Şimdi Ara

VIEWSONIC VX2458-C-MHD 24 LCD Curved, FreeSync Gaming 1920x1080, 1ms 144Hz, Full HD, DVI-D, HDMI, Di

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İNVENTUS A VIEWSONIC VX2458-C-MHD YAZINCA ÇIKIYOR.
    İNDİRİM KODU YERİNE UNLOST YAZINCA 200 TL İNDİRİM VAR 999 TL GELİYOR .

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=10035
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Buradan alışveriş yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNeZ kullanıcısına yanıt
    daha önce ram almışlığım var. eski bi site diye biliyorum ama şikayet vara bi bak isterse.
  • baya iyiymiş bu arada o kadar süredir monitör kovalıyordum el mahkum geçen aylarda 1150'e acer ed242qr 5ms 144hz almıştım amazondan
  • Selamlar, indirim çeki sadece bu model için mi geçerli acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XL2411 ile arasında ciddi bir fark var mıdır acaba?
  • Site güvenilir, yılların firması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Curved bana göre değil fakat 144hz, VA panel, display port = 999 TL, daha ne olsun, ihtiyacı olan kaçırmasın. Güzel fırsat, eline sağlık kardeşim.
  • Curved olmazsa iyimiş

• Msi Mag24c mi bu model mi arkadaşlar ? Monitörsüz olmuyor,tv de kullanmak güzel fakat boyun için sıkıntı.

Ne dersiniz alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 27 Eylül 2019; 23:6:38 >
  • Taksit yapınca fiyat artıyor. Bu kötü olmuş. Gittigidiyor'da bonuslar ve visa kartı kaydederek %3 indirimi birlikte 1013 TL'ye geliyor. Üstelik peşin fiyatına 6 taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 27 Eylül 2019; 23:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Taksit yapınca fiyat artıyor. Bu kötü olmuş. Gittigidiyor'da bonuslar ve visa kartı kaydederek %3 indirimi birlikte 1013 TL'ye geliyor. Üstelik peşin fiyatına 6 taksit.
    N11 linki teşhir ürün hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

N11 linki teşhir ürün hocam.

Alıntıları Göster
    Şimdi baktım öyleymiş. Gözden kaçmış. Pardon. O zaman inventusdan almak mantıklı. Eğer peşin fiyata taksit olsaydı çok iyi bir fırsat olacaktı.

• Fiyat iyi, site de güvenilir. Fakat curved herkese kullanışlı gelmeyebilir. Bir yerde deneyimleyip öyle karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 27 Eylül 2019; 23:28:45 >
  • quote:

Şimdi baktım öyleymiş. Gözden kaçmış. Pardon. O zaman inventusdan almak mantıklı. Eğer peşin fiyata taksit olsaydı çok iyi bir fırsat olacaktı.

Alıntıları Göster
    Sizce bu ürün mü yoksa indirim döneminde 100 tl fark verip Msi Mag24c mi hocam ?
  • Kodu denemek için bir kere yaptım sonra sepeti boşalttım. Bir daha denediğimde Kupon bir kez kullanılabilir uyarısı verdi.

Dikkatinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Sizce bu ürün mü yoksa indirim döneminde 100 tl fark verip Msi Mag24c mi hocam ?

Alıntıları Göster
    Mag24c o kadar düşecekse onu tercih etmek daha doğru olur diye düşünüyorum. Şu an 1800 TL. Vx2458 ile arasında 800 TL fiyat farkı var. İndirim döneminde hepsi düşecek sonuçta. O zaman aşağı yukarı yine aynı fark olur diye düşünüyorum. Vx2458-c-mhd şu an 999 TL gibi bir fiyatla F/P ürünü.

• quote:

Mag24c o kadar düşecekse onu tercih etmek daha doğru olur diye düşünüyorum. Şu an 1800 TL. Vx2458 ile arasında 800 TL fiyat farkı var. İndirim döneminde hepsi düşecek sonuçta. O zaman aşağı yukarı yine aynı fark olur diye düşünüyorum. Vx2458-c-mhd şu an 999 TL gibi bir fiyatla F/P ürünü.

Alıntıları Göster
    Hb kdv indirimden 1400e düşmüş. 100 tl çek ve 150 tl steam hediyesiyle 1150 tl oluyor. Vx2458 de 1000+kablo ile 1050 tl oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 27 Eylül 2019; 23:49:54 >

• Monitörde ölü piksel çıkarsa iade ederken sorun çıkartıyorlarmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Fiyat iyi, site de güvenilir. Fakat curved herkese kullanışlı gelmeyebilir. Bir yerde deneyimleyip öyle karar verin.
    Valla reyonda deneyince güzel oluyor fakat gündelik kullanımda sıkıntı çıkarır mı emin olamadım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.