Şimdi Ara

VİKİNGLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Coğrafi konumu ve yaşam ihtiyaçlarının yetersizliğinden dolayı kendilerine yeni bir yol seçerek yağmacılığı temel almışlardır.Yukarı pek çok yorum gibi bize benzerler yani.Yine konumları dolayısıyla gemicilikte gelişmişlerdir-ki zaten bu yağmacılığın yolu buydu- biz ise bozkırlarda olduğumuzdan at kullanımında gelişmişiz.Yine denildiği gibi pek diplomasi yanlısı,düşünce ile ilerleyen bir toplumdan ziyade kas gücüne dayalı bir tarihleri vardır.Şu anda durum tam tersi ve hala en çok gitmeyi istediğim yerlerden.
    Ayrıca dizide bi Kan Kartalı mevzusu vardı ki
  • Biraz katliamcı bir kavim ama benim çok sempatim var. Vikingleri çok severim
  • Ben bir Viking'im
  • konuyu okumadan hiçbir şey bilmiyordum merak edip baktım iskandinavyada savaşçı ve denizi seven bir toplummuş ama anlamadığım bir şey de var 9-11. yüzyıl diyor. okullarda bu kadar öğrendiğimiz dönem içerisinde olmasına rağmen bir adı bil geçmemişti.
  • Barbar olduklarını biliyorum acıma duygusu pek yoktur. Vahşi yaşama alışık insanlar kızılderililer gibi.
  • Colomptan önce Amerikayı keşfetmişlerdir. Zamanında istanbulda güvenlik görevlisi muhafız olarak bulunmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar gerçekte var mı ya ben çizgi film karakteri zannediyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.