Şimdi Ara

viessman vitopend 100 hk. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
6
Favori
85.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    viessman ın en dandik en sorunlu kombisi.....
    hafta sonu gittiğimiz evde 3 seneden fazla kullandık ilk seneden itibaren her sene sorun yaşadık
    sonunda tamire gelenler bile bıktı abi 200 serisi alsaydınız bunlar ekonomik model sorun oluyor işte demeye başladılar
    mahkemeye vereceğiz diye avukat ile ihtarname filan sonunda firma geri aldı paramızı verdi
    onun yerine xxxxxxxxxxxxxxx marka aldık hayat varmış dedik....aman aman uzak durun
    viessman vitopend 100 i kimseye asla ve asla önermiyorum.....sallayın gitsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzm2269

Arkadaşlar kesinlikle wiessman vitopend 100 e bulaşmayın.Aşırı gaz yakıyor.Ben kombimi törenle camdan aşağıya atacağım.Aynı kombiden bir akrabamda vardı.ECA kombi ile değiştirdi.Fatura en az 100 tl aşağıya düştü.Şu günlerde hava sıcaklığı 10-15 derece arasında olmasına rağmen,evdeki 8 mt petekten 4 mt kapatmamıza rağmen 1 kademede yani 35-40 derece arasında günde en az 10 metreküp gaz yakıyor.Hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu kombiyi.Üst katlarda ki komşulardan biz 2 ay sonra kombiyi yakmaya başladık,onlara 1000 metreküp fark attık.

kardeş durumunu fazla acite ettiğini düşünüyorum. Hiçbir kombi yeniden ev yapıvermez size. Alt katındaki yanmayan depoyu doldurmaz ısıtmaz aşağıdan kaynaklanan ısı kaybını önlemez. evin tesisatını yeniden yapmaz. ben 2800 tl kombiye para ödedim 1500 tl lik kombi benimkiyle aynı yakıtı harcasa benimkinin fiyatı bu kadar yüksek seninkinin fiyatı bu kadar düşük olmazdı.

Bu işlere komşum akrabam diye bakmak yanlış olur her evin durumu konumu metrekaresi farklı ısı kaçağı petek metrajları farklıdır. Ayrıca sana tavsiyem izolasyon yaptır. 1 odam haricinde ben yaptırdım rahatım. yaptırmadığım odam 18-20 derece ise diğer odalarım 23-24 dereceye çıkıyor. kombinin görevi mevcut peteklerini ısıtmaktır. petekler ısındığı halde evin ısınmıyorsa yada çok hızlı soğuma varsa bir yerlerdende soğuk alıyorsa sıkıntı evindedir.

Su dalgalanması yaşayan arkadaşlara tavsiyem musluklarınızın filtrelerini temizletin. Eğer sorun duş yaparken duş başlığında yaşanıyorsa duş başlıklarınızın kirecini temizleyin yada başlığı değiştirin.

Kombi kendi kendine su ısıtıyor diyen arkadaş kombinin bir confort birde eco modu vardır confort modunda kombi suyu hazır sıcak tutar. siz suyu kullanmasanızda kendi içinde suyu ısıtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

İdeal olan eve bu dedektörleri almak, ana gaz girişinede ventilli vana koydurmaktır. Dedektörlerin herhangi bir kaçakta çıkış vererek vanayı kapatması lazım. Ama maliyetten dolayı ana girişlere el vanası koyuyorlar, bizim aldığımız dedektörlerde sadece bip'liyorlar

Yazdığın tüm haberler bacalı cihazlar için geçerli. Bacalı cihazlar oksijeni oda içerisinden alır hem oda içerisindeki oksijeni yakar hemde cihazın sönmesi rüzgar gibi etkilerde zehirlenmelere yol açabilmektedir.

hermetik ne demek biliyormusun.

Muhtemelen bilmiyorsun kombi içeride yada dışarıda önemi yok kardeş. Hermetik kombi dışarıdan taze hava alıp atık gazı dışarıya atar. Yani oda ile hiç bir irtibatı yoktur. Bacanın yerinden çıkması durumunda bile otomatik olarak söner.

Hermetik kombi kullanan arkadaşlar menfez deliklerini kapatmasınlar ve asıl ocak ile ilgili önlemlerini alsınlar yeterlidir.

