Şimdi Ara

Vilnius universtesi / Lithuania

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.2 ay sonra litvanya gıdıyorum temellı okumaya.mykolos romerıs unı hazırlık okuyup vilnius gececegım.ılk olarak litvanya gıden orada yasayan buyuklerımız ve yasıtım genclerınden fıkır almak amaclı bu konuyu actım.Yasam ucuz oldugunu duydum benı ceken ulkenın kızları veya ucuz olması degıl kabul edıldıgım okulun ılk 100 ıcınde dunyada olmasıdır.turkıyede egıtım alanında cok sıkıntı cektım gerek hazırlık gerek bolumde 2-3 senemı heba ettım ve sonunda ben gıdıyorum dedım.Turkıyedekı egıtım sıstemı zaten cok fazla savunanlada karsılasmadım.kısacası benı detaylı sekılde bılgısı olan bırılerı bılgılendırırse mınnettar kalırım.Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallicher -- 11 Temmuz 2014; 5:34:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vilniusta yasamadim veya okumadim ancak gezdim, bircok arkadas edindim ve ulkenin durumunu kendilerinden dinledim yardimci olabilecegim yasam detaylari veya ufak bilgiler olabilir ozelden sorabilirsin :)
  • Kardeşim selam özel mesaj attım bakarsan memnun olurum
  • Ben de Kaunas University of Technology'ye gidiyorum, temelli okumaya. 1 Eylül'de açılacakmış okul yanlış hatırlamıyorsam.
  • Aynen eylulde acılıyor ben ekımde oradayım ama hazırlık okuyacagım ıcın bır ay sonraya acılıyor

• Bende gitmek istiyodum litvanyaya euroya geçilcek haberini alınca vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadidas

Bende gitmek istiyodum litvanyaya euroya geçilcek haberini alınca vazgeçtim

Euro gecılmesı gene etkılemıyor kı.sonucta sen orada iş yapmıyorsun ve paraları yıne dusık oldugu ıcın cokta etkı etmez

• Konu hakkında nasıl gidiliyor ne gibi şartlar var bunların açıklamasını özelden veya burdan paylaşabilirmisiniz?
  • Lise diploması 3.5 üstü olması ve herhangı bır kurulusta C seviyesi ingilizce sertifikanız olması yeterli.Yıllık hazırlık 2000 dolar cıvarı bolumlerde 3000 dolar cıvarı bırsurude bolum var.ıletısımı arkadasım halletı banada orada 24 yaslarında ajenta yapan arkadaslar var onlar hallettı.belge olarakda aıle gelır belgesı 15 mılyara yakın para gosterırmesı hesapta ve pasaport tarzı seyler ıstendı

• Litvanya ortalama bir ulkedir, guzel olmus orda okuyacak olman en azindan bir AB ulkesi. Hayatta basarilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler

• buraya erasmus ile gelenlere sorularım var biraz. şu an orada olanlar da varsa ve dahil olursa çok iyi olur.

1- ders denkliğini nasıl hallettiniz?

2- belgeleri mail ile mi kargo ile mi yolladınız?

3- yurt falan konaklama hakkında bilgi!

belirteyim bu arada VU Kaunas Faculty of Humanities kastetiğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.