Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyeye kapalı olmicak sitesi nezaman gelecek bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

EU sunucusu açılmadı mı?

2011 başlarında açılacak diye biliniyor.
  • Up!!
  • Herşeyi yaptım videodaki gibi aynı ama "This IP/location has been banned for suspicious activity. If this is a public location or if you believe this has occurred in error, please contact Customer Support using this form. vindictus" dedi start game dediğimde AOLden...
  • beyler fazladan key kaldıysa banda bi gönderebilirmisiniz
  • AOL üyelik alamıyorum ya off kullanılamıyor hatası veriyor
  • non target sistemini hiçbir zaman beğenmedim beğenmeyeceğimde.Dynasty warriors u hiç beğenmedim.Ama divine souls güzeldi.Non target oyunlar içerisinde bence en güzeli Divine Souls.
    Biri çıkıpta adam gibi bir oyun çıkartmayacak guild wars 2 yi bekleye bekleye paslandık.
  • AOL üyeliği alamıyorum biri yardımcı olsun lütfen
  • arkadaşlar bu oyuna nasıl giriş yapabilirim proxy degiştirme olayı bende işe yaramadı hep türkiye gösteriyor sanırım modemimden dolayı direk ayarı modeme giriş yapmam gerekli...
  • hiç bişi anlamadım ya oyuna girebilmek için illa proxy ip mi değiştiricez ?
  • Bir kişi rehber hazırlasın bence :)
  • ya browserdan accaunt u giriyom west yada east server startlıyom oyun açılıyo ama start game basınca login olmuyor ?
  • Ben eu serverinin açılmasını bekliyeceğim güzel bir oyuna benziyor.
  • arkadaş hotspot shieldden us sunucu buluyorum ancak kısayolundan acıp ıd pw girme ekranında hiç bir işe yaramıyor nasıl giriş yapacagız...

sayfayı yenile dedigimde çalışır duruma geldi arkadaşlar... patch ekranı da geldi ben bir oyunu deniyeyim sonra açıklarım...

oyun açıldı ancak gemili ekranda start game dedigimde direk disconnect oluyorum oyundan bi giremedim öfff yaaa.

resmi atıyorum gemili ekran ile ilgili olanı...

Büyük Resim İçin Burayı Tıkla
     Vindictus(Mabinogi Heroes)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 18 Kasım 2010; 16:26:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

arkadaş hotspot shieldden us sunucu buluyorum ancak kısayolundan acıp ıd pw girme ekranında hiç bir işe yaramıyor nasıl giriş yapacagız...

sayfayı yenile dedigimde çalışır duruma geldi arkadaşlar... patch ekranı da geldi ben bir oyunu deniyeyim sonra açıklarım...

oyun açıldı ancak gemili ekranda start game dedigimde direk disconnect oluyorum oyundan bi giremedim öfff yaaa.

evet aynı şey bendede oluyo direk start game ekranında disconnet veriyo

• 2-3 seferdir SocksChain+Proxifier ile giriyorum lag fazla olmuyor ama interneti mahvediyor. Ne zaman çıkacak yahu? 2010'un son çeyreğine gireli haftalar oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpTraum

quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

arkadaş hotspot shieldden us sunucu buluyorum ancak kısayolundan acıp ıd pw girme ekranında hiç bir işe yaramıyor nasıl giriş yapacagız...

evet aynı şey bendede oluyo direk start game ekranında disconnet veriyo

bende de aynı sorun vardı.Oyunun resmi forumuna sordum.Amerika ve Kanada dışından oynadığın içinmiş.Kısaca oyunu boşa indirmişsin benim gibi.Avrupa'ya çıkmasını bekleyeceğiz başa gelen çekilir

• Vay bee bende mal gibi kayıt oldum oyunu indiriyordum meğer amerika dışında girişi yasakmış. Ne saçma ya ama bana kayıt olurken hiçbirşey söylemedi. İnsan bi uyarı verir lokasyon sorar amerikada değilsen boşuna kaydolma der!!! Niye kayıt sırasında böyle bir uyarı koymamışlar mal bu herifler bence!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Vay bee bende mal gibi kayıt oldum oyunu indiriyordum meğer amerika dışında girişi yasakmış. Ne saçma ya ama bana kayıt olurken hiçbirşey söylemedi. İnsan bi uyarı verir lokasyon sorar amerikada değilsen boşuna kaydolma der!!! Niye kayıt sırasında böyle bir uyarı koymamışlar mal bu herifler bence!!!!

''To register for a Nexon Passport, you must live in the United States, Canada, and Oceania. Access to Nexon America games is not supported outside these regions.''

Keşke bir okusaydın
  • Evet okumamışım :( ama kırmızıyla yazmaları lazımdı gözüme çarpmamış hiç:)

Direk sildim valla yapacak birşey yok grafikleride şahaneymiş aslında:(

http://forum.nexon.net/Vindictus/forums/thread/5709633.aspx
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.