• Kombi sıcaklığı 35-40 derece de.yani 1 kademenin biraz altına.tüm petekler açık.Hava sıcaklığı 10 ve 5 derece arasına oynuyor.Günlük en az 10 metreküp gaz yakıyor.Sizce fazla değil mi?
  • Viessmann vitopend 100, minimum kapasitede diğer kombilere göre %40-50 fazla yakar. Mutlaka oda kumandası ile (Siemens RDE10.1 olabilir) kullanmanızı öneririm. Sarfiyat farkını azaltır.
  • Bende Viessmann vitopend 100 kullanıyorum. Evim 100 mt2 net. En üst kat. Üzerimizde çatı yok. Binanın kuzeye bakan cephesinde dış cephe izolasyonu var.
    Bu evi alalı 1 sene oldu. Aldığımda kombi ve tesisatı döşenmiş çalışır durumdaydı. Taşındık, kullanmaya başladık. Oda termostatı takılı değildi, daha önceden kombili evde oturmadığımız ve araştırma da yapmadığımız için tüm petekler açık, termostatik vanasız , oda termostatsız, toplam ısıtma kademesinden 2-3. kademelerde kullanarak günlük ortalama 12 m3 gaz tükettiğini gördük. Servisi aradım pek ilgilenmediler. Bende başka bir markanın servisini aradım. Geldiler, en üst kattasınız normal dediler, oda termostatı önerdiler. Analog bir oda termostatı taktırttım(dijitali açıkçası pahalı geldi, istemedim) şuan günlük tüketim 10 mt3 civarında ve misafir odası olarak kullanmaya karar verdiğimiz 23 mt2 lik salonumuzun peteği ve kapısı kapalı. 3 gün önce gelen fatura bedeli 235 tl (ilk okuma tarihi ile son okuma tarihi arasında 43 gün var).Oda termostatı gündüz sabit 20 derecede. Akşam eve geldiğimizde 22 ye getiriyoruz. Yaşadığımız yer Balıkesir'in Bandırma İlçesi ve daha doğru dürüst kış mevsimi bile başlamadı burada. Kombili evi olan tanıdığım, görüştüğüm herkesden fazla fatura ödemekten gına geldi. Zaten servisi de ilgisiz. Tamam evimiz en üst kat anlıyorum ama aynı şehirde yine üst katlarda oturup da farklı marka kombi kullanan arkadaşlarımın çok çok daha düşük tutarlarda faturalar ödediklerine bizzat şahit oluyorum. Bence bu kombi beş para etmez, şahsi fikrimdir, tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GORKEMGUR

Bende Viessmann vitopend 100 kullanıyorum. Evim 100 mt2 net. En üst kat. Üzerimizde çatı yok. Binanın kuzeye bakan cephesinde dış cephe izolasyonu var.
    Bu evi alalı 1 sene oldu. Aldığımda kombi ve tesisatı döşenmiş çalışır durumdaydı. Taşındık, kullanmaya başladık. Oda termostatı takılı değildi, daha önceden kombili evde oturmadığımız ve araştırma da yapmadığımız için tüm petekler açık, termostatik vanasız , oda termostatsız, toplam ısıtma kademesinden 2-3. kademelerde kullanarak günlük ortalama 12 m3 gaz tükettiğini gördük. Servisi aradım pek ilgilenmediler. Bende başka bir markanın servisini aradım. Geldiler, en üst kattasınız normal dediler, oda termostatı önerdiler. Analog bir oda termostatı taktırttım(dijitali açıkçası pahalı geldi, istemedim) şuan günlük tüketim 10 mt3 civarında ve misafir odası olarak kullanmaya karar verdiğimiz 23 mt2 lik salonumuzun peteği ve kapısı kapalı. 3 gün önce gelen fatura bedeli 235 tl (ilk okuma tarihi ile son okuma tarihi arasında 43 gün var).Oda termostatı gündüz sabit 20 derecede. Akşam eve geldiğimizde 22 ye getiriyoruz. Yaşadığımız yer Balıkesir'in Bandırma İlçesi ve daha doğru dürüst kış mevsimi bile başlamadı burada. Kombili evi olan tanıdığım, görüştüğüm herkesden fazla fatura ödemekten gına geldi. Zaten servisi de ilgisiz. Tamam evimiz en üst kat anlıyorum ama aynı şehirde yine üst katlarda oturup da farklı marka kombi kullanan arkadaşlarımın çok çok daha düşük tutarlarda faturalar ödediklerine bizzat şahit oluyorum. Bence bu kombi beş para etmez, şahsi fikrimdir, tavsiye etmiyorum.

