Şimdi Ara

VIN WIFI AIRTIES --- TPLINK -- DRAYTEK -- ZYXEL -- KABLONET MODEM (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
49
Favori
87.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elden 5650 aldım, güvenilir satıcı. Teşekkürler...
  • 5650 torrent özellikli modeli, 3tb hard diski tanıyormu, modemlerin bittorent özeliklerinde harddiskin boyutu önemli mi ?
  • Maksimum 1.5 tb veya 2 tb tam emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • 5650 nın torrent indiren versiyonu ntfs formatlı Disk ile çalışıyor mu?
    Bir de tivibu kullanımı için özel bir ayar yapmam gerekir mi? Tak kullan çalışır mı?
    Ayrıca elinizde kaldıysa kargo ücretsiz {ankara} olacak şekilde sanalpazar ilanı açar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 28 Ekim 2014; 19:27:27 >
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    pm ile cevap yazdım.

• hocam bu 5650tt v3 ün dış görünüşü v1 gibi mi v2 gibi mi? yada daha mı farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockHolmes. -- 31 Ekim 2014; 1:56:53 >
  • SherlockHolmes. kullanıcısına yanıt
    Dış görünüşlerde fark yok yani hepsi aynı kavağın kaşığı :). Sadece yazılım farklı, ttnet'in verdiklerinde torrent arabirimi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

hocam bu 5650tt v3 ün dış görünüşü v1 gibi mi v2 gibi mi? yada daha mı farklı

V2 ve v3 aynı ufak kasa v1 farklı kasada

• quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

hocam bu 5650tt v3 ün dış görünüşü v1 gibi mi v2 gibi mi? yada daha mı farklı

V2 ve v3 aynı ufak kasa v1 farklı kasada

peki teşekkürler cevap için.

hayırlı satışlar
  • Bende arkadaştan Airties 5650 almıştım.Uygun fiyat ürünler.Kendisi de güvenilir birisi.Teşekkürler.İyi forumlar.
  • Kutusuz aldığım 5650 2 gün önce elime ulaştı şuan sorunsuz.Tekrar teşekkürler hayırlı satışlar.
  • Takip. Hayrılı Satışlar.

• AIR 5650 4 PORTLU 300 MBPS KABLOSUZ USB HOST TORRENT VDSL ADSL MODEM alındı. tarafından kargo bekleniyor....
  • Bana 5760 sata bilirsin ama fiyatın bize uygun değil fiyat yazıp işine balta vurmayacağım pm at son fiyatı sıfır faturalı faturasız sanalpazar vs.

hayırlı işler.
  • Güvenilir satıcı

• forumda dolanırken gördüm ,airtiesi bütün cihazlarıyla ilgili sorusu olan varsa burdan yardımcı olurum, ona göre istek yapabilirsiniz satıcıdan alırsınız :)
  • Elden almak istesek pazar gunu alabilir miyiz yeriniz nerdedir, sanal pazar linki ve telefon pm atar misiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AIRTIES 4400 alınmıştır...
  • Bir adet sıfır Airties Air5650 aldım. Buradaki yorumlar üzerine güvenerek parayı banka havalesi ile yaptım. Oktay Bey havaleyi alır almaz mesaj attı ve bir iki saat içinde ürünü kargoladı. Sıfır jelatinli paket geldi. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.