Şimdi Ara

Viewsonic en uygun fiyata nereden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amazon.com'a baktığımda en çok satılan monitorler:

- Viewsonic VX2450WM-LED 24-Inch (23.6-Inch Vis) Widescreen LED Monitor with Full HD 1080p and Speakers - Black (180$)
    - ViewSonic VX2250WM-LED 22-Inch (21.5-Inch Vis) Widescreen Full HD 1080p LED Monitor with Integrated Stereo Speakers (150$)

Bu monitorler nasil, kullanan var mı? Yazılım ofisimizde kullanacağız, film ya da oyun için kullanılmayacak.
    Eger bu monitörler iyi ise en uygun fiyata nerede bulabiliriz, degilse tavsiye edeceginiz uygun fiyatlı monitorler (21 - 23 inch) nelerdir?

Bu arada LED mi LCD mi tavsiye edersiniz?

Tesekkurler...

• View Sonic iyi bir marka ve ürünleri kaliteli.Vatan Bilgisayar'da var bu monitörler.Orayı kontrol etmeni öneririm.
  • Arayip sordugumda sadece teshirde olduklarini soylediler. Ellerinde kutulu kalmamis.
  • Vatanbilgisayarda %25 indirim olursa alabilirsiniz.
  • viewsonic kaliteli bir markadır. ben 2436 kullanıyorum. memnunum izmir vatandan almıştım.

vatan dışında burdan da alabilirsiniz. ama internet satırşlarında ölü piksel prosedürü nedir bilmiyorum.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 22 Temmuz 2011; 19:27:41 >
  • nova bilgisayar en ucuz ve çok güvenilir
  • Teknobiyotik'te de stokta yok gozukuyor. Bu arada teknobiyotik'in fiziksel bir magazasi var mi, gidip bilgisayar toplamamiza yardimci olabilecekleri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.