Şimdi Ara

VIEWSONIC VX2458-C-MHD 24 LCD Curved, FreeSync Gaming 1920x1080, 1ms 144Hz, Full HD, DVI-D, HDMI, Di (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla bilmiyorum rastgele gördüm paylaştım.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    MSI monitör hb’de stoklarda yok diyor? Dediğin şekilde Kombo oluyorsa MSI tercih edilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Steam hediyesini nasıl alıyoruz? O monitörden aldım da.

• quote:

Orijinalden alıntı: thes1nner

Steam hediyesini nasıl alıyoruz? O monitörden aldım da.

Monitör nasıl acaba ? Küçük bir inceleme yapabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

MSI monitör hb’de stoklarda yok diyor? Dediğin şekilde Kombo oluyorsa MSI tercih edilir.
    Dün gözüküyordu stoklarda :) Kdv indiriminde düşüyor 1400e.
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Sürekli kullanınca pek hoş gelmeyebilir. Tercihler herkese göre değişebilir. Fakat benim hoşuma gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Youtube de videoları falan var benim aldığım mag241c olanı amazon da halen 1400 lira olması lazım. İlk aldığımda ölü piksel oluştu 2 hafta sonra. Yolladım, aynısından bir daha aldım. Yolda bugün ya da pazartesi gelecek. Dokununca kaliteli hissi veriyor, masa da sallanma oynama falan hiç olmuyor. Renkler vb. benim hoşuma gitti. Bir de usb ile kasaya bağlayınca monitör ayarlarını uygulama ile kontrol edebiliyorsun, çok pratik oluyor. Ama şimdi aldığımda da ölü piksel sorunu olursa bir daha almayı düşünmüyorum. Bu konu başlığındaki denemek istiyorum bir de.

• quote:

Youtube de videoları falan var benim aldığım mag241c olanı amazon da halen 1400 lira olması lazım. İlk aldığımda ölü piksel oluştu 2 hafta sonra. Yolladım, aynısından bir daha aldım. Yolda bugün ya da pazartesi gelecek. Dokununca kaliteli hissi veriyor, masa da sallanma oynama falan hiç olmuyor. Renkler vb. benim hoşuma gitti. Bir de usb ile kasaya bağlayınca monitör ayarlarını uygulama ile kontrol edebiliyorsun, çok pratik oluyor. Ama şimdi aldığımda da ölü piksel sorunu olursa bir daha almayı düşünmüyorum. Bu konu başlığındaki denemek istiyorum bir de.
    Valla dedikleriniz kafamı karıştırdı. Bu başlıkta kini mi alsam ne yapsam bilemedim.

• Şimdi geldi monitör açtım, ölü piksel falan yok. Görüntü ile alakalı bir sorun yok ama bu sefer de öndeki msi yazan panelin bir kısmı dışa doğru çıkık. O kadar para veriyoruz adam akıllı ürün gelmiyor. Geri yollayacağım muhtemelen. VIEWSONIC VX2458-C-MHD 24 LCD Curved, FreeSync Gaming 1920x1080, 1ms 144Hz, Full HD, DVI-D, HDMI, Di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thes1nner -- 28 Eylül 2019; 14:0:35 >

• quote:

Şimdi geldi monitör açtım, ölü piksel falan yok. Görüntü ile alakalı bir sorun yok ama bu sefer de öndeki msi yazan panelin bir kısmı dışa doğru çıkık. O kadar para veriyoruz adam akıllı ürün gelmiyor. Geri yollayacağım muhtemelen.
    Geçmiş olsun hocam,viewsonic almak daha mantıklı sanırım.

• Sipariş vercem birazdan. O gelince bunu iade etcem.

• quote:

Sipariş vercem birazdan. O gelince bunu iade etcem.
    Ben geçtim hocam sipariş,iyi yapmışımdır umarım.
  • Bende verdim sipariş bakalım nolacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Ben geçtim hocam sipariş,iyi yapmışımdır umarım.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Bu monitör benim de hoşuma gitti. Ama peşin fiyatına taksit olmadığından bu siteden almayacağım. Bir yanımda 11.11 veya black friday indirimlerini bekle diyor. Kafam karışık.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Hayırlı olsun. Bu monitör benim de hoşuma gitti. Ama peşin fiyatına taksit olmadığından bu siteden almayacağım. Bir yanımda 11.11 veya black friday indirimlerini bekle diyor. Kafam karışık.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Şuan sizi idare edebilicek monitör varsa bekleyebilirsiniz. Bf de güzel fırsatlar olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 29 Eylül 2019; 9:26:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Teşekkürler. Şuan sizi idare edebilicek monitör varsa bekleyebilirsiniz. Bf de güzel fırsatlar olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Monitörüm yok şu an. Laptop ekranı da problemli. Eğik kullanıyorum. Dik olunca görüntü gidip geliyor 4 yıl önce oyun oynarken sinirden kafa atmıştım ekrana Ama ekran gitme problemi daha sonradan başladı.

• thes1nner kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun fakat söylemeliyim ki bu tarz sorunların sonu yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thes1nner kullanıcısına yanıt
    Ek olarak ölü piksel farkettim yine. Ölü pikselsiz monitör bulamayacağız heralde bu gidişle.

• Merhaba. Kod çalışmıyor bittimi kampanya ?
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    bitmiştir büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.