Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 lv olana kadar oynadım. Map yok.. sadece board var oradan dungeonlara gırebılıyorsun hepsı bu cok kısıtlı geldı oyun bana nedense.. sıkıldım yapabılecegın bır sey var levelıne uygun dungeona gır bıtır gel. dungeon dan sıkılırsan gıt balık yakala ben mı yanlıs oynuyorum yoksa bu oyun sadece bu kadar mı ?

Bu arada oyuna gıremeyenler ıcın ; ben sadece proxifier kullanıyorum.. hıc sorun yasamadan oynuyorum anlatayım bıraz belkı oynamak ısteyenlere yardımcı olur.

Vindictus(Mabinogi Heroes)

Small resim koymama ragmen resımlerı gostermıyor cok ılgınc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 26 Kasım 2010; 1:24:45 >

• Avrupaya 2 Aralıkta geleceğini duydum kesin bir kaynak değil gerçi ama,kim bilir?
  • rehberın devamı

resımler calısıyor fakat forum ıcınde gostermıyor. nedenını bılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 26 Kasım 2010; 1:26:51 >

• @Treth, kanka süpersin, saol
  • sağol treth
  • Resimlerde izah edildiği gibi yapıyorum ama devamlı olarak "Authentication Failed" hatası alıyorum iki farklı hesap ile deniyorum olmuyor, çözüm yolunu bilen varsa yardım etsin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

Resimlerde izah edildiği gibi yapıyorum ama devamlı olarak "Authentication Failed" hatası alıyorum iki farklı hesap ile deniyorum olmuyor, çözüm yolunu bilen varsa yardım etsin lütfen.

seçtiginiz proxy adresi kullanıcı adı ve sifreye gerek duyuyordur. Diger adreslerden bırını deneyın.
  • ben niye resimleri göremiyorum :S
  • ben de göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

''To register for a Nexon Passport, you must live in the United States, Canada, and Oceania. Access to Nexon America games is not supported outside these regions.''

oyunun ilk sayfalardaki yorumlarında ''Türk IPlerine kapalı'' öyle vurgulanarak söylenmiş ki ben de sandım adamların sadece bize garezi var. Meğer ki Amerika Okyanusya ve Kanada harci herkese kapalıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

seçtiginiz proxy adresi kullanıcı adı ve sifreye gerek duyuyordur. Diger adreslerden bırını deneyın.

Proxifier test ederken dikkat ediyorum "Authentication No" yazıyor bir çok adres denedim ama maalesef yinede sonuç alamadım :(
  • Aşırı derece KAsan proxleri güncellemeden oynatmayan İyi Grafikli, konulu, göreve başlamak üzereyken DC veren İnsanı katil eden bir oyun:)Şu an için sorunlu oyunu Sildim PC den oyun single player tadında bir oyun bence oynamak için daha erken.
  • Anlaşılan bir çözümü olmayan sorunun ve oynama şansı bulamadığım oyunun sonuna geldim, neyse artık yola devam. :)
  • bu arada o alınan hatanın sebebını buldum kullanılan proxy calısmaz hale geldıgınde hata alıyorsunuz kullandıgınız ıp adresını degıstırmenız yeterlı.
  • Sonunda 20 lvl oldum kendi craft setimi ve silahımı yaptım ama hala oyundan bişey anlamıyorum epey detaylı bır rehber lazım bu oyun ıcın.

• quote:

Sonunda 20 lvl oldum kendi craft setimi ve silahımı yaptım ama hala oyundan bişey anlamıyorum epey detaylı bır rehber lazım bu oyun ıcın.

iyimiiş kullandıgın proxyi verirmisin ben hiç bulamıyorumda :S
  • valla ben proxy ıkı gunde bır degsıtırıyorum

http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Socks5&ssl=&country=US&latency=&reliability=

bu lınkten bakıyorum 3 - 5 tane test edıyorum ılla bır tanesı calısır durumda oluyor en kotu 2 yada 3 gun calısır durumda oluyor 2 - 3 gunde bır degıstırerek devam edıyorum.
  • quote:

valla ben proxy ıkı gunde bır degsıtırıyorum

http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Socks5&ssl=&country=US&latency=&reliability=

bu lınkten bakıyorum 3 - 5 tane test edıyorum ılla bır tanesı calısır durumda oluyor en kotu 2 yada 3 gun calısır durumda oluyor 2 - 3 gunde bır degıstırerek devam edıyorum.

saol gozum.

• oyun tamamiyle türkelere kapali avrupa severi amerika severina da ayni siteden giris yapiliyor türklere kapali
  • ben GrayF0x yum oyunda friend atin konusalim takilalim :d.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.