Şimdi Ara

Vigo EPK 4590 E20 konvektör ısıtıcı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
17
Favori
106.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlis hesaplamissiniz. Gece tarifesi 0.092tl yani 9,2kurus. Siz 0.92tl yani neredeyse 1tlden hesaplamissiniz. Dagitim ucretinide katarak faturami baz alip hesaplama yapiyorum.

Puant: 0.50*2*2=2tl

Gece: 0.20*2*8=3,2tl

Bir gunluk 5,2tl aylik 150tl gibi bir ucret yapiyorki bu ucret benim dogalgaz masrafimdan yine dusuk. Merak ettigim sey konveksiyonel mi daha cabuk isitir yoksa radyatormu? Ve radyatormu daha sicak tutar yoksa konveksiyonel mi? Yoksa ikiside isitmazmi. Yani birde biz suan bu iki isiticiyida max gucte calistirdik. Yani bu en kotu ihtimali ele almakti. Termostat devreye girer kapatir acarsa ki oyle olacak fatura 120tl seviyelerine gelir. Kombinin amacsiz bir sekilde surekli sirkulasyon pompasi calistirip 20tlye yakin elektrik yaktiginida dusunursek. 100tl gibi isinma faturam cikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frood -- 16 Ekim 2016; 16:53:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frood F kullanıcısına yanıt
    😀 Yanlış hesap Bağdat'tan dönmedi bu sefer.Pardon. Sizin hesabınız doğru. Benim konvensiyonel ısıtıcı ile bir deneyimim oldu, bir sayfa önce bulabilirsiniz. Bu sartlar altında ben yağlı radyatörü tercih ederim çünkü onun yüzey sıcaklığı çok daha yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uriel

&#128512; Yanlış hesap Bağdat'tan dönmedi bu sefer.Pardon. Sizin hesabınız doğru. Benim konvensiyonel ısıtıcı ile bir deneyimim oldu, bir sayfa önce bulabilirsiniz. Bu sartlar altında ben yağlı radyatörü tercih ederim çünkü onun yüzey sıcaklığı çok daha yüksek.

https://www.webdenal.com/vigo-epr-5060m25_918579.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.51.5

Su urun nasil? Aslinda hafif ve kibar olmasi sebebiyle aklim hep konveksiyonelde. Kendimi ona ikna etmeye calisiyorum. Ama eger radyator daha performansli olacaksa bosuna debelenmeyede gerek yok.

• http://www.vigo.gen.tr/epr5060m25-vigo-epr-5060-yağli-radyatör-tekerlekli-nasil-fiyatlari-satin-al.html

Yeni ürün. Hic kullanan varmı bilmiyorum. İnternetten aldığınız ürünlerde 15 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez. Yağlı radyatörde Delinghi dragon4 modeli çok sattı ve beğenildi. Konvektörlü vigo dansa bu ürünü veya delonghi yi deneyebilirsiniz.

• Uriel kullanıcısına yanıt
    Erzurumdaki evimizde sonbahar aylarinda cocuk odasinda dragon4 kullaniyoruz ve asiri memnunuz. Ama fiyat olarak su an asiri pahali geliyor.

Vigonun radyatorunun aciklama kisminda soyle birsey yaziyor ama

Yüzey sıcaklığı elle taşınabilir değerdedir.

Benim bildigim bu radyatorler ciddi derecede isiniyor olmasi lazim.

• frood F kullanıcısına yanıt
    İyi bir noktaya dikkat çektiniz.Acaba bu üründe konvektörlü ısıtıcıları gibi dokunulabilir ısıtma yüzeyi mi sunuyor? Müşteri hizmetleri aranılarak bu soruya cevap bulunabilir.

• Uriel kullanıcısına yanıt
    Yarin ankarada bi yetkili saticisinin magasina gidecegim. Orada bakarim deneme imkanim varsa ikisinide calistirir bakarim. Konveksiyonel ne kadar sicak ufluyor. Petek ne kadar isiniyor.

• Merhabalar, konvektör ısıtıcı kullanan arkadaşlara bir sorum var. Yattığım yatak tam binanın dış duvarının dibinde (arada bi 20cm civarı boşluk var). Gece soğuk olunca klima kalorifer falan fayda etmiyor, ben hep yiyorum duvardan soğuğu. Yatağı oynatma şansım da yok. Yatakla duvar arasına bir tane ince panel konvektör ısıtıcı koysam fayda eder mi? Sadece yukarı doğru sıcak hava vermiyor, kendi önünü de ısıtıyor di mi bu alet? Teşekkürler.