Evet gerçekten biraz fazla yakan bir kombidir ama en üst kat ısınmada ciddi problem yaratabilir. Yalıtımın çok iyi düzeyde yapıldığı evlerde bile bu böyledir. Çatı arası varsa, bu bölümü İzocam cam yünü şiltesi ile takviye edin. Varsa bile 2. katı serin. Çok az tutar.
    Pencere kasalarının duvarla birleştiği bölümü içten şeffaf silikonla yalıtın. Cam ile pencere kasası arasını da çok ince silikonlayın.
    Salon peteğini en az yarım yada 1 tur açın. Ev içi ısı yalıtımı olmadığından, salondan soğuk hava ev içine kolay yayılır. Bu negatifliği giderin.
    İşin ilginç yanı; oda termostatı ile zaten % 20 civarında tasarruf sağlamışsınız. Bu önemli sayılacak bir orandır.

• Arkadaslar evim 230 m2 dubleks , arkasi kuzeye on tarafi guneye bakiyor, vitopend 100 30kw lik yogusmasiz aldim, ve gunluk tuketimim 30m3 . Bina, yeni bina , kombi Aralik ayinin 30 unda baglandi ve 10 ununa kadar 346 metrekup karsiligi 256.00 tl fatura geldi.
    Makinayi 2 de yakiyorum gosteren derece 50-52 arasi icerileri 23.5 ust katta 23.0. Diyorlarki 15 gunden sonra dusermis, bina cok soguk oldugu icin mis. Altta da yandada kimse yok . Ayni kombinin yogusmalisi ve 35 kw lik olani babamlarda var onlarin evi daha buyuk ve mustakil villa olmasina ragmen , aylik 420 tl lik fatura oduyorlar. Bu alet bozuk mu yoksa bizde mi sorun var , bina yalitimi da iyiye benziyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum . Bu arada ev Trakya bolgesinde (babamlarda dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacklove

Arkadaslar evim 230 m2 dubleks , arkasi kuzeye on tarafi guneye bakiyor, vitopend 100 30kw lik yogusmasiz aldim, ve gunluk tuketimim 30m3 . Bina, yeni bina , kombi Aralik ayinin 30 unda baglandi ve 10 ununa kadar 346 metrekup karsiligi 256.00 tl fatura geldi.
    Makinayi 2 de yakiyorum gosteren derece 50-52 arasi icerileri 23.5 ust katta 23.0. Diyorlarki 15 gunden sonra dusermis, bina cok soguk oldugu icin mis. Altta da yandada kimse yok . Ayni kombinin yogusmalisi ve 35 kw lik olani babamlarda var onlarin evi daha buyuk ve mustakil villa olmasina ragmen , aylik 420 tl lik fatura oduyorlar. Bu alet bozuk mu yoksa bizde mi sorun var , bina yalitimi da iyiye benziyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum . Bu arada ev Trakya bolgesinde (babamlarda dahil)

Hacam mümkünse oda termostadı taktır,ben kablosuzunu almıştım,evet biraz pahalı ama faturada baya farkettiriyor,eski kombimle 200 den aşağı düşmeyen aylarda şimdi 150-160 civarı ödüyorum ve çok konforlu oluyor.

• vitoprend 100 kullanıyorum, evim 1.5 yıllık...

ısı yalıtımlı site, istanbulda, 3 cephe, kat başına çift daire var...

173 m2

geçen yılı 700 tl ile çıkarmıştım ama bu ay faturam ilk defa bu kadar çok geldi...

35 günlük fatura 210 tl, 220 metre küp tüketmişim...

