Şimdi Ara

ViewSonic G2230WM 22' Dandikmidir? yokmu Ölü Pikselsiz bu üründen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün bir hızlı sistem mağazasına gittim malum monitörden almak için

ellerinde kutuda 2 tane olduğunu söylediler.

Birincisini açtılar en az 20 tane ölü pikselll bu nasıl iştir anlamadım bi anda
    dedim ikincisine bakabilirmiyiz dediller tamam

ikincisine baktık ondan da 2 tane çıkmazmı arkadaşlar bu nasıl iştir bir yardımcı olun bu kadar kalitesizmi bu anlamadım

sonuçta bunlar kontrolden geçip gelmiyormu o yirmi ölü pikselli olan için ohaaa dedim yanii

bana sıfır piksel hatalı satabilecek arkadaş yokmudur ?

Ya bu viewsonic bu kadar ii bir marka değilmi yoksa bir fikir diyin bana?

• hehehe... ürünün neden ucuz olduğu belli walla benq fp202w aldım gayet memnunum gerçi 2"lik bir fark var ama olsun
  • peki şöyle 900 milyona kadar 22" civarı ne alabilirim söyleyin arkadaşlar kaliteli ne var hangi firma satar söyleyinde alalımmm
  • birincisi wiewsonic en iyi monitör üreticilerinden biridir..ölü piksel hemen hemen her lcd de çıkabilir test edersin öle alırsın..ama sen illaki baska marka istiosan samsung225bw ye bi bak..
  • Ben kontrol ederek aldım hiç ölü piksel çıkmadı. Sanırım sana defolular kalmış. yoksa çok füzel F/P monitörü.
    Teknolojix mağazalarında vardı sanırım bir de oralara bak. 15 Ay taksitle 685 e geldi bana.
  • arkadaşım nerden aldın? ben kocaeli bölgesindeyim ama istanbula gelip bakabilirim bana kaliteli bunu kontrol edip alabileceğim bir söyleyin bari
  • Ben Ankara'dan Bimeks'ten aldım.. Sağolsunlar pixel kontrolü yapmama da izin verdiler almadan önce.. Ölü pixel çıkmadı,bende aldım ilk denediğimi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün arkadaşa bir tane aldık ve açmadan eve geldik az önce test ettik ölü pixel çıkmadı yarında kendime alacağım inşallah ondada çıkmaz gerçi çıkarsa değişim yapacakları sözünü aldım. fiyatını söylersem şaşarsınız ViewSonic G2230WM 22 = Yapılan tüm indirimler sonucu 600 YTL şu an neresi oldugunu yazaman yarın önce kendime 1 adet alayım söz yazacağım
  • ben yazıyim :)www.sanalmarketim.com 630 ytl internet üzerinden görünen giderseniz 600 ytl oluyor
  • gülme komşunaaaaaaaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: Mene

hehehe... ürünün neden ucuz olduğu belli walla benq fp202w aldım gayet memnunum gerçi 2"lik bir fark var ama olsun
  • giriş seviyesinde en kaliteli malzeme viewsonicte. Ben bimeksten aldım alırken ölü pikselden geri gelen varmı diye sordum henüz olmadığını söylediler sanırım 30 tane satmışlardı.
  • viewsonic kaliteli marka dır monitörde.. gerçi ben 22" samsung alacak olsam da.. bu arada ölü pixelin ucuzlukla alakası yok olamaz da.. 100 küsür ytl neden ucuz onu ben de anlamış değilim ama tabi..
  • Dostum yurtdışında fiyatları aynı Samsung ile

Viewsonic = 379$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116060

Samsung = 379$http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824001083

• ben bursa asmerkez deki teknolojix mağazasından aldım. ölü pixel kontrolü yaptım ve bana bir hafta deneme süresi verdiler. ilgili arkadaşlar tavsiye ederim.
    http://www.teknolojix.com/magaza.php
    sana sa en yakın bursa var galiba
  • 1-2 Saat önce bende almış bulunuyorum ölü pixel namına birşey yok neden ucuz belli oluyor diyen arkadaşlar var nedeni neymiş ? Çin malı olmamasımı bu arada hiçbir viewsonic monutor fason yaptırılmıyor bilginiz olsun marka olarak samsung ve philipsden daha kalitelidirler. En azından şu ana kadar kullandığım ürünlerde ben bunu gördüm.
  • BENDE BURSA YALOVA YOLUNDAKİ TEKNOLOJİX TEN ALDIM, ALIRKEN BAKMAMIZ MÜMKÜNMÜ DEDİM, EVET MÜMKÜN DEDİLER. AÇTIK BAKTIK 1 TANE KIRMIZI PİKSEL ÇIKTI, 2. KUTUYU AÇTIK ONDADA AYNI KIRMIZI PİKSEL. 3. KUTUDA TEMİZ BİR PANEL ÇIKTI HEMEN KAPTIM VE EVE UÇARCASINA GİTTİM 630 YL YE 10 TAKSİT BONUSA ALDIM. 4,75 YTL DE BONUS PUAN GELMİŞ YANINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magna -- 4 Ocak 2007; 23:17:36 >

• yaw bende alıcam fakat 600ytl ciavrı ölü pixel testi yaptıracak bir yer arıyorum İst da var mı bildiğiniz bir yer
  • abi monitör acayip hoşuma gitti güle güle kullan darısı başımıza.....
  • valla renkleri çok canlı görünüyo.. abartı bi ayar falan yapmadın dimi ??
  • HİÇBİŞEYLE OYNAMADIM KENDİ RENKLERİ, OYUN İÇİNDEN VE FİLM DENBİKAÇ FOTOĞRAF ÇEKİP KOYDUM, ALACAK ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMASI AÇISINDAN. ASLINDA ÇOK DAHA NET AMA FOTOĞRAFLAR FLAŞSIZ ÇEKİLDİĞİ İÇİN BİRAZ KUMLANMA VAR.FLAŞLI ÇEKİNCE YANSIMA YAPIYOR..PIRIL PIRIL GÖRÜNTÜSÜ VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magna -- 5 Ocak 2007; 1:19:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.