Şimdi Ara

Vindictus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir leagle of legends oyuncusu olarak alternatif bir oyun arıyordum. Önceleri bu oyunu oynamıştım ama o zaman lol oynamıyorum şimdi lol tecrübesiyle oynamak istiyorum.

Oyun hakkında kısa bilgi veren olabilir mi ? Oyuncu sayısı ne kadar. Gerçek parayla alının itemler pahalımı vs.vs.vs.

Veya bu tarz levelli oyunlar oyunlar önerebilirsiniz xD

• lol tecrübesiyle bu oyunu oynamak xDe

Lol ile alakası olmayan bir oyun oynayacaksın solo zindanlardan sıkılıp bırakırsın metin2 başla bence
  • Lol ile alakası olmayan bir oyun.

Pve contenti bol olan, boss mekanikleri hoş, karakter mekanikleri hoş olan bir oyun. Open world değil zindan sistemli fakat oyun pve sevenler için 10 numara, oyunda en zevk veren şey ortalama bir atack power yapıp raid bosslarını sololamak. Kimi 20dk kimi 40dk. Tabi mekanikleri biliceksin alıştırma yapcaksın falan. Nontarget oyun yeteneğe Bakıyor. Pvpsi mevcut ama güzel değil, oyuncusu çok ki sezon 3 geliyor yazın onu bekleyenler Bıraktı biraz, yazın s3 den sonra uçar bu oyun ki şuan bile fena oyuncu var. Istiyorsan türk de bol. Bana uzak olsunlar tabi. Gerçek para ile alınanlar aşırı Pahalı değil ama onları kafaya takma p2w değil pyun genel de kozmetik şeyler. Tabi önemli eşyalar da var ama öyle direk +10 item falan veren yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol ile alakası olmadığımı kastım ilk defa online olarak lol oynadım onu demeye çalıştım.

peki şöyle item sıralaması felan var mı en yüksek en güçlü şunlar felan. Oyundaki en güçlü canarvar örneğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majare

lol ile alakası olmadığımı kastım ilk defa online olarak lol oynadım onu demeye çalıştım.

peki şöyle item sıralaması felan var mı en yüksek en güçlü şunlar felan. Oyundaki en güçlü canarvar örneğin

Itemlar da + sistemi var. Max level 85 fakat suan Max itemlar 80 level. 80 lvl itemlar tabi ki en güçlüsü ama + da önemli genelde +10 80 lvl silahı yetiyor. Max +15 var.

Canavar olayıda böyle raid bossları getiriyorlar. Seviyeye göre boss da zorlaşıyor tabi. KR mi CN mi ne versiyonu bizden 4-5 ay ileride belki daha fazla, onlarda sezon 3 Çoktan var ve sezon 3 de yeni bir sürü raid gelmiş durumda. Hepsinin mekanikleri farklı sana bağlı kolay kesip kesmemek tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: Majare

lol ile alakası olmadığımı kastım ilk defa online olarak lol oynadım onu demeye çalıştım.

Itemlar da + sistemi var. Max level 85 fakat suan Max itemlar 80 level. 80 lvl itemlar tabi ki en güçlüsü ama + da önemli genelde +10 80 lvl silahı yetiyor. Max +15 var.

Canavar olayıda böyle raid bossları getiriyorlar. Seviyeye göre boss da zorlaşıyor tabi. KR mi CN mi ne versiyonu bizden 4-5 ay ileride belki daha fazla, onlarda sezon 3 Çoktan var ve sezon 3 de yeni bir sürü raid gelmiş durumda. Hepsinin mekanikleri farklı sana bağlı kolay kesip kesmemek tabi

Sağolasın verdiğin bilgeler için. Ancak seni biraz daha soru bombardımına tutucam :=)

Öncelikle Evie(scythe ) oynamaya başlarım Skill olayını çözdüm. İtem olaylarında çözmek üzereyim. Ancak nasıl para kasılacağını öğrenemedim. + sistemi var diyorsun ama bunlarda patlama sistemi var mı yoksa itemleri topladıktan sonra +15 kadar gider misin ? aklıma geldik gene yazarım buraya :d

• Majare kullanıcısına yanıt
    Oyunda en büyük dorun para zaten. Ben hayatımda bir oyunda bu kadar paranın değerli oldugunu görmedim. Adamlar 100coin in bile lafını yapıyor düşün. 1k -10k bunlar çok yüksek para oyunda. Mesela +10 80lvl silah 35-40m.

+3 e kadar kesin geçiyor. Sonra Düşüyor %75 %50 %25 şeklinde hani. Tam hatırlamıyorum ama +9 mu ne sonrasında fail olursa item patlıyor. Fakat mağazada bir ürün var. + basarken koyuyorsun fail olursa itemın patlamıyor olan rüne oluyor. P2w gibi gözüküyor dimi ama değil. Çünkü eu yöneticileri şuan da vindictus yönetimi'nde olanların arasında en iyisi. Na,Cn,KR hep bot.gold sellerlar ile dolu. Eu temizledi alayını. Ve Eu çok güzel eventler yapıyor. Mesela Arisha ilk çıktığında adam bir event yaptı süperdi. Ben kaçırdım ama aslında vardım ama sonra oyunu bırakmıştım itemlar kullanma süresi vardı, geçmiş süreleri. +10 a direk basma scrollu verdi. Bide Yıldız olayı var, Max 5 Yıldız, itemın kalitesi. Craft ederken senin mesela weaponsmith kasmışın maxlamışın diyelim senin craft yapacağın silahın yıldızı daha yüksek oluyor, weaponsmith kasmadan craftlayanın genel de 1 yada 2 yıldız oluyor. Yıldız ne kadar yüksek ise itemın statları da yükseliyor önemli tabi.

Edit: para nasıl kasabilirsin olayını tam bilmiyorum ama b,faz Şanslı olman lazım. Item Düşüyor ya üzerine gelince altında market price yazar. Yüksek ise markete koy öyle yaparsın. Dungeonlarda ore mine oluyor bazı köşelerde. Onları mine bomb ile kır. O oreleri sat biriktir 100 stack yap sat. 60 dan sonra kaliteli raidler çıkıyor günde 1 defa Yapılıyor. Şanslı isen rare drop düşürürsün satarsın çok para ediyor onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 12 Nisan 2015; 9:58:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs serverları?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyw çok sağolasın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.