6.2 metreküp/ gün

bu bana çok geldi, inanın çünkü ev kombiyi yakmasında soğumuyor...

termostat almak istiyorum,

arkadaşlar siemensin kablosuz term. uyumlu mudur?

wiessmann kablosuz çok pahalı geldi 450 tl..

saygılarımla
  • Selamunaleyküm. Arkadaşlar.
    Yorumlarınızı ve fikirlerinizi okudum. Benimde bir katkım olabilir diye bunları yazıyorum.
    26 Ağustos 2011 tarihinden beri Baymak STAR BRIDGE 240 Fİ modelini kullanıyorum. Ev 80 metre kare, camlar çift cam. Ev korumalı. Petek 5,5 metre kombi 24 saat açık. Aralık sonuna kadar günlük 5,5 metre küp gaz kullanıyordum. Ocak ayının başlarından itibaren günlük 8,8 metre küpe çıktı.
    Kombi ayarı tek bir cihazdan yapılıyor. Gündüz 24.1 C derece. Gece yatarken 22.5-22.9 arasında yapıyorum.
    Not: üst kat komşumuz ECA yoğuşmasız kombi günlük ortalama 9 metre küp gaz yakıyorlar.
    Alt komşumuz Ferroli yoğuşmalı kombi, oda 9 metre küp civarı yakıyor. Evlerin özellikleri aynı. Bugünlerde komşuların kombileri kaç metre küp yakıyor ona bakmadım.
    Kombim bu linkte:http://www.baymak.com.tr/tur/urunler_/kombi_/baymak-brotje-heizung-star-bridge-yogusmali-kombi__.baymak?c=672&m=310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATARSAN -- 22 Ocak 2012; 15:50:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

vitoprend 100 kullanıyorum, evim 1.5 yıllık...

ısı yalıtımlı site, istanbulda, 3 cephe, kat başına çift daire var...

173 m2

geçen yılı 700 tl ile çıkarmıştım ama bu ay faturam ilk defa bu kadar çok geldi...

35 günlük fatura 210 tl, 220 metre küp tüketmişim...

6.2 metreküp/ gün

bu bana çok geldi, inanın çünkü ev kombiyi yakmasında soğumuyor...

termostat almak istiyorum,

arkadaşlar siemensin kablosuz term. uyumlu mudur?

wiessmann kablosuz çok pahalı geldi 450 tl..

saygılarımla

Bende de aynı kombi var, dediğiniz gibi kablosuz oda termostatına yaklaşık 500 tl fiyat verdiler. Garanti süresi dolduğu için farklı bir marka takmamda problem yok. Sizin denediğiniz veya önerebileceğiniz bir model oldu mu ?

• bizim evede bu kombiyi yeni aldik.
    kullanimi ferroliye kiyasla pek hosuma gitmedi.

bu kombideki sicak su problemini az cok soyle cozdum

sicakligi 3-4 arasina getiriyorum
    sicak ile soguk su muslugunun hareket alanini 180 derece olarak dusunursek tabi soguk taraftan baslamak uzere.
    musluguda 90 ile 100 derece arasina getirince banyo yaparken bir problem olmuyor.
    tabi bu kombideki garip bir sekilde yine ani su sogumalari olursa az bir zaman sicak su tarafina muslugu cevirin su isininca tekrara 90-100 derece arasina getirin.
  • Arkadaşlar evimde vıesmann vitepend100 kombi var demirdökümün oda termostatını takmayı düşünüyorum bi sorun çıkarmı bu siteden almayı düşünüyorum fiyatı nasıl
    http://www.kombidukkani.com/?urun-269-Demirdokum-RF-6001-Kablosuz-Oda-termostadi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazwolf

Arkadaşlar evimde vıesmann vitepend100 kombi var demirdökümün oda termostatını takmayı düşünüyorum bi sorun çıkarmı bu siteden almayı düşünüyorum fiyatı nasıl
    http://www.kombidukkani.com/?urun-269-Demirdokum-RF-6001-Kablosuz-Oda-termostadi.html

