Şimdi Ara

VINN akn 02.00 ile 08.00 arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Vınn da deneyen var mı arkadaşlar gece 2 ile 8 arası kota düşüyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bende sınırsız vın var düşmüyor BTK nın gerektirdiği gibi.

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    Hocam 50gb sınırsız mı?

• Bu gece prime 256 kbps hızımla deneyeceğim umarım dediğiniz gibidir ve 2 ile 8 arası hız kısıtı olmaz.

• SoftRock kullanıcısına yanıt
    Prime ne hocam vınn sınırsız tarifelerde geçerli oluyor diyorlar. Senin tarifen ne?

Hocam duruma göre haberdar ederseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prestij06 P kullanıcısına yanıt
    Evet 50 gb sınırsız olanı. Türk Telekomu merak ediyorum onlarda durun nasıl acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestij06

Prime ne hocam vınn sınırsız tarifelerde geçerli oluyor diyorlar. Senin tarifen ne?

Benim internette sınırsız 256 kbps hıza düşüyor hızım. Ultra 8gb tarifem.

256kbps ile youtube 144p veya 240p açıyormu hocam denedinizmi hiç?

Benim hesaplarıma göre mesela youtube'da "The Weeknd - Starboy" şarkısını esas aldım 360p de idm ile indirdiğimde boyutu 6.91MB;
    256kbps saniyede 32KB eder şarkı ise 4 * 60 + 33 = 273 saniye, saniyede 32KB den 273 saniyede toplam 8.7MB veri çekilebiliyor yani 256kbps internet ile beklemeden ve donmadan bu şarkı 360p ile izlenebilmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dmrl -- 2 Mayıs 2017; 23:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

256kbps ile youtube 144p veya 240p açıyormu hocam denedinizmi hiç?

Benim hesaplarıma göre mesela youtube'da "The Weeknd - Starboy" şarkısını esas aldım 360p de idm ile indirdiğimde boyutu 6.91MB;
    256kbps saniyede 32KB eder şarkı ise 4 * 60 + 33 = 273 saniye, saniyede 32KB den 273 saniyede toplam 8.7MB veri çekilebiliyor yani 256kbps internet ile beklemeden ve donmadan bu şarkı 360p ile izlenebilmesi lazım.

Açıyor hocam o konuda kasma ve sıkıntı yaratmıyor. YouTube'den video izleyip aynı zamanda surf yaptığınızda hız iki katına çıkıyor 512 kbps hızda takılmış oluyorsunuz.

Bendede pttcell 128kbps var o iki katına olayını daha önce görmüştüm ama bende olmuyor denedim biraz :)
  • Bu paket'de isminde yazdığı gibi akn li olarak geçiyor ve 1gb bitince tamamen sınırsız 128kbps ye düşüyor bunda 2 - 8 olayı çalışırmı acaba?

http://www.pttcell.com.tr/faturali-paketler/1gb-internet-paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Bendede pttcell 128kbps var o iki katına olayını daha önce görmüştüm ama bende olmuyor denedim biraz :)

Hocam pttcell 128 kbps paketinizde deneyip bilgi verirseniz çok iyi olur. Bu gece 2 gibi ben paketimi kullanıp bilgi vereceğim. İkili bağlantı pttcellde'de oluyor mesela google playden uygulama indirirken chrome'da surf yaparsaniz bağlanti ikiliyor. İnternet speed meter lite uygulamasını kurarsanız sol üst köşede anlık alınan net hızını gösteriyor. Bu da internet kullanım detaylarım

VINN akn 02.00 ile 08.00 arası

Benim paket aşımsız diye geçiyor normalde 3gb paket ilk 300mb normal hızla diğer 2.7gb 128kbps olduğu için sınırsız değil olacağını sanmıyorum ama bir üste attığım mesajdaki pakette olabilir bence.
  • Mobil için sadece 1 Mart itibari ile 128k alt sınır geldi. Başka değişiklik yok. 1 Mayıs değişiklikleri sabit bağlantılar için.

https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kurumdan-Haberler/ADIL-KULLANIM-KOTASINI-2018DE-KALDIRACAK
  • Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım ve teyit aldım. VINNWİFİ 50 ve 75 gb kullananlar gece 2 ve 8 arası kota olmuyor. Yani sınırsız kullanıyor. Ev internetlerinde nasılsa öyle. Net ve kesin bilgi. Hayırlı uğurlu olsun.

• Pttcell 3gb'a kadar 128kbps doğal olarak kotamdan düştü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell gerçek sınırsız tarifem var. 3GB sınırı yok. 300MB AKN sonrası 128Kbps sınırsız devam eden tarife. Az önce denedim. AKN'yi aşmış olduğum halde değişen birşey yok. Halen 128Kbps modunda.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    PTTcell cepten internet olduğu için etkilenmemiştir. Bunun için de BTK ya yazalım.

• prestij06 P kullanıcısına yanıt
    BTK kararında cepten-bilgisayardan şeklinde bir ayrım yoktu. Bence operatörler henüz duruma tam hakim değiller gibi. Benim BTK kararından anladığım AKN uygulanan her pakette bu durumun aktif olması gerek. Aynı zamanda AKN sonrası hızlarında 128Kbps 'e güncellenmesi gerekirdi fakat buda yapılmadı tarifelerde. Halen 1Kbps-5Kbps şeklinde AKN sonrası hızlar veriliyor.

AKN sonrası hız düşmesi olmayan paketlerde var. Ücretli tarifeden devam eden bu paketler BTK kararlarının dışında sayılabilir. Bu tip paketlerde değişiklik olmasını zaten beklemiyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.