bugün vatan bilgisayardan bu modeli aldım. yalnız monitörü resimde görüldüğü şekildeki gibi ayarlayamadım. alttaki tepsisini çıkardım sonra kalan ayağı eğmeye çalıştım ama bitürlü olmadı. eğilmiyor. kırılcak diye zorlamadım da. ürünün broşüründe de şekilli olarak anlatmış ama yapamadım. kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar varsa ,nasıl yardımcı olabilirsiniz bu konuda..
üstad korkma kırılmaz...şaka bir yana kırılması harbi dert olacaktır...yavaş yavaş ama ciddi olarak bastırın muhtemelen eğilecektir...yinede acele etmeden bekleseniz daha iyi pşacak gibi..bu arada güzel ürün hayırlı olsun..
sağolasın kardeş. emin olamadım bende. pazartesi viewsonic turkiye çağrı merkezini aricam bakalım. olmassa görmek için vatan a tekrar gidicem,hem müşteri hizmetleri ne sorarım hemde teşhir ürünler üzerinde kontrol etmek için.. ürün süper gerçekten..
bugün vatana gittim. teşhir ürünlerde kontrol ettim.ordaki görevliye anlattım durumu. hatta kendim yaptım denemek için. sonunda oldu. monitörü bu şekilde kullanmak daha hoş ve iyi..