1.si Demirdöküm Neva için üretilmiş bir oda termostatıdır. Başka kombi markalarını bırakın, Demirdökümün başka modellerine de olmaz. Yukarda ve Kombi tavsiyesi konusunda defalarca "-+1 derece, 2 derece farkla çalıştırır, bu da konfora olumsuz yansır" demiştik. Bunu şöyle anlatayım; 22 dereceye ayarladınız, 21 dereceye düşmeden yanmaz, üşürsünüz. 23 dereceye kadar yaktığınızda sıcak oldu diye düşünürsünüz. En azından +- 0,5 derece farkla çalışanı almalısınız. Kablosuzu sağlık ve çalışma güçlüğü yaşanması bakımından önermiyorum. Bu bir tercihtir. Önerim Siemens RDE 10.1 (125 TL), General HT 300 (90 TL) kablolu termostatları öneririm. Kablosuzda ısrarlıysanız Siemens RDJ10RF (300 TL) yada General HT300 kablosuz (250 TL) olabilir.
    Oda termostatı almadan haftalık programlı olmasına özen gösterin. Sonradan pişman olabilirsiniz. Bu programla günde 2 ısıyı değişik saatlere uygulayabilirsiniz.

http://www.odatermostati.org/kablosuz-oda-termostat%C4%B1.html

• Merhaba,
    Viessmann Vitopend 100 kombi için en düşük ayarlayabildiğiniz sıcaklık kaç derece acaba? Kombiyi 1. kademeye ayarlıyorum en az 45 derece oluyor. Bu sıcaklıkta ev 23 derece oluyor. Daha da düşürmek istiyorum ama dahada düşüğe alınca kombi kapanıyor.
    Sizlerde durum nasıldır acaba?
  • Ben de aynı kombiyi kullanıyorum,alev boyunu düşürmek için forumda sormuştum ama riskli dediler.
    Hatta gelen servis de kesinlikle müdahele edilmemeli dedi.
    Doğrudur en düşük yanma 45 derece dahada düşük olmuyor.
    Ya oda termostadı kullanacaksınız yada peteklerden bazılarını kapatacaksınız,başka seçenek varmı bilmiyorum.
    Birde termostatik vana var sanırım oda işinizi görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserin

quote:

Bende Viessmann vitopend 100 kullanıyorum. Evim 100 mt2 net. En üst kat. Üzerimizde çatı yok. Binanın kuzeye bakan cephesinde dış cephe izolasyonu var.

Evet gerçekten biraz fazla yakan bir kombidir ama en üst kat ısınmada ciddi problem yaratabilir. Yalıtımın çok iyi düzeyde yapıldığı evlerde bile bu böyledir. Çatı arası varsa, bu bölümü İzocam cam yünü şiltesi ile takviye edin. Varsa bile 2. katı serin. Çok az tutar.
    Pencere kasalarının duvarla birleştiği bölümü içten şeffaf silikonla yalıtın. Cam ile pencere kasası arasını da çok ince silikonlayın.
    Salon peteğini en az yarım yada 1 tur açın. Ev içi ısı yalıtımı olmadığından, salondan soğuk hava ev içine kolay yayılır. Bu negatifliği giderin.
    İşin ilginç yanı; oda termostatı ile zaten % 20 civarında tasarruf sağlamışsınız. Bu önemli sayılacak bir orandır.

sevgili sserin uzun zaman buderus gb 012kullandıktan ve onu hatmedip günlük 5 m3 e kadar dustukten sonra hasbel kader evımı degıstırmek durumunda kaldım.su ankı evımde bu kombi var.bu kombi ile ilili tüm forumları okudum.bazı öngörulerım olustu fakat yınede saglamasını almak ıcın sıze bır kac sorum olacak.
    kıraya cıktıgım bu evde yalıtım a sınıfı.kombı calısmıyorken bıle ev 20 derece fılan.tabı bu gunlerde.ev yuksek gırıs.güney doğu cephe altı otopark.altında bır daıre olan bır eve gore altı soguk tabi:)net 147 m2 3+1 .salonda 1+1,20m mutfakta 70, kucuk odalarda 60 lık,yatak odasında 80 olmak uzere4,90m petek ve ıkı adet 60*100 havlupan var.evin hol ve korıdorunda petek yok.bırde kucuk kilerinde.allah ıcın ev korunaklı ama kombiyi yakınca gunluk 14 m3 yaktıgını gordum ve kapattım.sonra yarımsar gun filan acıp on off seklınde ben kullanmaya basladım.sımdı hıc kapatmadan bırkac gunluk degerlerıne bakıcam.dusme olup olmayacagını gormek ıstıyorum en azından ortalamada bır dusus olursa ne mutlu.

anladıgım kadarı ıle bu wiessman vitopend 100 modulasyonsuz ve sız bu kombiye daha oncekı yorumlarınızda Siemens RDE10 veya Siemens RDE10.1 oda termostatı onermıssiniz.ben bunlardan bırını elbette alıp taktıracagım tum bunların ısıgında saglamasını yaparsanız sevınırım.alıp taktırayımmı.bu termostatlar bu kombıye uygunmu şimdiden teşekkür ederım.

