Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hah tekrar bağlanabildim veeee göreve başlarken attı gene şimdide karakterime level 1648646468 falan dedi bağlanırken ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 16 Eylül 2010; 7:42:53 >
  • Beyler kanada bloklumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Beyler kanada bloklumu

değil
  • oynayanlar şu anda patch sizdede mi bu kadar uzun sürdü. 3 saat oldu hala şu kahrolası en i indiriyor.

Edit : Takıldı iptal ettim tekrar yapıyorum.

Edit : 2 Evet Gene %35 civarlarında ene geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 16 Eylül 2010; 17:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

oynayanlar şu anda patch sizdede mi bu kadar uzun sürdü. 3 saat oldu hala şu kahrolası en i indiriyor.

Edit : Takıldı iptal ettim tekrar yapıyorum.

Edit : 2 Evet Gene %35 civarlarında ene geçti.

okadar değildide genede yavaştı

eastta olan varsa merianna nickine pm atsın laglaya laglaya kasalım
  • İp değiştirdim.Canada iplen girdim.

Şu ipden şu ip ye geçtin. Pingin şu. dedi. karakter ekranindaym. karakterimi seçtim.Karakterden dünyaya bağlanıtyor diyor baglaniyoda baglaniyo :D
  • Yemeğe giderken patcherı açmıştım, geldiğimde patch yapmayı bitirmişti.

Yaklaşık 15 dakikadır oyundayım.

Vindictus(Mabinogi Heroes)

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Yemeğe giderken patcherı açmıştım, geldiğimde patch yapmayı bitirmişti.

Progziyi nasıl hallettin hocam?

• SocksChain + Proxifier
  • quote:

SocksChain + Proxifier

tamam saol
  • DarkestEarth Konuyu Açan Sen Olduğuna Göre :D msn Grubuda urmak Sana Düşer
  • Bu arada East serverındayım.
  • paketi nasıl yüklediniz?
  • quote:

Slm , aynı yöntemi ordaki resimlerdeki gibi uygulamaya çalışıyorum ama olmuyor. Ya windows 7 uyumsuz programlar , yada ben salakladım iyicene.

SocksChain de resimdeki Menü yok, onun yerinde başka bir isim var ve o da malesef pencerede açılmıyor ne kadar tıklasam ve beklesemde.
    2.cisi Proxifier da .exe leri vs listelemiyor bende. Yani ne denediysem olmadı. Acaba bu programlar vista yada xp uyumlu mu? Aseref ten rica edip aldığım programları da kurdum fakat sonuç aynı. Fikri olan var mı acaba? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Slm , aynı yöntemi ordaki resimlerdeki gibi uygulamaya çalışıyorum ama olmuyor. Ya windows 7 uyumsuz programlar , yada ben salakladım iyicene.

SocksChain de resimdeki Menü yok, onun yerinde başka bir isim var ve o da malesef pencerede açılmıyor ne kadar tıklasam ve beklesemde.
    2.cisi Proxifier da .exe leri vs listelemiyor bende. Yani ne denediysem olmadı. Acaba bu programlar vista yada xp uyumlu mu? Aseref ten rica edip aldığım programları da kurdum fakat sonuç aynı. Fikri olan var mı acaba? teşekkürler.

aynı sorun bende de var .benimde win 7 ve o resimdeki menü yok programda.

• @disorderpunk , suan tam bulundugun noktadayim 4 saaten beri ugrasiyorum, basim catlamak üzere, sockschain de sorun yok ama proxifier beni cildirtmak üzere, calistirdigim an herhangi bi siteye baglanmiyor, sockschain calismiyor, sockschain de daha önceden buldugum proxyler calismyior görmüyor bi sekilde (test failed), fikri olan var mi?
  • Ben oynamak için girmiyorum bir göz atıp çıkıcam. Oyun arama problemim yok iyiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

quote:

quote:

aynı sorun bende de var .benimde win 7 ve o resimdeki menü yok programda.

bende denedim programlari, muhtemeden resimdeki programin, indirdigimiz programin versiyonu ayni degil.

• quote:

quote:

Hocam eskiden kullandığım bir program olduğu için Samet(BelieveMe)'in açtığı konuya bakmamıştım, şimdi baktım anlattıkları benim yaptıklarımla aynı.Eğer sizde Proxy Manager seçeneği yoksa çorap şeklindeki simgeye tıklayın eğer çorap şeklinde simgede yoksa siz yanlış programı indirmiş olmalısınız.

Not:Windows 7 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 16 Eylül 2010; 19:19:30 >

• düzgün vpn bulabilen varmı demin bitane beleşi kurayım derken mavi ekran verdi hatta hatta sağda küçük bi pembe kare bile çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 16 Eylül 2010; 9:21:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.