Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mexaton

aynen.
  • Başım ağrıdı artık :) DNS ayarları değiştirdiyseniz yada C:\Windows\System32\drivers\etc Hosts dosyasını editlediyseniz o da sorun çıkarabilir sanırım.

Eski versiyon çalışan SocksChain ve proxifier paylaşırsanız çok hora geçer. Çünki gerçekten çıkmaz sokakta gibiyiz artık. teşekkürler. (bu seferde socks calışıcak, proxifier beklendiği gibi çalışmıcak sanırım) :p kolay gelsin teşekkürler bilgiler için.

Canlı stream isteyenler varsa >http://www.justin.tv/catreina

çok saol @nigmare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 16 Eylül 2010; 19:48:25 >
  • sockschain'i paylasabilirim yanliz upload bana ait degil o yüzden anti-v ile taramanizi öneririm burdan indirebilirsin. adresteki "-" isaretini silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigmare -- 16 Eylül 2010; 19:46:08 >
  • Bendeki versiyon;SocksChain 3.153

Google'dan aratın rahatlıkla bulursunuz.
  • çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Bu seferde proxifier exe leri görmüyor , en son versiyon var. EU da görüşmek üzere :)
  • aol la giriliyor buarada ama lag var genede bakalım düzeltebilcemmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Bu seferde proxifier exe leri görmüyor , en son versiyon var. EU da görüşmek üzere :)

Evet bendede sorun çıkarmaya başladı.
  • west te ve east te verdiği hatalar neden farklı?
  • 1.50 saat bakım diyor harika tamda çözüyordum
  • Bende lag 0 diyebilirim fakat dungeona parti ile girince acayip lag oluyor.

Bu arada oyunu bakıma aldılar yine, 1.5 saat sürecekmiş.
  • aol ile girmiyor az önce sayfada login olmaya calisirken bu bu ip banlanmistir dedi.
    bu arada @Juvixted kullandigin proxyi playlasabilirmisin ? benim bulduklarimin hic birni proxifier kabul etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigmare

aol ile girmiyor az önce sayfada login olmaya calisirken bu bu ip banlanmistir dedi.
    bu arada @Juvixted kullandigin proxyi playlasabilirmisin ? benim bulduklarimin hic birni proxifier kabul etmiyor

Bence biraz araştırıp sende bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigmare

aol ile girmiyor az önce sayfada login olmaya calisirken bu bu ip banlanmistir dedi.

aol ile girdiğimi kanıtlarsam kaç milyar verirsin
  • Son 20 Dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Son 20 Dakika

oyundaki nickin ne bide serverın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobHalford

quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Son 20 Dakika

oyundaki nickin ne bide serverın

West WOLFF-WOLFS. Yeni hesap aldım şimdi.Easte başlıcam.

Edit: Zaman Doldu.Oyun AÇılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 16 Eylül 2010; 22:03:00 >
  • Açıldıııııııııııııııııııı
  • ilginç aolla easta giremiyorum ama lag durumu iyi gibi en azından ip sapıtmıyor 5dkda bi
  • AOL yüklü fakat nasıl yapıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.