceksiniz. Oyleki paneli kapaliyken bile izliyorsunuz:))) Karsisindan ayrilmak mumkun degil.

Saygilar
  • Bluray film

dvd film

• Merhabalar herkese,

Bende geçen hafta İB'den bu televizyondan aldım. oldukça memnunum. yalnız içinden çok yetersiz bir TR kullanma klavuzu çıktı. ingilizce kullnma klavuzu ise çıkmadı. almanca, italyanca ve ispanyolca vardı. o bakımdan kötü. fakat görüntü kalitesi çok güzel. benim gibi teledünya kullanacaksanız full hd diye kasmayın derim. bu paraya 50" plazma.

Bugün DVB-T tuner diye aldığım televizyonun DVB-C tuner'a da sahip olduğunu öğrenince menuniyetim 2ye katlandı. Eğer ülke ayarını türkiye yerine finlandiya veya DVB-C yayını olan başka bir ülkeye ayarlarsanız açlıştaki ekranda DVB-T ve analog ile birlikte DVB-C secenegi de cikiyor. hemen arama yaptı ve bütün kanalları buldu. teledünyanın reklam kanalını da HD olarak gösterdi.
    bu sayede 2 kumandaya gerek kalmıyor. sadece tv kumandasından herşey kontrol altında.

Bugün konya sokaktan bir conax modül aldım. teledünya kartnı buna takarak bütün HD ve SD kanalları izlemeyi planlıyorum. teledünya başvurusu yapmama rağmen henüz gelmediler.

herkese iyi seyirler....

• Merhaba arkadaşlar,

Ben elimdeki PANASONIC TX-P50VT20E 3D Tv yi satıyorum. Alalı daha 15 gün oldu ama daha aldığım gün geri vermeyi düşünmüştüm, maalesef geri almadılar. Bunun yerine SAMSUNG almayı düşünüyorum. SAMSUNG da bütün görüntüleri 3D te çeviren özel bir çip var çünkü, REAL 3D olmasa da bu benim hoşuma gitti. o yüzden Panasonic' i satmayı düşünüyorum. Gittigidiyorda satışa çıkardım. ilgilenen olursa linki aşağıda:

http://urun.gittigidiyor.com/Panasonic-Viera-3D-Tv-TX-P50VT20E_W0QQidZZ28285004

• quote:

Orijinalden alıntı: Tufan74

Merhaba arkadaşlar,

Ben elimdeki PANASONIC TX-P50VT20E 3D Tv yi satıyorum. Alalı daha 15 gün oldu ama daha aldığım gün geri vermeyi düşünmüştüm, maalesef geri almadılar. Bunun yerine SAMSUNG almayı düşünüyorum. SAMSUNG da bütün görüntüleri 3D te çeviren özel bir çip var çünkü, REAL 3D olmasa da bu benim hoşuma gitti. o yüzden Panasonic' i satmayı düşünüyorum. Gittigidiyorda satışa çıkardım. ilgilenen olursa linki aşağıda:

Peki yeni almak istediğin tv yi araştırdın mı? Ben o özelliğin sadece duran sahnelerde görüntüye hafif bir derinlik katıyormuş normal 2 deden farkı yokmuş diye duydum bir kaç yerde. Bana çoğu kişi "traş" dedi ama kendim bizzat görme şansım olmadı, bence bir araştır iyice sonra pişman olmayasın. Elindeki tv çok daha iyi bir tv bu apaçık ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Peki yeni almak istediğin tv yi araştırdın mı? Ben o özelliğin sadece duran sahnelerde görüntüye hafif bir derinlik katıyormuş normal 2 deden farkı yokmuş diye duydum bir kaç yerde. Bana çoğu kişi "traş" dedi ama kendim bizzat görme şansım olmadı, bence bir araştır iyice sonra pişman olmayasın. Elindeki tv çok daha iyi bir tv bu apaçık ortada.

Evet bu SAMSUNG tv yi SAMSUNG bayisinde inceledim ve dükkan sahibi bana tv ve dvd deki normal 2D filmleri 3D ye çevirerek gösterdi. REAL 3D gibi değil, sadece derinlik hissi veriyor ama bu benim hoşuma gitti, sonuçta her ikiside bende mide bulantısı yapıyor ama tek bie özellik yerine 2 özelliğin olması beni cezbetti. REAL 3D nin yerini tutmaz ama çok sevdiğim filmleri 3D ye çevrilecek ve tekrar piyasaya sürülecek diye beklemektense böyle izlerim diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan74 -- 19 Haziran 2010; 14:24:22 >

• karar senin tabiki de 3d den çok görüntü kalitesini kıyaslasaydın keşke

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

3D çok erken bekleyin

bakın daha yeni bi teknoloji olmasına rağmen ne haberler çıkıyo

http://www.3boyutlutelevizyon.com/2010/06/09/iste-turk-icadi-3-boyutlu-televizyon/

• quote:

Evet bu SAMSUNG tv yi SAMSUNG bayisinde inceledim ve dükkan sahibi bana tv ve dvd deki normal 2D filmleri 3D ye çevirerek gösterdi. REAL 3D gibi değil, sadece derinlik hissi veriyor ama bu benim hoşuma gitti, sonuçta her ikiside bende mide bulantısı yapıyor ama tek bie özellik yerine 2 özelliğin olması beni cezbetti. REAL 3D nin yerini tutmaz ama çok sevdiğim filmleri 3D ye çevrilecek ve tekrar piyasaya sürülecek diye beklemektense böyle izlerim diye düşünüyorum.

Ok.. eğer siz bunu değerlendirip beğendiyseniz geriye bir problem kalmıyor. Güle güle kullanın.
  • Bu tvnin çözünürlük 1366x768 hd değil mi arkadaşlar bazıları 1024x768 yazmış kafam karıştı

Bu arada bende bu tvyi almak istiyorum fakat pahalı geliyor ama yaz sonunu beklesek 1500 seviyesine düşmez mi ?

Birde bu ölü pixsel ve ekran yanması işini çözemediler mi yahu bu plazmayı kullanırken devamlı panik içindemi olacağız,garanti felan vermiyorlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 20 Mayıs 2011; 20:20:15 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.