Şimdi Ara

Viomi V3 Robot Süpürge Gri Harita Sorunu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Viomi V3 Robot süpürge ürününü alalı 12 gün oldu Kurulum Ayarlar Herşey Eksiksiz Tamam.Eksiksiz Harita kurulumuda tamam birgün tüm evi güzelce süpürüyor diğer günkü süpürmede örnek salona gelince mevcut haritanın yanına grimsi harita gözükmeye başlıyor cihaz sapıtıyor belli bir yere odaklanıyor sonra geri şarj diye istasyona gitmeye çalışıyor ve görev tamamlandı diyor şarj yüzde 60,70 lerde bile bunu yapıyor .Diğer çalıştırmada sorun yok ciddi manada yıprandım bunun çözümü nedir  Viomi V3 Robot Süpürge Gri Harita Sorunu Acil Yardım Viomi V3 Robot Süpürge Gri Harita Sorunu Acil Yardım Viomi V3 Robot Süpürge Gri Harita Sorunu Acil Yardım Viomi V3 Robot Süpürge Gri Harita Sorunu Acil Yardım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Viomi V3 Robot Süpürge Gri Harita Sorunu ve Çözümü

Viomi V3 robot süpürgenizin harita oluşturma sırasında gri bir ekran görüntülediğini fark ederseniz, bu yaygın bir sorundur. Bu sorun, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Toz sensörünün kirli olması
    • Lazer sensörünün engellenmesi
    • Harita kaydetme özelliğinin devre dışı olması
    • Yazılım hatası

Sorunu Çözme:

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Toz sensörünü temizle: Robot süpürgenin toz sensörü kirliyse, doğru haritalamayı engelleyebilir. Sensörü nemli bir bezle silerek temizle.
    • Lazer sensörünü kontrol et: Lazer sensörü, robot süpürgenin haritalama yapmasına yardımcı olur. Sensörün toz, saç veya diğer engellerle bloke olup olmadığını kontrol et. Engelleri temizle.
    • Harita kaydetme özelliğini etkinleştir: Robot süpürgenin harita kaydetme özelliği devre dışıysa, haritalar kaydedilmeyecektir. Viomi uygulamasını aç ve harita kaydetme özelliğinin etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Yazılımı güncelle: Yazılım hatası, gri harita sorununa neden olabilir. Robot süpürgenin yazılımının en son sürüme güncellendiğinden emin ol.

Bu adımları uyguladıktan sonra Viomi V3 robot süpürgen gri harita sorunu çözülmelidir. Sorun devam ederse, müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Halınız gri siyah tonlarda ise süpürge önündeki düşme sensörleri karanlık yerleri derinlik algılıyor düşeceğini zannedip geri geliyor muhtemelen. çözüm : halıyı değiştirin. yada farklı bir halı koyarak test edin göreceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.