Şimdi Ara

VIEWSONIC 32' VX3276-2K-MHD 2K IPS 4Ms HDMI DP ULTRA İNCE ÇERÇEVESİZ MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce 1600TL'ye almıştım. Bugüne Özel 1.414,99 TL imiş. 30TL'lik Okula Dönüş Kuponunuz da varsa 1.384,99 TL'ye düşüyor. Avantajix, Artıwayden de 3-5 gelir.

urun.n11.com
    32 Vıewsonıc Vx3276-2k-mhd 2560x1440 2k Ips Panel 4ms 250 Nıts - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/32-viewsonic-vx3276-2k-mhd-2560x1440-2k-ips-panel-4ms-250-nits-P282870811

• Yok artık fiyata bak monitör aldığıma pişman oldum. İhtiyacı olan kaçırmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitorun Hz i neden hicbir yerde yazmiyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cxcagri C kullanıcısına yanıt
    VIEWSONIC 32" VX3276-2K-MHD 2K IPS 4Ms HDMI DP ULTRA İNCE ÇERÇEVESİZ MONİTÖR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • film izlemek için uygunmudur ?
    2560x1440 çözünürlük.

filmlerim bd remux 1080p.
    full hd 28 inch va monitör var bende ona göre iyimi gösterir kötümü acaba.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    hocam hiç sormayın öküz oturdu içime
  • Hâlâ pahalı. 1200 seviyelerine inerse düşünülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    TeknoSeyiryoutube
    ViewSonic VX3276 2K MHD Monitör İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=WXyyTenqD2k

60hz
  • 144 Hz olanı 1.800'dü geçen hafta hepsiburadada bakalım 144 Hz indirim olursa kaçırmam.
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Monitör 75Hz'i destekliyor, ilgili videoda ayarlardan dolayı 60Hz kullanılmış.
  • Aynı fiyata gittigidiyorda olsaydı alırdım chip paradan dolayı.
  • Geçen sene N11'in 11.11 kampanyasıyla 1450 liraya aldım. Duvara astım. Oyun ile ilgim yok. Bilgisayardan film izlemek için aldım. Ama bilgisayarım 4k video oynatmak için yeterli değil. O yüzden deneme fırsatım olmadı.

Sağ ve sol alt köşelerde ışık sızması var. Karanlık sahnelerde belli oluyor. Çok rahatsız etmiyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınırmı dostum önerirmisin kullandığın süre içerisinde gözlemlemişsindir ?, 6 ay taksitle alayım diyorum.
  • deyvidey kullanıcısına yanıt
    O şebeke giriş sinyali benim dediğim panel frekansı 60 hz 144 hz 240 hz olan

60 Hz ama 75 Hz deteklediği ve kullanıldığı söylenmiş İnceleme ve yorumlarda.

Alıntı :

"ViewSonic VX3276 2K MHD Monitör 2019 2.çeyreğinde yeni panel kullanılmıştır ışık sızması yok ve yalnış bilgi 60 hz değil 75 hz destekliyor sizin ayarlarda 60Hz gözüküyor şuan ayni monitörden yazıyorum size 75Hz tuaf 75Hz üzerinede çıkabiliyorum ve hiçbir sıkıntı ısınma sorunu olmadı güzel monitör tam fp ürünü"
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • berkangndz kullanıcısına yanıt
    Ben daha yeni aldım hocam. 32” için 4K olsa daha iyi olabilir. Grafik Tasarım işiyle uğraşıyorum biraz bu yüzden 4K alsaymışım daha iyi olabilirmiş. Diğer türlü güzel. Hoparlör çok bi işe yaramaz. Hoparlör var diyecek kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.