Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

58954433630045A98573

• Tam 170 msli bir us ipsi buldum. Hevesle girerken offlnie olduğunu gördüm. Şu anda o ip ileyim normalden hiçbir farkı yok.

Edit : Tam olarak ne zaman açılacak oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 17 Eylül 2010; 11:30:11 >
  • Bende Proxifier Çalışmıyor. Açtığım Zaman İnternetim Gidiyor.Hiç bir pencereyi görmüyor. Bağlantı görmüyor.

Edit: En geç 27 Dakika içinde açılır diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 17 Eylül 2010; 11:34:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Bende Proxifier Çalışmıyor. Açtığım Zaman İnternetim Gidiyor.Hiç bir pencereyi görmüyor. Bağlantı görmüyor.

Yerel Ağ (LAN) Ayarlarından Proxy Sunucusunu iptal etmen gerekiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Bende Proxifier Çalışmıyor. Açtığım Zaman İnternetim Gidiyor.Hiç bir pencereyi görmüyor. Bağlantı görmüyor.

Hepsini denedim. Olmuyo. SOn 10 Dakika

Edit: Zaman Doldu.Her zaman ki gibi verdikleri süreden 10-15 Dakika geç açacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 17 Eylül 2010; 12:02:10 >

• quote:

quote:

quote:

Hepsini denedim. Olmuyo. SOn 10 Dakika

Edit: Zaman Doldu.Her zaman ki gibi verdikleri süreden 10-15 Dakika geç açacaklar.

O zaman format atabilirsin.

• Şu ip leri bide bizle paylaşsanız gerçekten çok güzel olucak =) IP bulamıyorum hiçbiyerden sockschain de çalışmıyor o kadar uğraşmama rağmen.
  • Dediklerine göre 13 Dakika kaldı.

Not:30 Dakka geçikebilir iyomuş.Görmemeişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 17 Eylül 2010; 12:17:56 >
  • Açıldı.
  • yaw birinis saglam bi yontem verin oynayalim bizde :d. nasil baglanacaz adim adim anlatin.
  • Patch gelmiş.

Sametin Proxy anlatımını ilk mesaja ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 17 Eylül 2010; 12:27:23 >
  • Proxifier'la aynı işlevi gören başka program var mı?
  • Bilmiyorum olabilir. Bu arada oynadım bir 15 dakika. Zevkli gibiydi ama çok sarıcı bir yanı yok gibi de. Zaten atıp duruyor dungeonlara girerken. Çok da heves etmeyin yani oynayacağım diye.

Ayrıca Continenth of the Ninth'in yanından bile geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 17 Eylül 2010; 12:51:43 >
  • quote:

Aynı fikirdeyim.Şu an piyasada bu tarz dungeon ve Non-Targeting sistemli oyunlar arasından C9 gibi zevkli olan bir oyun olduğunu sanmıyorum.Zaten C9 haricinde parti kurup dungeona girilen oyunlara hiç ısınamadım fakat C9'u da oynayamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Aynı fikirdeyim.Şu an piyasada bu tarz dungeon ve Non-Targeting sistemli oyunlar arasından C9 gibi zevkli olan bir oyun olduğunu sanmıyorum.Zaten C9 haricinde parti kurup dungeona girilen oyunlara hiç ısınamadım fakat C9'u da oynayamıyoruz.

Wow hepsini öldürür ama non target değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 17 Eylül 2010; 13:17:02 >

• Yok ya bu iş yatar. Size koaly gele. Avrupa sunucusdnda görüşürük.

AAD7B785F8EB4675A1CD
  • yok arkadaş bayıyo harbiden uğraşamıcam bende :)
  • quote:

Bilmiyorum olabilir. Bu arada oynadım bir 15 dakika. Zevkli gibiydi ama çok sarıcı bir yanı yok gibi de. Zaten atıp duruyor dungeonlara girerken. Çok da heves etmeyin yani oynayacağım diye.

Grafikleri gerçekçi yapcam diye batırmışlar resmen. Oyunu denemek isteyen varsa 75 kuruşa Spicevpn.com'dan 1 günlük üyelik alıp denesin, sonra proxyle uğraşsın. Emekleriniz boşa gitmez en azından.
    C9'da üyelikler silinmeseydi keşke..

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Bilmiyorum olabilir. Bu arada oynadım bir 15 dakika. Zevkli gibiydi ama çok sarıcı bir yanı yok gibi de. Zaten atıp duruyor dungeonlara girerken. Çok da heves etmeyin yani oynayacağım diye.

Grafikleri gerçekçi yapcam diye batırmışlar resmen. Oyunu denemek isteyen varsa 75 kuruşa Spicevpn.com'dan 1 günlük üyelik alıp denesin, sonra proxyle uğraşsın. Emekleriniz boşa gitmez en azından.
    C9'da üyelikler silinmeseydi keşke..

Grafikleri bir sorun yok aslında baya güzel.

• Oyunu lagdan ıvır zıvırdan deneyemedik ki :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.