Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: aseref
    Doğru arkadaşlar proxy ile uğraşıyodum. Görmedim kusura bakma. 2 Saat 23 Dakika sonra oyun açılcak. Proxcy programı var

http://www.easy-hide-ip.com/ - Onrpg'den alıntı bu. İp Chicken'den test ettim ip'm değişti gayet hızlı. Deneyebilirsiniz.

Hatta şunu diyebilirim. TR Proxy'le 400 ile çekiyordum client'i proxy değişikliği ile 800 ile çekiyorum.

Sacmalamissin sonlarda. Proxy int. hizini etkilemez.

Birinin bunu diyeceğini biliyorum fakat gördüğümü söylüyorum.

Hizin 8mbt dir, proxy degisince artabilir ama 1 mbt olup da degisince 800 ile cekemezsin. Eger ilk dedigimi kastettiysen, gayet normal brsey bu. :)

• oyunun sitesinden downloada tıklayınca çok yakında diyor nerden indirebiliyorsunuz indirebilmek için key girmek mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ
    oyunun sitesinden downloada tıklayınca çok yakında diyor nerden indirebiliyorsunuz indirebilmek için key girmek mi gerekiyor?

2-3 gune obt baslicak daha baslamadi. Pre obt ye key kullananlar katiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ
    oyunun sitesinden downloada tıklayınca çok yakında diyor nerden indirebiliyorsunuz indirebilmek için key girmek mi gerekiyor?

2-3 gune obt baslicak daha baslamadi. Pre obt ye key kullananlar katiliyor.

Key bulurum diyorsanhttp://vindictus.nexon.net/Support/Client.aspx Burdan indirebilirsin.

Benim tahminim haftaya Pazartesi ama 6 Ekim'e kadar diye bir şey vızıldıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 16 Eylül 2010; 13:21:43 >

• Bakım uzatılmış.

Bir giremedik.
  • arkadaşlar bu proxy için tek tıkla değiştirebileceğimiz program varmı varsa linkini ve ilacını pmden atabilirmisiniz
  • Dedikleri doğruysa son 17 Dakika
  • quote:

Dear Players,

We will be perform an unscheduled maintenance on the East and West Vindictus servers on September 16th. During this period, Vindictus will be unavailable. Update will last approximately 3 Hours.

Thank you for your patience, and we apologize for the inconvenience.

-Time-
    Pacific: 12:00 AM ~ 03:00 AM, Thursday, September 16, 2010
    Eastern: 03:00 AM ~ 06:00 AM, Thursday, September 16, 2010

-What-
    Vindictus

- Vindictus Team -

pasifik saaatine göre acilmis olmasi gerekiyor, cünkü Server Time: 03:46 PDT.
  • **UPDATE**

MAINTENANCE has been extended for 1 additional hour. We are now scheduled to open at 04:00 AM (Pacific) / 07:00 AM (Eastern).

Thank you for your patience.

3.50 Pasifikse Az kaldı.
  • Açıldıııııııııııııı
  • bu arada west ,east ne tarafta oynuyoru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigmare -- 16 Eylül 2010; 14:01:30 >
  • You have from disconnect :D Yakalandık :D
  • indiriyorum şimdiden. umarım ob de client değişmez.
  • Client update ediyor şu anda.
     Vindictus(Mabinogi Heroes)

Girmeyi başaran arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa bizim için iyi olur aslında. Siteden girmek yerine direk exe yi mi kullanmamız lazım , hangi proxy programı ile rahat girildi lag olmadan vs vs . teşekkürler.

hide ip easy kullandım ama internet baya bir yavaşladı. Patch bitince belli olucak durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 16 Eylül 2010; 14:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Client update ediyor şu anda.
     Vindictus(Mabinogi Heroes)

Girmeyi başaran arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa bizim için iyi olur aslında. Siteden girmek yerine direk exe yi mi kullanmamız lazım , hangi proxy programı ile rahat girildi lag olmadan vs vs . teşekkürler.

Hala zorluyorum ben bakalım :)
  • Msn Grubu Açsanız Daha Rahat Olur Herkez İçin.
  • arkadaşlar oyuna giren varmı varsa hangi proxy programını kullandı anlatsın bi zahmet baya kişi bekliyor

veya program kullanmadanmı girdi kısacası oyuna nasıl girdi hangi serverden east west falan
  • 6 farklı amerikan IP sinden girmeye calıstım oyuna IP blockla karşılaştım
  • Patch yapıyoruz. Bakalım gireriz inş sorun yaşamadan.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.