Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elinde key olan varsa verebilir mi.sidmiden teşekürler
  • Bende bir deneyeyim oyunu bakalım
  • arkadaşlar bu oyun ingilizce çıktımı sadece proxy emi oynanıyor bi açıklayabilecek arkadaş varmı acaba
  • oyun ingilizce, ve sadece proxy ile oynanir.
  • arkadaşlar oyunu nerden indirebilirim bide proxy ayarlar vs nasıl yapılıyor daha önce kulanamdım pm yle veya başka şekilde yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı şimdiden teşekkurler
  • pardon arkadaş baya detaylı güzel anlatmış ellerine sağlık çok çok teşekkurler şimdi sıra client i indirmeye geldi indirdikten sonra denerim
  • bi arkadaş yardımcı olabilirmi o siteden 50 tane proxy denedim hepo authen den sonra hata veriyor
  • oynadım ve sildim mmorpg yle alakası yok sanki single oyunun online kısmı gibi room tarzı oyun vur kır skill kulanım yok sanırım mızrak attıyorsun grafik dışında pek bir şey göremedim
  • arkadaşlar oyunun max leveline ulaştım istediğiniz her konu hakkında soru sorabilirsiniz.
     Vindictus(Mabinogi Heroes)

PM veya burdan karakterlerden sadece Lann oynadım o yüzden karakter hakkındaki sorularınız Lann dan olsun lütfen.
  • ben şuan indiriorum kesan sendemi aynı sistemle bağlanıyosun oyuna .Lag sorunu oluyomu çok birde pvp sistemi ne durumda
  • Rakion , gunz tarzi bir oyun galiba bu dogrumudur ?
    Kisitli class,karakter düzenleme, basit arayüz,hizli oyun , direk dungeon seç arklarini topla gir temizle , level al yeni şeyler al gir ayni şeyi 100 kere daha yap tarzi midir ?
    edit:non target madem okçu var mi ? varsa FPS cam'e geçiş saglanabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 9 Ocak 2011; 1:34:38 >
  • yanlış anlamadıysam hep aynı mekanda kasabada sahilde takılıosun ve sadece değişik dungeonlar görüosun bumuydu yani o kadar övdükleri oyun pöf ya TERA gel artık
  • quote:

Rakion , gunz tarzi bir oyun galiba bu dogrumudur ?
    Kisitli class,karakter düzenleme, basit arayüz,hizli oyun , direk dungeon seç arklarini topla gir temizle , level al yeni şeyler al gir ayni şeyi 100 kere daha yap tarzi midir ?

aynen oyunu özetlemişsin 3 klas vardı sonradan değişiyorsa bilmem 1 tane bildiğin tank 1 tane nesneleri havaya kaldıran mistik gibi klas ötekini hatırlamıyorum oyun o kadar basit o kadar anlamsızki aynen dediğim gibi bi single oyunun online kısmını duşunun aynen öyle tam bi mmo diyemem ama harbi grafiklere hayran kaldımda o kadar kısıtlı mekan yapıldığında zor olmassa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 10 Ocak 2011; 12:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulidin

ben şuan indiriorum kesan sendemi aynı sistemle bağlanıyosun oyuna .Lag sorunu oluyomu çok birde pvp sistemi ne durumda

Lag sorunu teksen sorun olmaz ama party ile girdiğinde olması muhtemeldir bende 1mbit bağlantı var lag olan party olması ihtimali %50 adamlar amerikadan bağlanıyor ama türk olursa lan ile counter oynamak kadar seri.Pvp oyunda yok ama orjinalinde bayrak kapmaca eventi içinde mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: sulidin

yanlış anlamadıysam hep aynı mekanda kasabada sahilde takılıosun ve sadece değişik dungeonlar görüosun bumuydu yani o kadar övdükleri oyun pöf ya TERA gel artık

4 farklı boat seni farklı bölgelere ışınlıyor.Evet oyunda tek kasaba var.Boss lar her dungeon icin farklı, her dungeonda yapman gereken bonus görevler var.Oyun övülmeli ama bu değil.Korede ki yapım gerçekten iyi 2 farklı şehir max lv cok daha fazla yeni karakter silahlar görevler dungeonlar Ama bu da oynanmaya değer grafikleri takım oyunu ve kombolar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 11 Ocak 2011; 17:24:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

Rakion , gunz tarzi bir oyun galiba bu dogrumudur ?

Okçu karakteri yok, oyunda kullanabildiğin mızrak-chain hook-mine bomb-small bomb-light of palala türü ikince silahlarda nişanlama sistemi var nişanlayıp atman gerekiyor.Oyunun kendi video alma sistemi var.Bir kere denedim sanki oyunu oynuyormuşcasına kaliteli oluyor videosuda.Ama cok yer kaplar onu ayarlayabilirsin daha az yer kaplaması için kalitesini düşürürsün falan.Sistemi özetlemişsin diyebilirsin ama bu oyunu oynamak için Non targeti sevmek gerekiyor.4 kisi boss a giriyorsun ama 2 kisi boss a dalıyor.Biri adamın ayağına çengel atıp düşürüyor.Dİğeri ışık bombası atıyor.Takım oyunu içerisinde sürdürünce o kadar kötü gelmiyor oyun.OYun çıkalı 1 yıl olmadı bile sanırım zaman geçtikçe oyun mükemmelleşicektir.
    Ayrıca kaç tane oyunda aşırı farklı şeyler var.
    Son Destan 40 lv den sonra aynı yaratıktan 16000 tane kes lv almak için başka yapıcağın bir şey yok.
    Silkroad yaratık kes 10000 tane veya şansın varsa giant,ks problemi
    Ayni şeyi 100 kere yapmana gerek yok çünkü dungeonlar lv alma hızına göre gayet fazla bana göre

• arkadaşlar oyun kapalı mı yoksa ben mi beceremedim girmeyi ???
  • Oyun açık aut... bilmem ne failed yazısı proxy nin o an için failed verdiğinden yani çalışmadığındandır.Arka Arkaya denerseniz girecektir.
  • heh ne güzel üyeliğim şimdi yeni şifre istedi yeni şifre yaptım aktivasyon kodu geldi aktif ettim tekrar yeni şifre istedi eski şifresini yazdım bu seferde günlük değiştirme hakkımın dolduğunu söyledi yeni üyelik almaya çalışıyorum system error gibi bir hatayla karşılaşıyorum bu konuda yardım edebilecek arkadaş var mı ??
  • SLMLAR Arkadaslar oyun ne zamandan berı acıktır daha oncelerı okuyamadım onun ıcın dırek sordum
    ve gercekten oynanmaya deger bır oyunmudur? bır kac bılgı verırsenız sevınırım
  • ah bi girebilsem bilgi veririmde
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.