Şimdi Ara

ViewSonic VX3258-2KC-mhd 32' 144Hz 5ms 1800 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ViewSonic VX3258-2KC-mhd 32" 144Hz 5ms (HDMI+Display) FreeSync/GSync WQHD Curved Oyuncu Monitörü

bu fiyata bir daha satılırmı bilemiyorum 1 ay kadar önce 1999 tl den kampanyası vardı ama o fiyattan satan hiç bir yer bulamamıştım.ihtiyacı olanlar değerlendirsin derim

• IPS ve vesa mount olsa düşünürdüm. Güzel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 5 Eylül 2019; 13:59:22 >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Vesa mount nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aoc 31.5 inch 2k 75hz monitor
    1190TL fiyati ile acik ara en iyi f/p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Vesa mount nedir
    monitörün arkasında genelde 10 santime 10 santim uzaklıktaki 4 adet montaj deliği, vesa montaj standardıdır. bu standarda uyan farklı ayaklar veya duvar aparatları ile çeşit çeşit montaj yapma imkanı sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Vesa mount nedir
    bu da gerçekten iyiymiş 75hz de olsa alınır.
  • ENfER kullanıcısına yanıt
    Parlak panel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam monitör 32'' freesync var yazılımla gsync de oluyor.2 k üstüne 144 hz ,bu öezelliklere sahip monitörler kaç paradan satılıyor bir bakın.tam br fiyat performans monitörü bence.çok biliyorsan kendin alsaydın diyenler olabilir evet aldım.hatta forumdan 100 tl lik bir de indirim kuponu buldum 1720 tl gibi bir fiyata aldım.
  • ENfER kullanıcısına yanıt
    Valla basliktaki monitore niyetlendiydim, ama aklimi celdin hocam. 600 tl fark var. Valla yerim 144 hz'ini. Ikisi de va panel. Renk sayisi daha fazla aoc'nin. Curved de olmayiversin. Yapistiriyorum bu aoc'yi. Sana da tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Dostum almadan once uyarayim, bu panelde ghosting var. Bir ara ben de almaya niyetliydim bu yuzden cok cekimser yaklasmistim, sonucunda almadim. Arkadasim aldi kendisi memnun ama ghosting oldugunu soyluyor o da. Fiyat oldukca iyi orasi ayri bu butcede daha iyisi imkansiz. 75 hz 2k 32 inch herhangi bir rakibi yok. Dedigim gibi incelemelerden ghostinge bir bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisin, cok arastirdim valla bu monitor isini, cok da duydum bu olayi ama cok kullanici da degerlendirmelerinde beni rahatsiz etmedi demis.

Cok agir oyuncu degilim, en fazla oynayacagim Total War, veya rpg bi de ara sira hikaye modu fps.

Ben 600 kagit icin bu riski aliyorum. Olumsuz olursa bu topice yazarim :) sag olun iyi niyetiniz icin.

Ekleme: aslinda hakikaten bu monitor bildigim kadariyla uretimden kalkti. bu monitorun ips modeli var. q3279VWFD8. O uretiliyor artik. Hem ips'in genel avantajlarina da sahip. Ama hepsiburada'da o model yok. Olsa bu indirimde max 200 bisey fark eder, ona da degerdi. Viewsonic de va, ustune dedigim gibi cok fark var arada. 1200 tl resmen bedavadan az pahali. Hayirlisi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 5 Eylül 2019; 16:13:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitör ile MSİ Optix MAG321CQR 31,5" 144 Hz 1 ms arasında kaldım. Yalnız MSİ bütçeyi aşıyor biraz. Aralarında ki ms olayı aslında yanıltıcı gibi geliyor forumlara baktım msi 1 ms den daha fazla geçikme sürelerine sahip olduğunu yazmışlar.
  • Ceann Capall kullanıcısına yanıt
    4 MSye kadar oyunlarda farkettirmiyor hocam önemli olan 144hz olması bence.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Hocam monitör hayırlı olsun yorumlarını bende bekliyorum. Sanırım bende bu modeli alabilirim 32 inç 2k 144hz arıyordum. Hatta Steam ekle beraber total war atarız

• 1800e kadar bütce var hangi mönitör almayalim. Cs go Pubg genelde oynuyorum
    Ekran kartida Rx 5700
  • Bildirim için teşekkürler, alternatif olabilir belki ;
    urun.n11.com
    Samsung Lc27jg50qqmxuf 27" 2560x1440 Qhd 4ms Curved - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/samsung-lc27jg50qqmxuf-27-2560x1440-qhd-4ms-curved-P327294600

• shensakrak kullanıcısına yanıt
    hocam sizin verdiğiniz likteki 27'' , bu 32

zaten kampanya da bitmiş gibi ekstra olan indirimi kaldırmışlar şu anki satış fiyatı 2400 tl lere çıkmış.perşembe günü sipariş geçmiştim cuma günü için kargoya verilecek yazıordu alırken , şimdi baktım kargoya veiliş tarihi ayın 13 ü görünüyor.inşallah üstüne yatmazlar tedarik edemiyoruz diye.gerçi öyle bir şey yapamazlar.monitör hala satışta çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.