Bildirim
Vindictus(Mabinogi Heroes) (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Avrupaya 2 Aralıkta geleceğini duydum kesin bir kaynak değil gerçi ama,kim bilir? -
-
@Treth, kanka süpersin, saol -
sağol treth -
Resimlerde izah edildiği gibi yapıyorum ama devamlı olarak "Authentication Failed" hatası alıyorum iki farklı hesap ile deniyorum olmuyor, çözüm yolunu bilen varsa yardım etsin lütfen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Parqual
Resimlerde izah edildiği gibi yapıyorum ama devamlı olarak "Authentication Failed" hatası alıyorum iki farklı hesap ile deniyorum olmuyor, çözüm yolunu bilen varsa yardım etsin lütfen.
seçtiginiz proxy adresi kullanıcı adı ve sifreye gerek duyuyordur. Diger adreslerden bırını deneyın. -
ben niye resimleri göremiyorum :S -
ben de göremiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Talonmaster
''To register for a Nexon Passport, you must live in the United States, Canada, and Oceania. Access to Nexon America games is not supported outside these regions.''
oyunun ilk sayfalardaki yorumlarında ''Türk IPlerine kapalı'' öyle vurgulanarak söylenmiş ki ben de sandım adamların sadece bize garezi var. Meğer ki Amerika Okyanusya ve Kanada harci herkese kapalıymış -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
seçtiginiz proxy adresi kullanıcı adı ve sifreye gerek duyuyordur. Diger adreslerden bırını deneyın.
Proxifier test ederken dikkat ediyorum "Authentication No" yazıyor bir çok adres denedim ama maalesef yinede sonuç alamadım :( -
Aşırı derece KAsan proxleri güncellemeden oynatmayan İyi Grafikli, konulu, göreve başlamak üzereyken DC veren İnsanı katil eden bir oyun:)Şu an için sorunlu oyunu Sildim PC den oyun single player tadında bir oyun bence oynamak için daha erken. -
Anlaşılan bir çözümü olmayan sorunun ve oynama şansı bulamadığım oyunun sonuna geldim, neyse artık yola devam. :) -
bu arada o alınan hatanın sebebını buldum kullanılan proxy calısmaz hale geldıgınde hata alıyorsunuz kullandıgınız ıp adresını degıstırmenız yeterlı. -
Sonunda 20 lvl oldum kendi craft setimi ve silahımı yaptım ama hala oyundan bişey anlamıyorum epey detaylı bır rehber lazım bu oyun ıcın.
-
quote:
Sonunda 20 lvl oldum kendi craft setimi ve silahımı yaptım ama hala oyundan bişey anlamıyorum epey detaylı bır rehber lazım bu oyun ıcın.
iyimiiş kullandıgın proxyi verirmisin ben hiç bulamıyorumda :S -
valla ben proxy ıkı gunde bır degsıtırıyorum
http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Socks5&ssl=&country=US&latency=&reliability=
bu lınkten bakıyorum 3 - 5 tane test edıyorum ılla bır tanesı calısır durumda oluyor en kotu 2 yada 3 gun calısır durumda oluyor 2 - 3 gunde bır degıstırerek devam edıyorum. -
quote:
valla ben proxy ıkı gunde bır degsıtırıyorum
http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Socks5&ssl=&country=US&latency=&reliability=
bu lınkten bakıyorum 3 - 5 tane test edıyorum ılla bır tanesı calısır durumda oluyor en kotu 2 yada 3 gun calısır durumda oluyor 2 - 3 gunde bır degıstırerek devam edıyorum.
saol gozum.
-
oyun tamamiyle türkelere kapali avrupa severi amerika severina da ayni siteden giris yapiliyor türklere kapali -
ben GrayF0x yum oyunda friend atin konusalim takilalim :d.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X