• selamlar, bu cihazi ankarada bayiden alan var mi?
  • yagli radyatorun yerini tutmaz bisuna almayin denenmistir kotu deil ama radyator daha iyi bilginize

• Merhabalar lütfen bu ürünü kullananlar bilgi versin. Bugün yeni gelen 2500 wt led panel vigo konvektör ısıtıcım var. Güzelde ısıtıyor. Ama aklıma takılan bir konu var. 24 dereceye ayarlıyorum. 24 dereceye geliyor. Ve tek tek tüm ışıkları sönüyor. Fakat 1-2 ve 3 ışığa düşünce içindeki rezidans çalışıyor kapanıyor. Çalışıyor kapanıyor. 1 sn aralıklarla. Evdeki voltaj düşmesinden de anlayabiliyoruz bu durumu. 4 ışık yanarken sorun yok. Ama diğer ışıklarda (bu durum olurken ışıkları sabit duruyor ben voltaj düşmesinden anlıyorum ve rezidans sesi) bu sürekli çalışıp-kapanma yapmasının nedeni ne olabilir? Kulağımı dayayıp içinde minik rezidans senini duyuyorum. Tam güç çalışma durunca 1 sn duruyor 1 sn çalışıyor. Ve sürekli bunu yapıyor. İade mi etmeliyim? Kullananların bir bakma şansı var mıdır? Teşekkürler. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 2 Kasım 2016; 5:8:17 >
  • vigo 2500w alacam kullananlar yorum yapsın

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    ısıtıyo mu bari

• selamlar, cihazi uc gun once aldim ve deneme yaptim. ankara da yasiyorum, evimde yenilenmis tesisat var ama salon cok iyi isinmiyor. yuksek derecede kombiyi calistirinca sorun yok ama evin kullanmadigimiz bolumleri gereksiz yere fazla isiniyor. genelikle ekim sonu gibi gunde 24 saat sureyle Kombiyi calistiriyoruz, kis bitene kadar. yaptigim denemede 30m2 lik salonumu cok iyi isitti, bu arada 2500w olan dijital modeli aldim. kombi 40 42 derece sabit calisiyor. suan cok memnun kaldik ama soguklar baslayinca tekrar yorum yazarim. hafta ici soguk olan gunde aksam 4 saatlik calistirmamda 3kw harcadi net olarak. derece 26 ya ayarli idi. bu sekilde gayet tatmin edici gorunuyor.

daha once radyator arastirmistim ama fiyatina gore bu cihaz daha mantikli gorundu, nerdeyse iki katini verecektim, n11 uzerinden indirim kupon ile gayet ucuza denk geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 5 Kasım 2016; 21:39:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zek kullanıcısına yanıt
    4 saat 1.20 tl eder güzel
    İlerleyen günlerde tecrübelrinizi yazın teşekkürler

• Ben de 2000w digital olanını aldım. En güzel tarafı 7 saat sonrasına kurup sıcak bir odada uyanmak :) Isıtma olarak da fena değil ama delonghi dragon4 kullanıyorum o daha iyi ısıtıyor bariz bir şekilde..
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    tüketim nasıl hocam? 10 m2 alanda mesala kaç dk içinde ısı hissediliyor ve kaç dk sonra kademe azaltmaya başlıyor.

atıyorum 1. kademeye düşüyor bu kademede ne kadar süre çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

tüketim nasıl hocam? 10 m2 alanda mesala kaç dk içinde ısı hissediliyor ve kaç dk sonra kademe azaltmaya başlıyor.

atıyorum 1. kademeye düşüyor bu kademede ne kadar süre çalışıyor

Daha yeni geldi hocam, tüketim değerlerini ölçme şansım olmadı. Zaten ev doğalgazlı, yatak odamız az ısındığı için destek amaçlı aldım. Cihazı çalıştırdıktan 1-2 dk sonra elinizi önüne tuttuğunuzda sıcaklığı hissediyorsunuz, içeride sıcaklığın hissedilmesi için ise 10 dk gerekiyor önünde durmazsanız.
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    teşeklürler güle güle kullanın bahsettiğiniz model de sanırsam 2500 watt ve yağlı radyatör bu yüzden fazla ısıtıyor olabilir ancak vigo digital termostatlı olmasından dolayı daha tasarrufludur diye düşünuyorum.bende almak üzereyimde şöyle bir kara kış bastırsın diye bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

teşeklürler güle güle kullanın bahsettiğiniz model de sanırsam 2500 watt ve yağlı radyatör bu yüzden fazla ısıtıyor olabilir ancak vigo digital termostatlı olmasından dolayı daha tasarrufludur diye düşünuyorum.bende almak üzereyimde şöyle bir kara kış bastırsın diye bekliyorum.

Aynen yağlı radyatör. Kara kış bastırınca fiyatlara zam gelmesin Ben de n11 de 11.11 indirim çek kupon falan derken baya uyguna aldık
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.