Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapma ya ne yapalım varmı bıldıgınız gercekten cok guzel oyun paralı parasız olması onemlı degıl grafıkker skıller guzel olsun yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Yapma ya ne yapalım varmı bıldıgınız gercekten cok guzel oyun paralı parasız olması onemlı degıl grafıkker skıller guzel olsun yeter...

Bu oyun 1 yıl kadar süredir açık sanırım.Grafikleri iyidir skill çok fazla yok.Ama farklı yerlerde farklı yaratıklar görmek ve takım oyunu ile kazanabilmek bakımından oynanmaya değer bir oyun bence.
  • Oyunu oynayamayan ve merak eden arkdaşlar, Ben Girdim oyuna bi müddet oynadım Size şukadar söylim tam hayallerinizdeki gibi bir oyun deil. Grafikler Çok Hoş Fakat oyundaki dungeonların çoğu hemen hemen birbirinin aynısı ve bu yüzden bir müddet sonra sıkıyor oyun, insana yasaklar tatlı geliyor bi heves giriosn oyuna, ilk başlarda gayet güzel geliyor daha sonra yavaş yavaş sıkmaya başlıyor ve devamlı Çalışan Proxy bulmak insanın canını sıkıyor çünkü Çalışan bir proxy buluğunuzda 10-15dk hadi şansınız baya bir rastgeldi en fazla 1 saat canlı kalan proxy bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedalas -- 22 Ocak 2011; 23:37:18 >
  • proxy konusunda şöle söliim ilk girerken login ekranında proxyi açıp oyuna girdikten sora kapatın o zaman oyundan kopma yapmıyor
    ama oyun sıkıcı geldi mmorpg deil kesinlikle
  • http://vindictus.nexoneu.com/

EU serverı ne zaman açılır bir bilgisi olan varmı?
  • valla 5 aydır var o site öyle bekliyor belkide daha fazla bilmiyorum, artık ne zaman açılır bilmiyorum baya bi umutsuzum yani bu kadar cinslik olmaz bu nexon frimasını taşlamak lazım
  • hala eu adına bir gelişme yok sanırsam?
  • Biz 4 Kişi Proxy İle Başladık Msn Grubuna Gelmek İsteyenler : group1549472@groupsim.com
  • bende başladım bugün,west'teyim. Eu çıkana kadar takılacam oyunu çözme aşamasında.
    nick : EvolvemenTR
  • Kimse oyunun içeriği hakkında bilgi vermemiş. Kısaca bahsedeyim, bu oyun mmorpg dünyasına yeni bir inovasyon iddiasıyla girdi. Yani No One Target, You Can Get All Target veya Kill Them All xD. Tek bir yaratıkla dövüşme zorunluluğunu kaldırıyor oyun. 1 den fazla mob'la uğraşabiliyorsunuz. Bu aksiyonu ve parlak skill efektlerini sevenler için kesinlikle denenmesi gerekn bir oyun bence. ATLANTICA online gibi VINDICTUS'da yaptığı geliştirilmiş inovasyonuyla hiçte azımsanmayacak bir kitleye hitap edeceğinden eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedalas

Oyunu oynayamayan ve merak eden arkdaşlar, Ben Girdim oyuna bi müddet oynadım Size şukadar söylim tam hayallerinizdeki gibi bir oyun deil. Grafikler Çok Hoş Fakat oyundaki dungeonların çoğu hemen hemen birbirinin aynısı ve bu yüzden bir müddet sonra sıkıyor oyun, insana yasaklar tatlı geliyor bi heves giriosn oyuna, ilk başlarda gayet güzel geliyor daha sonra yavaş yavaş sıkmaya başlıyor ve devamlı Çalışan Proxy bulmak insanın canını sıkıyor çünkü Çalışan bir proxy buluğunuzda 10-15dk hadi şansınız baya bir rastgeldi en fazla 1 saat canlı kalan proxy bulabilirsin.

ben dün 1 adet proxy ile 3-4 saatte yakın oynadım :D

• ben 4 gndür oynuyorumwww.hidemyass.com/proxylist sitesindeki proxyler daima boş şuan 16 levelim oyun çok sardı eastteyim ama bir kaç eksiği var görevleri yapıpta itemi alana kadar o itemin leveli geçiyo yani 16 levelm ama 10 level kıyafetler var hala..
  • sa arkadaslar sahsen sockschain ve proxifier kullanıorum ancak proxifier da exeler ve ve ınt,mozıılla fln resımdekı gıbı gozukmuo vista ışletım sıstemı kullanıorum herhangı bı yardımcı olabılrmısınz,proxifier dakı bu sorunun nedeni nedir?
  • Oyunun içeriğinden çok giriş yönteminin en fazla konuşulduğu konu sanırım burası
  • aynen giriş sorunlu olduğu için 46 lv de bıraktım oyunu eu yu bekliyorum talep olursa ayrı bir konuda geniş çaplı bir rehber hazırlayabilirim.
  • herkes bı ıple 1saat 3 saat dıo ben bı ıp le en az 1 gun-2gun oynuorum cok rahatca:D xroxy.com tavsıyem :)
  • arkadaslar ben oynuyorumda markete gittiğimde internet sayfası açılmıyo eror verıyor ve skilleri quickslot lara koyamıyorum saten suan 3 tanesi açık skill story de 1 gorev var sanırım onu yaparsam olucakta benden 2 item istiyo onlarıda marcet de bulursun diyo ama markete eror lu
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker242

arkadaslar ben oynuyorumda markete gittiğimde internet sayfası açılmıyo eror verıyor ve skilleri quickslot lara koyamıyorum saten suan 3 tanesi açık skill story de 1 gorev var sanırım onu yaparsam olucakta benden 2 item istiyo onlarıda marcet de bulursun diyo ama markete eror lu

markete girmeden önce proxyini tekrar açman gerekiyor hani bir tik kaldırıyorsun ya onu tekrar işaretle açılacaktır.Skiller slotlara yerleştirilmiyor slotlara sadece can basma eşyaları falan konuyor veya featherlar neyse.Oyunun skill sistemi tuşlara bağlı skill açtığında onu nasıl yapacağına dair bilgi skill in üstünde yazar.Bazı itemler markette satılmaz kendin çıkarmak zorundasındır

• Saol Kardeste Ben O Ip Ye Tıkla Diyosnya Basindaki Check e ben Oyuna Girmeden tıklıyorum ona oyle giriyorumsaten hep açık oluo kapatsammıki :S

• oyuna yeni gelecek karakterin tanıtım videosu gerçekten çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.