• quote:

Orijinalden alıntı: e.altundag

quote:

quote:

sevgili sserin uzun zaman buderus gb 012kullandıktan ve onu hatmedip günlük 5 m3 e kadar dustukten sonra hasbel kader evımı degıstırmek durumunda kaldım.su ankı evımde bu kombi var.bu kombi ile ilili tüm forumları okudum.bazı öngörulerım olustu fakat yınede saglamasını almak ıcın sıze bır kac sorum olacak.
    kıraya cıktıgım bu evde yalıtım a sınıfı.kombı calısmıyorken bıle ev 20 derece fılan.tabı bu gunlerde.ev yuksek gırıs.güney doğu cephe altı otopark.altında bır daıre olan bır eve gore altı soguk tabi:)net 147 m2 3+1 .salonda 1+1,20m mutfakta 70, kucuk odalarda 60 lık,yatak odasında 80 olmak uzere4,90m petek ve ıkı adet 60*100 havlupan var.evin hol ve korıdorunda petek yok.bırde kucuk kilerinde.allah ıcın ev korunaklı ama kombiyi yakınca gunluk 14 m3 yaktıgını gordum ve kapattım.sonra yarımsar gun filan acıp on off seklınde ben kullanmaya basladım.sımdı hıc kapatmadan bırkac gunluk degerlerıne bakıcam.dusme olup olmayacagını gormek ıstıyorum en azından ortalamada bır dusus olursa ne mutlu.

anladıgım kadarı ıle bu wiessman vitopend 100 modulasyonsuz ve sız bu kombiye daha oncekı yorumlarınızda Siemens RDE10 veya Siemens RDE10.1 oda termostatı onermıssiniz.ben bunlardan bırını elbette alıp taktıracagım tum bunların ısıgında saglamasını yaparsanız sevınırım.alıp taktırayımmı.bu termostatlar bu kombıye uygunmu şimdiden teşekkür ederım.

Vitopend'i OT'sız kullanmak tam bir faciadır. Tabi tüm Siemensler bu kombiye uyar.
    Siemens REV17 yada 24, 0,2 hassasiyeti ile daha yararlı olabilir. 150-160 TL civarındadır. Fazla derseniz Siemens RDE10.1 de olabilir.
    REV24 de kaltes de vardı. Netten bulursunuz. Anka-tek firmasında da Foruma özel fiyat almıştım. oda termostatı konusuna bakınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e.altundag

quote:

quote:

Vitopend'i OT'sız kullanmak tam bir faciadır. Tabi tüm Siemensler bu kombiye uyar.
    Siemens REV17 yada 24, 0,2 hassasiyeti ile daha yararlı olabilir. 150-160 TL civarındadır. Fazla derseniz Siemens RDE10.1 de olabilir.
    REV24 de kaltes de vardı. Netten bulursunuz. Anka-tek firmasında da Foruma özel fiyat almıştım. oda termostatı konusuna bakınız.

Ustadim kesinlikle haklisiniz.bir haftadir kullaniyorum bu kombiyi.bizzat kendim on off canli termostat oldun.ac kapa ac kapa eski izocam reklamlarindaki gibi.

ben kesinlikle birini alicam.su an oturdugum ev kira oldugu icin aslinda bu kombi ile birlikte ileridede kullanabilecegim her kombiye uyacak KABLOSUZ. bir termostat bulsam daha iyi olacak gibi geliyor bana.oyle bir tavsiyeniz olurmu.birde bu kombi mutfak musluguna 1 m mesafede ama sicak su hep kesilerek geliyor.bir soguk bir kaynak.musluk acik oldugu halde boyle oluyor.dus alirken sikinti yok ama mutfak muslugunda hic randiman alamiyorum.bunun sebebi ne olabilir acaba.tesekkur edeiyorum bu arada cvp icin..saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.