Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyeye kapalı olmicak sitesi war facebookda bile yazıyor avrupaya gelcek diye bu yıl
  • Oyun OB'ye Geçti.[Amerika Sunucusu]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Arkadaşlar Oyun Denemeye Değer mi Proxy olayını bir şekilde hallederim oyunu öneriyorsanız indireceğim

Oynamadım ama denemeye değer olduğunu düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Aol yönetimini denedim iyi bir proxy bulamayınca, ne yazık ki tüm ipler banlanmış fakat yeni bir yöntem keşfettim şimdi rahatlıkla oynayabiliyorum. Yöntemi sizinlede paylaşayım hemen.
    Aol kapalıyken Vindictus'un sitesine giriş yapıyoruz kullanıcı adı ve şifremizle yanlız oyunu başlatmıyoruz. Sonra Aol'u açıyoruz giriş yapıyoruz. Arından oyunu açıyoruz ve sorunsuzca bağlanabiliyoruz. Banlı iplerin kontrolünü site üzerinden yaptıkları için oyunda tekrar kontrol yapmamışlar ve problemsiz şekilde giriyor. Yanlız ufak bir mesaj veriyor, farklı ipler üzerinden bağlandığımız için oyuna girişte 10 dakika MailBox veya benzeri servisleri kullanamıyoruz :).

Saygılarıma.
  • Ya benim bi' kaç sorum olacaktı=>
    1. Ben ProxySwitcher kullanıyorum. IP'mi Canada, Mexico ve United States olarak ayarlıyorum fakat Vindictus'a girerken "Disconnect from server delayed" diye uyarı gönderiyor. Sorum şu: Acaba Vindictus'a girebilmek için sadece IP değiştirmek yetmiyor mu?
    Bilgi: ProxySwitcher, ShockChain ve Proxifier ile aynı işi yapıyor daha çok IP buluyor; ayrıca "özel", "güvenli", "tehlikeli" diye ayırmalar yapıyor. Lazım olanlara tavsiye ederim

2. AOL ile gerçekten bağlanılabiliyor mu?

3. Ya da bana kesinlikle işe yarayan bir uygulama gösterirseniz minnettar kalırım

4. Bildiğiniz gibi Open-Beta açıldı. Acaba bu Open-Beta için de Key(anahtar, şifre) gerekiyor mu?

Cevaplarınızı bekliyorum

Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar...

• Tamam oldu! Girmeyi başardım!
    AOL kullandım.
    Şu adresteki şeyleri uyguladım:
    Burdan bakın ve yapın oluyor...
    Donma fazla yok gibi...
    İlk girdiğimde Dungeon'a girerken bağlantı kesildi ama ikinci denemem başarılı oldu
    Şimdi oynuyorum 2. seviyedeyim

Karakter seçimi gelince şok oldum ya
    Karakterimi seçtim filmi izledim görevlere başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceceli -- 16 Ekim 2010; 11:50:07 >

• mrb arkadaslar fazladan keyi olan varmı ip banlı oldugunu bilmiyordum indirdim giremedim arastırınca banı ogrendım yazık oldu oakdar bekledım...
    fazla kyi olan varmı acaba pm atabilirmisiniz? birde key oluncaoyuna girebilcekmiyim yoksa extra gene prox. ayarları yapmam gerekiyormu ?
  • @SworderDante
    Devamı yok videonun. En sonda girdiği site, IP adresini gösteriyor sadece...
    Ama ben ekstra olarak ProxySwitcher kullanıyorum
    Buradan ProxySwitcher Standart'ı indirebilirsin...
    Galiba, proxy işini kendimiz ayarlamamız gerekiyor.. (bence ProxySwitcher güzel bir program onla deneyin)
    En başta proxy adresini Canada, United States ya da Mexico (United Kingdom oluyor mu bilmiyorum) yap. (Bunu hızlı bi' IP bulana kadar tekrarla)
    Sonra da videoda anlatılanların aynısını uygula.. Bu kadar..
    Ayrıca key falan gerekmiyor, bu, open-beta
    Daha da ayrıca, oyun o kadar da güzel değil, diğer oyunlardan farkı; çevredeki nesnelerle oynuyorsun vb. vb.

IP'nizi bu siteden kontrol edebilirsiniz...
    Oyunu oynamıyorum sıkıcı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceceli -- 25 Ekim 2010; 12:21:18 >

• start a basınca dc diyo bendemi bi sorun var yoksa __
  • Arkadaslar oceceli kardeşimin verdiği linkteki video yu proxifier işlemleri bitene kadar aynen uygulayın..Stone kardeşimin de dediği gibi siteye giriş yapın daha sonra AOL 9.5 e giriş yapın daha sonra oyun sitesinden east yada westi seçip oyuna girin..1mbs ile bağlandıgımdanmı bilmiyorum ama parti ile girdiğimde oluşan lagtan baska hiçbir sorun yok su anda 21 lvl oldum..
  • Yalnız, bendeki AOL Desktop; yani AOL 9.5 değil.
    Ben AOL 9.5 ile denemiştim; ama aynı değildi...
    Videoda adamın anlattığı AOL Desktop

Hehe biraz karışık oldu
  • Selam arkadaslar Fazladan open beta key i olan varsa bi pm atablr mi ? bi sekilde ulassn ltfen yha denemeyi cok istiyorm
  • Pek benim seveceğim tarzda bir oyuna benzemiyor
  • Key filan geremiyormus Girdm oyuna sonunda ama bakıma girdi... SSsans olsa zaten
  • Arkadaşlar AOL da Ping sorununu nasıl halledecez bileniniz varmı?Party deyken oynanmıyor oyun.
  • AOL daki lag sorunu bendede var ama bunu dert etme..playerliğin sağlamsa solo yapılamayacak battle yok..ilk basta polo bear için hayyatta solo kesilmez demiştim ama su anda canını son bara kadar getirebiliyorum..Azimle zıcan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: texasforum

AOL daki lag sorunu bendede var ama bunu dert etme..playerliğin sağlamsa solo yapılamayacak battle yok..ilk basta polo bear için hayyatta solo kesilmez demiştim ama su anda canını son bara kadar getirebiliyorum..Azimle zıcan...

playerlik sağlamda abicim ben party yapmak istiyorum.Binicem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacı.Videolarını izliyorum bir adamm zincirle boss u düşürüyor.diğerleri yardırıyor valla özeniyorum HA

• Zevk meselesi ama solo bence 10 kat daha zevkli parti halinde kuru atacktan ibaret oluyor..Enerji yetmiyor..Hep enerji dolmasını bekliyosun..Ama soloda öle değil işte..İllaki parti diyorsan EU için 2011 başı die tahminler var..
  • PvP si nasıl denediniz mi?
  • EU sunucusu açılmadı mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.